Küçük şeyler

Periii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
299
441
103
33
Selam kizlar, kısacık bir içimi dökmek istedim, minnak bir dert belki anlatacağım ama beni sinir eden bir ayrıntı. Sevgilimle 1,5 yılı aşkındır ilişki içerisindeyiz. Genel hatlarıyla iyi gidiyor, büyük kavgalarimiz şimdiye kadar hic olmadı. Farkli sehirlerde kalıyoruz, pandemi dönemi görüşmelerimiz de azaldi (yakin çevremde risk grubunda olan 2 kişi var o yüzden buluşmaları mümkün mertebe minimuma indirdim). herneyse, benim derdim sevgilimin özel günleri önemsememesi, doğum günü olsun, sevgililer günü olsun. İlgi manyağı, hediye hastasi biri kesinlikle değilim, derdim hediye de degil zaten. Onu bırakın, bir mesaj ile bile kutlamiyor. Yahu diyorum, aslında pekte bir odunlugunu görmedim simdiye kadar fakat bu konuda tam bir öküzcük. Bide anlamiyor, ne gereği varmis hediyenin mediyenin, ne hediyesi yaw bi kutla o yeter bana, sen bi o inceligi göster bi ha. Ya bacım seninkisi de dert mi demeyin cidden rahatsız ediyor yani sanki dili kopacak bi kutlasa. Birde ben kutluyorum e hadi belki benden öğrenir diyorum ama yok arkadaş a n l a m i y o r. Iliskilerde herseyi acik acik konusma taraftariyim hele hele rahatsız oldugum yanlarini ama a n l a m i y o r r r. Bende bu durumda kendimi kaale alinmamis hissediyorum, değerli olduğumu biliyorum, bunu karsi tarafa da hissettiriyorum ki onun benim icin değerli oldugunu da gösteriyorum tabii ki. Ama bu konudaki duyarsızligi beni sinir ediyor. Normal degil mi sizce de, en azından bir hatır için happy birthday falan demek? Ben mi abartmıyorum?

İki ayrı şehirde uzak mesafe ilişkisi yaşarken bile hediye almaya erinen adamla aynı şehirde sevgili olsan demek ki görüşmeye bile üşenecek.

Bir insanla sürekli yüz yüze görüşmeden isterseniz 10 sene çıkın farketmez. Aynı evde çok daha ilgisiz ve soğuk bir insan oluyor genelde bu tipler

Ben sevgililer gününde hediyeleşmeye falan pek önem vermem ondan da beklemem ama doğum günümde de en azından sözlü olarak iyi ki varsın demeye bile tenezzül etmeyen sevgiliye ben bacanak derim. arkadaşlarımdan kimseye kutlamadı hatırlamadı diye gocunmam ama sevgilim unutsa gözümden düşerdi sanırım.. bu tarz günlere önem veriyorsanız daha çok kafaya takarsınız değişeceğini sanmıyorum, hediye için de nasıl başlarsa öyle gider kafasında sanırım bi alırsam sürekli bekler diye düşünüyor olabilir.

Haklisin, bir happy birthdaaaay bile dememesi...🙄🙄🙄
Ben de kutlama, hediye severim ama zorla yaptirmam. Sevgililer gunu, kadinlar gunu gibi seyleri eşim de kutlamaz hayatta, bir happy valentine's dayss bile demez napayim.
Dogum gunu ve yildonumu kutlar sadece. Oldugu kadar artik...

Ne kadar iyi bir insan olursa olsun böyle özel günlere önem vermiyorsa öyle biriyle beraber olmayı hiç istemezdim. Hediyenin ne olduğu hiç önemli değil, bir toka bile olabilir. Yeter ki mutlu etmek ve özel hissettirmek için bir çabası olsun. Sizi çok iyi anlıyorum

Haklısın.
Sevgililer gününe kıl tamam ok, doğum günü bu ya insan kutlar bı hediye alır gönül alır en önemlisi özel hissettirir.

Eşim sevgililer gününde bana iki tane çeyrek almış hediye etti :)
Bekliyor insan bişeyler. Aldım yakama taktım :)

Özel insanda özel hissettirmezse insan yıkılıyor resmen.

Kendini huzursuz hissediyorsan hislerine güven, ileride çok huzursuz eder bu insan daha da salacak çünkü.

Instagram da varya çocukları karısı pasta getiriyor adamın doğum gününü kutlamak için adam yüzlerine bile bakmıyor TV izlemeye dev ediyor.
Nedense o adam geldi aklıma.

