yardimci olduysam sevindim:)
dis hekimi ayni zaman da cok yakin bir arkadaşımız bir zarari olsaydi soylerdi ki hic bir zararı olmadigini tamamen Pediatrik oldugunu söyledi. . Bende ona guvendigim icin kullandim ve faydasini da gördüm.. tabii herkese ayni etkiyi yapacak degil canim en guzeli kendi doktorunuzdan ogrenmek tabii..
valla tatlım popoyu kaşıyorsa bağırsak kurdudur o akşamları daha çok kaşındırır bence de bi doktora götür geçmiş olsun canım
Yastigini islak buluyorum son zamanlarda. Terledigini dusunuyordum ama agzi acik uyuyorsa ondan da islaniyor olabilir..
Yastığı ıslanıyorsa bir arkadaşında dediği gibi bağırsak kurdu olabilir, bildiğim kadarınca onun belirtisi de ağızdan salya akıntısı. Yastığı bu yüzden ıslanıyor olabilir.
Kizlar merhaba, benim derdim kizim.
3 yasina yaklasti. Son bir iki aydir falan on dislerinin ust kisminda sari tortular olusmus durumda.
Dis fircalamasini seven bir cocuk ama yalnizca kendisi fircaladigi ve bana dokundurtmadigi icin sanirim pek basaramamisiz agiz sagligimizi koruyabilmeyi.
Dislerinin bu halinden olsa gerek agzinda buyuk insan gibi agir bir koku olustu. Ac tok farketmiyor surekli kokuyor.
Ne yapmali ne etmeli? Disciye gotursem biliyorum durmayacak, doktorun tedavi etmesine izin vermeyecek.
İyice gec olmadan bir onlem almaliyim.
Yastigini islak buluyorum son zamanlarda. Terledigini dusunuyordum ama agzi acik uyuyorsa ondan da islaniyor olabilir..
Yastığı ıslanıyorsa bir arkadaşında dediği gibi bağırsak kurdu olabilir, bildiğim kadarınca onun belirtisi de ağızdan salya akıntısı. Yastığı bu yüzden ıslanıyor olabilir.
Evet, bize hastane yolu gorundu anlasilan..
Canim bagirsakda mikrop olabilir agiz kokusu sebebi oda, bide mide sebep oluyor genelde kulak burun bogazciya ilk bi gosterin bence sonra mide bagirsak sistemile ilgili sorun varmi yokmu onu arastirin
Bu anlattigini aklima yazdim. Sorun baska birsey de ciksa muhakkak disciye gidip bahsettigin ilaci danisacagim ins.
Agiz kokusu sadece disten kaynaklanmiyor.benim kizimdada var geniz eti ve mide sorunlarindan reflu bunlardanda kaynaklaniyor benim kizimda ikiside var.
3 yasina yaklasti. Son bir iki aydir falan on dislerinin ust kisminda sari tortular olusmus durumda.
Dis fircalamasini seven bir cocuk ama yalnizca kendisi fircaladigi ve bana dokundurtmadigi icin sanirim pek basaramamisiz agiz sagligimizi koruyabilmeyi.
Dislerinin bu halinden olsa gerek agzinda buyuk insan gibi agir bir koku olustu. Ac tok farketmiyor surekli kokuyor.
Ne yapmali ne etmeli? Disciye gotursem biliyorum durmayacak, doktorun tedavi etmesine izin vermeyecek.
merhaba; ağız kokusunun sadece diş problemlerinden kaynaklanan bir sorun olmadığı kanaatindeyim. Çocuğun geçmişinde sinüs ve boğaz enfeksiyonu var ise; bağırsağında oluşan bir parazit, kıl kurdu da, midede oluşan reflü, asit salgısıda ağızda kokusu yapabilir. diş çürüğü yoksa ve diş eti şişmemişse zaten dişle alakalı değildir koku. sarı tortu dediğiniz( tartar) sadece diş eti hassasiyetini artırır .çürüğe zemin hazırlar ve diş eti kanamasına yol açar.çocuğunuz daha çok küçük.karbonatlı su ve bir yumuşak bez yardımıyla ağzını silin,beyaz şekerli besinler tüketmemesine, yatmadan önce şekerli süt verilmemesine dikkat ediniz. ve önce bir çocuk doktoruna götürünüz.
Cok tesekkur ederim Allahim herkesin cocuguna sifa versinAllah şifa versin size de..
bu geniz eti herkese dert galiba.
ben de küçükken çekmiştim. ama eskiden doktorlar büyüyünce düzelme şansı var bekleyelim diyorlardı genelde.
şimdilerde duyuyorum, hemen ameliyata alınıyor çocuklar.
Alerji suphem var zaten benim de..Benim kızımda da aynı problem vardı kızımı iyi bir KBB Uzmanına götürdüm ve kızımda alerjik rinit çıktı alerji ile ilgili çiğneme tableti ve şurup verdi hemen kesildi ağız kokusu hiç aklımıza alerji olacağı gelmemişti. Bizde diş yada boğaz enfeksiyonundan şüphelenmiştik meğer kızımın durumu alerjikmiş şükür kurtulduk. Sizinde bir KBB ciye göstermenizi öneririm.
Yarin randevumuz var. Bakalim doktor neler soyleyecek.Dişlerden kaynaklandığını sanmıyorum süt dişlerin çürüğü olsa bile ağır kokmuyor boğazla ilgili bir problem olabilir
Cok tesekkur ederim Allahim herkesin cocuguna sifa versin
Geniz eti icin kizimi uc doktora goturdum birisi ameliyat ikisi bekliycez dedi suan beklemedeyiz ilk zamanlar bizde napcamizi cok sasirmistik beklemeye karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?