-----küçük meleğimin hareketlerini hissediyorum artık-----

hale87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
420
2
96
Düzce
kızlar 15+4 hamileyim.perşembe akşamı uzandım tv izliyorum.hani insanın gözü seyirir ya karnım da aynı öyle seyiriyor.önce allah allah dedim daha erken hissetmem için o kadar fazla takmadım.ama bugun takip ettiğim bi sitede okudum ilk hissetmeleri bu şekilde anlatmışlar orda da.karında seyirme şeklinde başlar... diye. buna ragmen hala tam olarak emin değilim az önce eşime konuşuyoruz msnden.bi kaç günden beri aramız limoni konusmuyorum onla jeyyar söliim dedim şimdi hareket ettiğini acaba ne tepki vercek.söyledim bana dediki ben biliyorum.hatta 3 gün oldu.. :1shok: nerden biliyorsun dedim.şimdi konuşmuyorz ya kızını sevemiyor haliyle.gece benim uyumamı bekliyormuş ben uyuduktan sonra kızını seviyor :1closedeyes: ve severken de hissetmiş hareketlerini.ya hadi benim hissetmem normal de baska bir insanın hissetmesi için biraz erken değil mi arkadaşlar??
aranızda da var mı meleklerimizin hareketini hisseden?? ya varya kızlar ölürsünüz bu duyguya şimdi sokaklara çıkıp bagırmak istiyorum :sm_cool: hamile olmak farklı bu hareketleri hissetmek cok farklı :sm_cool:a.s.

benimde kasığımda bir seyirme oldu ama oynadımı
bilmiyorum canım ya umarım oynayan odur
bizim babamızda seviyor ama henüz onların hissedebileceğini sanmıyorum
daha erken çünkü biz zor hissediyoruz da
bu arada eşimle bende limoni olduğumuz zaman o da sewemiyor bebeği
üstelik gecede sewemez çünkü ben hissediyorum dokundumu

bende 15 hafta hamileyim.benimde 2 gün önce yemeği yedim akşam uzandım sonra karnımın iki tarafına bir tekme gibi bişey attı.bende inanamadım
yani gerçekmi değilmi bilmiyorum ama uykuya dalmıştım uyandım bile o haraketlere bilmiyorum tekmeledimi.hissedenler paylaşşsın arkadaşlar.benimde kzım olacakmış çin takvimide erkek görünüyordu.

kızlar 15+4 hamileyim.perşembe akşamı uzandım tv izliyorum.hani insanın gözü seyirir ya karnım da aynı öyle seyiriyor.önce allah allah dedim daha erken hissetmem için o kadar fazla takmadım.ama bugun takip ettiğim bi sitede okudum ilk hissetmeleri bu şekilde anlatmışlar orda da.karında seyirme şeklinde başlar... diye. buna ragmen hala tam olarak emin değilim az önce eşime konuşuyoruz msnden.bi kaç günden beri aramız limoni konusmuyorum onla jeyyar söliim dedim şimdi hareket ettiğini acaba ne tepki vercek.söyledim bana dediki ben biliyorum.hatta 3 gün oldu.. :1shok: nerden biliyorsun dedim.şimdi konuşmuyorz ya kızını sevemiyor haliyle.gece benim uyumamı bekliyormuş ben uyuduktan sonra kızını seviyor :1closedeyes: ve severken de hissetmiş hareketlerini.ya hadi benim hissetmem normal de baska bir insanın hissetmesi için biraz erken değil mi arkadaşlar??
aranızda da var mı meleklerimizin hareketini hisseden?? ya varya kızlar ölürsünüz bu duyguya şimdi sokaklara çıkıp bagırmak istiyorum :sm_cool: hamile olmak farklı bu hareketleri hissetmek cok farklı :sm_cool:a.s.

