kucuk kizimin agiz kokusu

Bu anlattigini aklima yazdim. Sorun baska birsey de ciksa muhakkak disciye gidip bahsettigin ilaci danisacagim ins.

valla tatlım popoyu kaşıyorsa bağırsak kurdudur o akşamları daha çok kaşındırır bence de bi doktora götür geçmiş olsun canım

Cok tesekkur ederim :)
aslinda kilo problemi de yok ama yine de dusunecegim.

Son düzenleme:

Canim bagirsakda mikrop olabilir agiz kokusu sebebi oda, bide mide sebep oluyor genelde kulak burun bogazciya ilk bi gosterin bence sonra mide bagirsak sistemile ilgili sorun varmi yokmu onu arastirin

Canim bagirsakda mikrop olabilir agiz kokusu sebebi oda, bide mide sebep oluyor genelde kulak burun bogazciya ilk bi gosterin bence sonra mide bagirsak sistemile ilgili sorun varmi yokmu onu arastirin

Cok tesekkur ederim, arkadaslar da ayni sekilde uyardilar sagolsunlar.
Ben dise taktigim icin ondan zannediyrdum.
Bakalim nedenmis, bir ogrenelim.

Bu anlattigini aklima yazdim. Sorun baska birsey de ciksa muhakkak disciye gidip bahsettigin ilaci danisacagim ins.

Insallah faydasini görürsünüz ve insallah onemli bisey cikmaz agiz kokusu:)

Agiz kokusu sadece disten kaynaklanmiyor.benim kizimdada var geniz eti ve mide sorunlarindan reflu bunlardanda kaynaklaniyor benim kizimda ikiside var.

Agiz kokusu sadece disten kaynaklanmiyor.benim kizimdada var geniz eti ve mide sorunlarindan reflu bunlardanda kaynaklaniyor benim kizimda ikiside var.

Allah şifa versin size de..
bu geniz eti herkese dert galiba.
ben de küçükken çekmiştim. ama eskiden doktorlar büyüyünce düzelme şansı var bekleyelim diyorlardı genelde.
şimdilerde duyuyorum, hemen ameliyata alınıyor çocuklar.

merhaba; ağız kokusunun sadece diş problemlerinden kaynaklanan bir sorun olmadığı kanaatindeyim. Çocuğun geçmişinde sinüs ve boğaz enfeksiyonu var ise; bağırsağında oluşan bir parazit, kıl kurdu da, midede oluşan reflü, asit salgısıda ağızda kokusu yapabilir. diş çürüğü yoksa ve diş eti şişmemişse zaten dişle alakalı değildir koku. sarı tortu dediğiniz( tartar) sadece diş eti hassasiyetini artırır .çürüğe zemin hazırlar ve diş eti kanamasına yol açar.çocuğunuz daha çok küçük.karbonatlı su ve bir yumuşak bez yardımıyla ağzını silin,beyaz şekerli besinler tüketmemesine, yatmadan önce şekerli süt verilmemesine dikkat ediniz. ve önce bir çocuk doktoruna götürünüz.

çok teşekkür ederim :)
boğaz enfeksiyonu geçirmeyen çocuk yoktur herhalde :)
reflüsü yok.
pazartesi için randevumuz var, inş kötü bir sonuç almayız..

Cok tesekkur ederim Allahim herkesin cocuguna sifa versin
Geniz eti icin kizimi uc doktora goturdum birisi ameliyat ikisi bekliycez dedi suan beklemedeyiz ilk zamanlar bizde napcamizi cok sasirmistik beklemeye karar verdik.

koku sadece dişten kaynaklanmayabilir.boğazından olur geniz akıntısı ya da iltihaplanma varsa ya da midesinde sorun varsa ondanda olabilir bence çocuk doktoruna götürmelisinz önce

Benim kızımda da aynı problem vardı kızımı iyi bir KBB Uzmanına götürdüm ve kızımda alerjik rinit çıktı alerji ile ilgili çiğneme tableti ve şurup verdi hemen kesildi ağız kokusu hiç aklımıza alerji olacağı gelmemişti. Bizde diş yada boğaz enfeksiyonundan şüphelenmiştik meğer kızımın durumu alerjikmiş şükür kurtulduk. Sizinde bir KBB ciye göstermenizi öneririm.

Dişlerden kaynaklandığını sanmıyorum süt dişlerin çürüğü olsa bile ağır kokmuyor boğazla ilgili bir problem olabilir

Alerji suphem var zaten benim de..
Uc yasini bekliyordum, rahatca test yaptirabilmek icin. Ama sanirim beklemesem daha iyi olacak.
Dişlerden kaynaklandığını sanmıyorum süt dişlerin çürüğü olsa bile ağır kokmuyor boğazla ilgili bir problem olabilir
Yarin randevumuz var. Bakalim doktor neler soyleyecek.

Cok tesekkur ederim Allahim herkesin cocuguna sifa versin
Geniz eti icin kizimi uc doktora goturdum birisi ameliyat ikisi bekliycez dedi suan beklemedeyiz ilk zamanlar bizde napcamizi cok sasirmistik beklemeye karar verdik.

Umarim duzelir.
Bana da beklemek daha iyi gibi geliyor..

Evet doktora gittik. Sikayetimizi dinledi agiz kokusu deyince kucuk cocuklarda genelde ust bolgelerdeki hastaliklardan supheleniriz oncelikle dedi. Kan tahlili, idrar kulturu istedi. Enfeksiyon, mikrop, kurt gibi seylerden suphelendi karin agrisi da var deyince.
Sonuclarimiz temiz cikti cok sukur.
Alerji olabilir, bir de dise gorunun dedi.
Yani yine doktor yolu gorundu bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…