kızlar 15+4 hamileyim.perşembe akşamı uzandım tv izliyorum.hani insanın gözü seyirir ya karnım da aynı öyle seyiriyor.önce allah allah dedim daha erken hissetmem için o kadar fazla takmadım.ama bugun takip ettiğim bi sitede okudum ilk hissetmeleri bu şekilde anlatmışlar orda da.karında seyirme şeklinde başlar... diye. buna ragmen hala tam olarak emin değilim az önce eşime konuşuyoruz msnden.bi kaç günden beri aramız limoni konusmuyorum onla jeyyar söliim dedim şimdi hareket ettiğini acaba ne tepki vercek.söyledim bana dediki ben biliyorum.hatta 3 gün oldu.. :1shok: nerden biliyorsun dedim.şimdi konuşmuyorz ya kızını sevemiyor haliyle.gece benim uyumamı bekliyormuş ben uyuduktan sonra kızını seviyor :1closedeyes: ve severken de hissetmiş hareketlerini.ya hadi benim hissetmem normal de baska bir insanın hissetmesi için biraz erken değil mi arkadaşlar??
aranızda da var mı meleklerimizin hareketini hisseden?? ya varya kızlar ölürsünüz bu duyguya şimdi sokaklara çıkıp bagırmak istiyorum :sm_cool: hamile olmak farklı bu hareketleri hissetmek cok farklı :sm_cool:a.s.
aranızda da var mı meleklerimizin hareketini hisseden?? ya varya kızlar ölürsünüz bu duyguya şimdi sokaklara çıkıp bagırmak istiyorum :sm_cool: hamile olmak farklı bu hareketleri hissetmek cok farklı :sm_cool:a.s.