hale cim seyirmelerle başlıyormuş zaten ilk başlarda bence doğru hissetmişsindir sen bizlerden çok daha öndesin bebeğini ilk kucağına alacak anne sen olacaksın ama eşine de acıdım yazık adamcaza kızını senmek için senin uyumanı bekliyor demek dokunduğu zaman uyanmıyor musun ben anında uyanırım sen uyuduğun zaman meleğin harekete geçiyor belki eşinde hissedebilir ama henüz dışardan birinin hissetmesi içinde erken diye düşünüyorum

darısı bizim başımıza olsun artık bakalım biz ne zaman hissedeceğiz meleklerimizi

bende 15 hafta hamileyim.benimde 2 gün önce yemeği yedim akşam uzandım sonra karnımın iki tarafına bir tekme gibi bişey attı.bende inanamadım
yani gerçekmi değilmi bilmiyorum ama uykuya dalmıştım uyandım bile o haraketlere bilmiyorum tekmeledimi.hissedenler paylaşşsın arkadaşlar.benimde kzım olacakmış çin takvimide erkek görünüyordu.

hayırlı olsun aryener senin meleğin tekmeler bile atıyor demek bende hissedebilmem için 3 hafta daha beklemem gerekecek demekkii benimde çin takviminde erkek çıkıyor bakalım bu hafta ikili testim var belki dr um cinsiyetini de söyler merakla bekliyoruz

ewet seyirme normal bendede olmuştu. tekmedir vs....daha çok erken 20haftadan önce çoz az iihtimal veriyor doktorlar ilk gebelikler içn....

bende 15+4`üm..
yeni yeni sabahlari ve gece yattigimda hissediyorum
ama babamiz henuz hissetmedi..

ben yaklaşık 1-1,5 aydır hissediyorum. çok güzel bir duygu hakikaten varlığını yaşatıyor sana. böyle uzanırken falan çok yoğun olduğu zamanlarda babamızda hissediyor, ama bana göre daha zayıf hissediyor tabi. hatta bu kadar erken hissettiğim için akrabalar erkek olduğunu söylüyor, bilmiyorum artık cinsiyetini öğrenince anlayacağız bakalım doğru mu değil mi?

bende çok sık hissediyorum ama doktor çok erken sen anlayamazsın dedi.gaz hareketidir o dedi.CADIARZU
ben yinede elini oynattı kolunu kaldırdı diye seviyorum...:1closedeyes:

Ya o seyirme bendede oluyor bazen de ben onların hareket olduğunu düşünmüyorum daha ya kızlar bebek minicik onun gücü kuvveti ne olsun ki hissettirsin ya :)
Eşimde hareket ediyor sanıyor bazende.bence hareket değil henüz o.Benim bi arkadaş var.O diyor ki ben 3 haftalıkken hissediyordum hareketlerini.Walla yuh dedim daa neler :Pp

ya kızlar öle yazıodu sitede seyirme gibi baslar diyodu.dr ye gıdınce de sorcam cok merak edıyorum :)

bende de tekme demek doğru değil fakat seğirme desek daha doğru olur.bende cumartesi doktora gidicem bugün itibariyle 14 hafta 6 günlük hamileyim.üçlü test için gidicez umarım sonuçlar güzel çıkar.herkese iyi dileklerimi iletiyorum

valla kızlar bilmiyorum hareket mi değil mi dr ey danısıcam ıste acaip merak ediyorum.bana ilginç gelen de eşimin bilmesi hemde hangi gün başladığını bile biliyor.bu arada benim uykularım çok hafifti.en ufak sese bile uyanırdım.şimdi o kdar ağır ki hiçbirşey duymuyorum.düşünün eşimi bile hissetmemişim :1shok:

halecim.. gözün aydın canım darısı başımıza... bizimki çok harekitliydi ultrasonda amma henüz hissettiremedi.... ((belki anası çok hareketlidir... :roflol:))
walla ya belki ondan hissetmedim ben daha:roflol:

halecim.. gözün aydın canım darısı başımıza... bizimki çok harekitliydi ultrasonda amma henüz hissettiremedi.... ((belki anası çok hareketlidir... :roflol:))
walla ya belki ondan hissetmedim ben daha:roflol:

saol canım.darısı başınıza yerimseniben benimkide acaip hareketli ultrasonda.ben yattığım zaman hissediyorum.yatağa uzan, gevşe ve bütün dikkatini oraya ver.eminim hissettiğinizde havalara ucacaksınız :nazar:a.s.

