• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük numara platform/topuklu!!!

jacqualine

hayat onunla başladı...
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
63
0
96
kızlaaar doğru yere mi açıyorum konuyu emin değilim ama yardım edin bana :44: ben yirmibir yaşındayım ama minyonum ve ayaklarım çok küçük. platform almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorm. converse i bile 34 numara giyiyorum düşünün :43: acaba bana küçük numara ayakkabı bulabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz? yada özel ayakkabı yapan yer var mı ankarada :40:

kimse bilmiyo mu yaa . küçük numara giyen yok mu aranızda kızlar? :44: :50:

herkesin derdi ayrı benim de 40,5:1: bende kolay kolay bulamıyorum kendime nedir bu ayaklardan çektiğimiz:43:

cnm bendede var aynı sorun 35 giyiyorum bende ama coğu ayakkabıda o bile bulunmuyor ne yazıkki... o yüzden ancak internette özel yapan yerlerden alıyorum yada ankarada bahçeli7.caddede bi ayakkabıcı var o yapıyodu hala yapıyo mu bilmiyorum....

cnm bendede var aynı sorun 35 giyiyorum bende ama coğu ayakkabıda o bile bulunmuyor ne yazıkki... o yüzden ancak internette özel yapan yerlerden alıyorum yada ankarada bahçeli7.caddede bi ayakkabıcı var o yapıyodu hala yapıyo mu bilmiyorum....

canım mekanın ismini söyleyebilir misin bide fiyatları ne kadar oluyo? bıktım artık ayakkabı bulamıyorum ya yakında deliricem :27: haa bide sitelerin ismini söylersen sevinirim :40: :38:

arkadaşlar bilmem yardımcı olabilirmiyim ama face den tamo tasarımı ekleyın ve bakın muhtesem ayakkabılar var ve dans için düğün için flemenko ve gunluk ayakkabı sipariş ile yapılıyor ölçü ve kalıp cıkarılıyo ben yaptırıyorum sureklı ve ayaklarım cok rahat edıyor umarım yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşlar bilmem yardımcı olabilirmiyim ama face den tamo tasarımı ekleyın ve bakın muhtesem ayakkabılar var ve dans için düğün için flemenko ve gunluk ayakkabı sipariş ile yapılıyor ölçü ve kalıp cıkarılıyo ben yaptırıyorum sureklı ve ayaklarım cok rahat edıyor umarım yardımcı olabilmişimdir.

peki canım fiyatları nasıl :44: malum öğrenci olunca bi de bu yanı var malesef :34: :3:

kızlaaar doğru yere mi açıyorum konuyu emin değilim ama yardım edin bana :44: ben yirmibir yaşındayım ama minyonum ve ayaklarım çok küçük. platform almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorm. converse i bile 34 numara giyiyorum düşünün :43: acaba bana küçük numara ayakkabı bulabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz? yada özel ayakkabı yapan yer var mı ankarada :40:

bende 33,5-34 numara giyiyorum evet çok zor bulmak. platform ve topuklu ayakkabı hayal gibi değil mi :)
ben internette bir siteden yaptırıyorum. modeli beğenip gönderiyorum onlar yapıyorlar. tabi bekleme süresi ayakkabı ve ekadın sabrı olunca seneler geliyor ama 20-25 günde teslim ediyorlar

Back
X