Psikoloji en önemli canım,bak ne güzel yeni evlisin,neden streslisin,senin daha mutlu olman gerekir.
Saçların açık renkliyse koyu renk daha küçük gösterebilir,Yüzünede düzenli bakım yaparsan sivilcelerden arındırırsın.
Hemde kendini daha iyi hissedersin
bence tam tersi, koyu renk büyük gösterir.
doğal renkler küçük gösterir
O sacin rengine gore degisiyo galiba. Ben sacimi sariya boytmaya karar verdigim zaman yasimdan buyuk goruncemdiye endiseleniyodum yaptirinca cocuk gibi olmussun diyenler oldu. Boya sacta dogal durursa gen gosterebilir.
Ayy canım ya bende 21 yaşındayım ama bazı kendini bilmezler 28 sanıyorBazıları daha insaflı 24 filan diyorlar :26: Çok nadir 21-22 diye tutturan oluyor..
Bende pastel tonlarını çok seviyorum, beyazı ve maviyi çok seviyorum onları kullanıyorum giyimimde.. Ama daha cıvıl cıvıl olmak lazım.. Makyaj yapıyorsan doğal duracak makyajlar yapma.. Unutma bilinçsiz makyaj seni 35 yaşında bile gösterebilir
bence tam tersi, koyu renk büyük gösterir.
doğal renkler küçük gösterir
Ayy canım ya bende 21 yaşındayım ama bazı kendini bilmezler 28 sanıyorBazıları daha insaflı 24 filan diyorlar :26: Çok nadir 21-22 diye tutturan oluyor..
Bende pastel tonlarını çok seviyorum, beyazı ve maviyi çok seviyorum onları kullanıyorum giyimimde.. Ama daha cıvıl cıvıl olmak lazım.. Makyaj yapıyorsan doğal duracak makyajlar yapma.. Unutma bilinçsiz makyaj seni 35 yaşında bile gösterebilir
ay bende de tam tersi çok küçük gösteriyorum.insanlar beni çocuk sanıyo kimse ciddiye almıyo.
çalıştıgıma kimse inanmaz.ikiside iyi değil işte.
ikisinin de ortası lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?