Küçük olduğum halde büyük gösteriyorum

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
21 yaşındayımm,30 lu yaşlarda gösteriyorum..
artık küçük olmama rağmen büyük görünmek istemiyorum...
yaşımda görünmek istiyorum..kilomdan mı acaba(1,68 boyum 70 kilom var) iş stresimi yeni evliliğin getirdiği işler mi bilmiyorum çöktümm..
nasıl eski ben olurumm .. fiziğim için ne yapmalıyımm yüzümünn yine 21 yasında olduğumu göstermesi için ne yapmalıyım,,artık depresyona girmeye başlıyorum sanırım..
ve sizin bana yardımcı olabileceğinizi çokk umut ettiğim için size danışıyorumm(

Psikoloji en önemli canım,bak ne güzel yeni evlisin,neden streslisin,senin daha mutlu olman gerekir.
Saçların açık renkliyse koyu renk daha küçük gösterebilir,Yüzünede düzenli bakım yaparsan sivilcelerden arındırırsın.
Hemde kendini daha iyi hissedersin

tatlım nedir bu yaaa bugnunlerde baya bununla ılgılı konu acılıyor bende 25 yasında 1,65 boy 78 kılo olan bırı olarak asla boyle hıssetmıyorum aksıne kendımı cok fit buluyorum bence bıraz kendıne guven şimdi iş cıkısı güzel bır magzaya gıt ve kendıne yenı ciciler al daha sonra aldıgın bu cicileri al ve dogru kuoförün yolunu tut orda saclarına bakım yaptır ve fönlet manikur pedikür kaş bıyık hepsini hallet aldıgın elbiseleri giy yeni ayakkabı ve canta almayıda unutma sonra kocişi ara ve sinemaya git emınım cok mutlu olucaksın

kilon varsa diyet yap ver ,saçını asla sarı yapma büyük gösterir .kumral ymuşak bir ton seç ona boya .hiç boyamadıysan hiç boyama .makyajını koyu yapma .kıyafetlerini yaşıtlarının giyiindiği gibi seç .giysi insanı çok değiştirir .spor giy genelde .tatlı bir parfüm kullan .

bence tam tersi, koyu renk büyük gösterir.

doğal renkler küçük gösterir

Kilo sonradan alınır anlarımda yüzü nasıl değişir ki insanın

Siman küçük duruyorsa kiloda alsan pek bi değişiklik olmaz.. Yani 30 lu yaşlarda duruyorsan bile bu yeni bir şey değildir..

Kilo da diyetle verilir zaten

Bu dış görünüm mevzularıdan da bay geldi artık..

O sacin rengine gore degisiyo galiba. Ben sacimi sariya boytmaya karar verdigim zaman yasimdan buyuk goruncemdiye endiseleniyodum yaptirinca cocuk gibi olmussun diyenler oldu. Boya sacta dogal durursa gen gosterebilir.

O sacin rengine gore degisiyo galiba. Ben sacimi sariya boytmaya karar verdigim zaman yasimdan buyuk goruncemdiye endiseleniyodum yaptirinca cocuk gibi olmussun diyenler oldu. Boya sacta dogal durursa gen gosterebilir.

benimde saçlarım sarıya boyalı ama kimse yaşından büyük gösteriyorsun demedi
hatta herkes daha küçük gösteriyorsun diyor.

stres insanı çökertir hatta hastalık ölüme bile götürür sakın stres yapma sakin ol

Mutsuz ve stresli insan,enerjisini kaybeder,kötü görünür.Uykusuzluk da aynı etkiyi yaratır.
Sanıyorum evlendiğinden beri,ev ve iş arasında yorulup strese giriyorsun.
Bir süre sonra işleri rayına oturtup rahatlarsın diye umuyorum.

21 yaş,çok çok genç bir yaş.Kırışık imkansız,sivilce de yoksa,geriye yüzünü canlandırmak kalıyor.
Allık ve hafif renkli bir ruj,seni daha canlı gösterecektir.Pembe ve şeftali tonları denemeni öneririm.

Saçlarına modern ve güzel bir kesim verebilirsin.
Koyu renk ve alaturka giysilerden kaçınmalısın.
Basit bir gömleğin bile moderni var,yaşlı tarzı olanı var.
Pastel renkler (sarı,mavi,pembe,turkuaz) veya tam renk tonları (gökkuşağının 7 rengi) güzel gider.Beyaz da olabilir.
Bej,gri,toprak rengi gibi ara tonlar tavsiye etmem.

