- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 96
- Konu Sahibi jacqualine
-
cnm bendede var aynı sorun 35 giyiyorum bende ama coğu ayakkabıda o bile bulunmuyor ne yazıkki... o yüzden ancak internette özel yapan yerlerden alıyorum yada ankarada bahçeli7.caddede bi ayakkabıcı var o yapıyodu hala yapıyo mu bilmiyorum....
herkesin derdi ayrı benim de 40,5bende kolay kolay bulamıyorum kendime nedir bu ayaklardan çektiğimiz
canım mekanın ismini söyleyebilir misin bide fiyatları ne kadar oluyo? bıktım artık ayakkabı bulamıyorum ya yakında deliricemhaa bide sitelerin ismini söylersen sevinirim
cnm adını tam bilmiyorum ama şöyle tarif edeyim bahçeli 7.caddede brothers var onun altında hemen
haa tamam canım anladımteşekkürler
baktın mı canım nasıl sence?
arkadaşlar bilmem yardımcı olabilirmiyim ama face den tamo tasarımı ekleyın ve bakın muhtesem ayakkabılar var ve dans için düğün için flemenko ve gunluk ayakkabı sipariş ile yapılıyor ölçü ve kalıp cıkarılıyo ben yaptırıyorum sureklı ve ayaklarım cok rahat edıyor umarım yardımcı olabilmişimdir.
kızlaaar doğru yere mi açıyorum konuyu emin değilim ama yardım edin bana :44: ben yirmibir yaşındayım ama minyonum ve ayaklarım çok küçük. platform almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorm. converse i bile 34 numara giyiyorum düşününacaba bana küçük numara ayakkabı bulabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz? yada özel ayakkabı yapan yer var mı ankarada