• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük kuzenim ve acısı.

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Şuan gerçekten yardıma çok ihtiyacım var.Günlüğe yazmıştım trafik kazasında yengemi kaybettik.Geriye 2 kız çocuğu kaldı.Büyüğü 15 yaşında.Ama zeka geriliği var.Hashaneden çıktı annesinden haberi yok ve söylenmesi gerek.Babası kardeşide bilmiyor.Bunu kim söylemeli ? Nasıl söylemeliyiz ? Lüften yardım edin.

canım biliyorum olayı günlükten
öncelikle başınız sağ olsun..
psikolog eşliğinde söylemeniz daha iyi sanıyorum
mantıklı olan da bu kuzeninizin özel durumundan dolayı.

öncelikle başınız sağolsun.bence pskolog yardımıyla söylenmesi en mantıklısı.6 yaşında yiğenim var ve babası 1 yıl önce trafik kazası geçirdi.her anımızda yanımızdaydı şuanda pskolojk yardım alıyor.çünkü 6 yaşnda olmasına rağmen tuvaletini altına yapmaya başladı.hareketleri değişti ve işin en kötü yanı ise tv de gördüğü kadarıyla intihar yöntemi olan hap içme metodunu denedi.babası ölcekmiş oda ölmek için tansiyon ilaçlarnı bulup içmiş.kesinlikle bilinçsizce söylemeyin.elimizin altında imkanlar varken bunları değerlendirin

başınız sağ olsun.Allah geride kalanlara sabır versin.

bu olayı psikolagdan yardım alarak kuzeninize söyleyin. söyledikten sonra nasıl davranmanız gerektiğini ve kuzeninizin nasıl davranacağını psikologdan öğrenin.

çok zor bir durum.

başınız sağolsun,Allah yardımcınız olsun..özellikle küçük yavrunun,anneye en çok ihtiyacı olan kişinin ve diğer aile fertlerinin Allahım zor günler göstermesin,kötü insanlarla karşılaştırmasın..arkadaşların dediği gibi en iyisi uzmanla beraber söylenmesi..

Back
X