saol canım.darısı başınıza yerimseniben benimkide acaip hareketli ultrasonda.ben yattığım zaman hissediyorum.yatağa uzan, gevşe ve bütün dikkatini oraya ver.eminim hissettiğinizde havalara ucacaksınız :nazar:a.s.

ya ne kadar güzel,,bende 4 gözle o günü bekliyorum.banada dedilerki, uzan nefesini tuut dikkatini oraya ver göbeginin altına doğru parmağını bastır pıt pıt kalbinin attını duyacaksın diye,ama denedim hiç birşey yok.hareket hissetmek için benim daha var aslında ama ben biran önce hissedip rahatlamak istiyorum.böyle hiç birşey hissetmeyince insan endişe duyuyor ,acaba iyimi ,duruyomu diye.en azından hissedersem durmadan dr gitme isteğim geçer diyorum.böyle dr gitme günü say say bitmiyor.tahmin ediyorum buyuk bir mutluluk olacağını.sanada maşalllah diyelim de nazar olmasın.kucağına aldığın günü de görürsün inş.:nazar:

ya ne kadar güzel,,bende 4 gözle o günü bekliyorum.banada dedilerki, uzan nefesini tuut dikkatini oraya ver göbeginin altına doğru parmağını bastır pıt pıt kalbinin attını duyacaksın diye,ama denedim hiç birşey yok.hareket hissetmek için benim daha var aslında ama ben biran önce hissedip rahatlamak istiyorum.böyle hiç birşey hissetmeyince insan endişe duyuyor ,acaba iyimi ,duruyomu diye.en azından hissedersem durmadan dr gitme isteğim geçer diyorum.böyle dr gitme günü say say bitmiyor.tahmin ediyorum buyuk bir mutluluk olacağını.sanada maşalllah diyelim de nazar olmasın.kucağına aldığın günü de görürsün inş.:nazar:

amin canım inşallah.. ya benimde öyle doktora gitceğim günü iple çekiyorum.ama vakit o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyor bile.dönüp geriye baktığın zaman anca anlıyorsun..ilk hamşle kaldığım zaman hamileliği 3'e bölmüşler 1. 3 aylık dönem 2. 3 aylık dönem 3. 3aylık dönem.ayy diyordum nasıl geçicek ya ben daha bir deyim :) günler çok büyümüştü gözümde.ama şimdi ben 2. dönemdeyim :sm_cool: allahım inşallah hayırlısıyle kucagımıza alırız meleklerimzii.kızlar nazar değmesin hiçbirimize ya okutalım kendimizi :nazar::nazar:a.s.

Halecim çok sevindim ben de seğirmeyle başladığını duymuştum. Ben 16+2 yim ama henüz hissetmedim. İnşallah yakında hepimiz hissetmeye başlarız tekmeleri. Eminim onu hissedince daha farklı hissediyordur insan daha bir benimsiyordur bebeğini.

Halecim çok sevindim ben de seğirmeyle başladığını duymuştum. Ben 16+2 yim ama henüz hissetmedim. İnşallah yakında hepimiz hissetmeye başlarız tekmeleri. Eminim onu hissedince daha farklı hissediyordur insan daha bir benimsiyordur bebeğini.

tabiki öyle oluyor.hani seviyordum şimdi daha bir seviyorum gibi :))) sende hissedersin yakında.. çok farklı bişey ama yaa :sm_cool:

canım mutluluğunu çok iyi anlıyorum ama ilk gebelikte bunu ayırt edebilmek hissedebilmek için biraz daha zamana ihtiyacın var ama olsun bebişinin hareketleri yada gaz ne fark eder sen bebişinmiş gibi sev onu çünkü seni şu an duyuyor bitanem biraz daha büyüyüp bacağını dayadığında dönüp poposunu karnına yasladığında karnın bir o tarafabir bu tarafa dalgalandığında mutluluğu hissedeceksin allah hepimize sağlıklı bebişler versin o günler aklıma gelince duygulandım yakında oğluşumuda tam anlamıyla hissederim inşallah

Back
X