Ayy canım ya bende 21 yaşındayım ama bazı kendini bilmezler 28 sanıyor Bazıları daha insaflı 24 filan diyorlar :26: Çok nadir 21-22 diye tutturan oluyor..

Bende pastel tonlarını çok seviyorum, beyazı ve maviyi çok seviyorum onları kullanıyorum giyimimde.. Ama daha cıvıl cıvıl olmak lazım.. Makyaj yapıyorsan doğal duracak makyajlar yapma.. Unutma bilinçsiz makyaj seni 35 yaşında bile gösterebilir

aaa 21 misin? ben de 28 falan sanıyodum seni

Açık tonlar derken,platin sarılar veya o tona yakın yapma duran saçlar kastım.Bence hiç küçük göstermiyor.Oldugundan olgun gösteriyor.
Kahve tonları koyu tonlarından kastı.Yani aynı şeyi söylüyoruz aslında,kahve tonlarıda genelde doğal tonlardır,her ten rengine uyabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar teşekkür ederim ilginize
ben hıc sacımı boyatmadım rengı ve uzunlugunu herkes cok begenıyor boyatma diyorlar kendımde karsıyım zaten,mavi giydiysem mavi turuncu renklerinde giydysem yeşil tonlarında makyaj yapıyorum.ama bu yorgunluk halsızlık benm ruhumda var galıba kendımı deprsyona gırmısım gıbı hıssetmeye basladım nıye buyuk duruyım cıtı pıtı olmıyımkı balık etlıyım kılo versemde boyumdan bellı edıyorum , bır karamsarlık halı var uzerımde ne bılıyım korkmaya basladım kendımden daha da kotu olurum dıye

acık renk sac buyuk gosterır. istisna bıle gormedım ama bakıs acısı farklı olabılır. dıyetısyene gıt kılon ıcın. her sabah spor yap mesela. yuzune bakım ıcın cılt testı yaptır.

ay bende de tam tersi çok küçük gösteriyorum.insanlar beni çocuk sanıyo kimse ciddiye almıyo.
çalıştıgıma kimse inanmaz.ikiside iyi değil işte.
ikisinin de ortası lazım

Burada bile 28 gösteriyorsun :)

Ben de daha büyük sanıyordum seni....

ay bende de tam tersi çok küçük gösteriyorum.insanlar beni çocuk sanıyo kimse ciddiye almıyo.
çalıştıgıma kimse inanmaz.ikiside iyi değil işte.
ikisinin de ortası lazım

bende de tam tersi benıde kucuk sanıyorlar yasım 28 ama 18 sananlar bile var boyum 1.60 mınyon tıplıyım zayıfımda otobusde okadar genc varken gelırler benı kaldırırlar hıc unutmam hamıleyım 7 aylık kan verıcem sıra beklıyorum devlet hst. bılenler bılır kan sırasını oturcak yer bulamazsınız neyse ben bulmusum bı yer beklıyorum karsıdan bı bayan geldı geldı benden yer ıstedı heralde bebegımı göbek zannetti

arkdasların da dedıgı gıbı yasında makyaj ve yasına göre gıyım hoş bende farketmıyor ya neyse:)

Yaştan çok kiloyu dert ettiğini düşünüyorum.
kilo verirsen içinde bulunduğun sıkıntıdan kurtulacağını düşünüyorum.
bence tek sıkıntı kilo da

Malesef kilo insanı olduğundan büyük gösterebiliyor. Ama bence en büyük etken yüz yapısı minyon küçük bir yüzünüz varsa daima genç görünüyorsunuz ben 30 yaşındayım kimse inanmıyor dışardan gelenler stajer sanıyor anneme çekmişim annemde hiç yaşını göstermez çocukluğumdan hatırladığım anneme sürekli sen hiç yaşlanmicakmısın derlerdi.
İş yerinde çalışan bir bayan 34-35 yaşındadır diye düşünüyordum meğer 87 doğumluymuş çok şaşırdım. Bence bu durumlar genetik.

Giyim tarzıda insanı büyük gösterebiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…