Selam kizlar, kısacık bir içimi dökmek istedim, minnak bir dert belki anlatacağım ama beni sinir eden bir ayrıntı. Sevgilimle 1,5 yılı aşkındır ilişki içerisindeyiz. Genel hatlarıyla iyi gidiyor, büyük kavgalarimiz şimdiye kadar hic olmadı. Farkli sehirlerde kalıyoruz, pandemi dönemi görüşmelerimiz de azaldi (yakin çevremde risk grubunda olan 2 kişi var o yüzden buluşmaları mümkün mertebe minimuma indirdim). herneyse, benim derdim sevgilimin özel günleri önemsememesi, doğum günü olsun, sevgililer günü olsun. İlgi manyağı, hediye hastasi biri kesinlikle değilim, derdim hediye de degil zaten. Onu bırakın, bir mesaj ile bile kutlamiyor. Yahu diyorum, aslında pekte bir odunlugunu görmedim simdiye kadar fakat bu konuda tam bir öküzcük. Bide anlamiyor, ne gereği varmis hediyenin mediyenin, ne hediyesi yaw bi kutla o yeter bana, sen bi o inceligi göster bi ha. Ya bacım seninkisi de dert mi demeyin cidden rahatsız ediyor yani sanki dili kopacak bi kutlasa. Birde ben kutluyorum e hadi belki benden öğrenir diyorum ama yok arkadaş a n l a m i y o r. Iliskilerde herseyi acik acik konusma taraftariyim hele hele rahatsız oldugum yanlarini ama a n l a m i y o r r r. Bende bu durumda kendimi kaale alinmamis hissediyorum, değerli olduğumu biliyorum, bunu karsi tarafa da hissettiriyorum ki onun benim icin değerli oldugunu da gösteriyorum tabii ki. Ama bu konudaki duyarsızligi beni sinir ediyor. Normal degil mi sizce de, en azından bir hatır için happy birthday falan demek? Ben mi abartmıyorum?
böyle bişeyi istiyosan özellikle yapması çok kolay bi istek yani gereksiz bi direnme gerçekten 😂

Biz de iki ayrı ülkedeyiz. Bana her zaman hediyesini gönderir, parasını da hangi arkadaşıma aldırdıysa ona gönderir. Benimki de çok önem vermiyor hatta ilk doğum gününü beraber kutlamıştık ama benim değer verdiğimi biliyor ve beni mutlu etmeyi seviyor. Daha sevgililer gününde bana yazdığı notu internetten buldu diye kavga ettik, kalbinden bana bir güzel söz geçmiyor mu dedim😂😂😂
Hiç kutlamayanlar varmış gidim de sevgilimden özür dileyeyim🤣
Herkesin beklentisi farklı işte, değiştirmek çok zor ama insan da sevildiğini bilmek istiyor. Instagram hikayelerine falan bakası gelmiyor o gün 😇

İki ayrı şehirde uzak mesafe ilişkisi yaşarken bile hediye almaya erinen adamla aynı şehirde sevgili olsan demek ki görüşmeye bile üşenecek.

Bir insanla sürekli yüz yüze görüşmeden isterseniz 10 sene çıkın farketmez. Aynı evde çok daha ilgisiz ve soğuk bir insan oluyor genelde bu tipler
Işin ilginç tarafı, ona kalsa her haftasonu görüşmek ister. Seni çok özledimler nezaman görüşecez diye sormalar. Burda bi sorun yok gibi. Erindigini de düşünmüyorum bana haber etmeden ta kalkipta yasadigim sehire de gelip sürpriz yapmışlıği var boş gününde. İlgisini yinede gösteriyor günahını alamam her geldiğinde çiçeğini çikolatasını falan getiriyor hatta bi keresinde küçük kardesimin dogum gününün ertesi günlerinde gelmişti, kardesime küçük bir hediyeyle beraber. O yüzden ilgisiz diyemem, sadece yukarda anlattiklarima bir anlam veremiyorum.
Uzak mesafe iliskisinde size hak veriyorum, buda beni düşündürmüyor degil.

Işin ilginç tarafı, ona kalsa her haftasonu görüşmek ister. Seni çok özledimler nezaman görüşecez diye sormalar. Burda bi sorun yok gibi. Erindigini de düşünmüyorum bana haber etmeden ta kalkipta yasadigim sehire de gelip sürpriz yapmışlıği var boş gününde. İlgisini yinede gösteriyor günahını alamam her geldiğinde çiçeğini çikolatasını falan getiriyor hatta bi keresinde küçük kardesimin dogum gününün ertesi günlerinde gelmişti, kardesime küçük bir hediyeyle beraber. O yüzden ilgisiz diyemem, sadece yukarda anlattiklarima bir anlam veremiyorum.
Uzak mesafe iliskisinde size hak veriyorum, buda beni düşündürmüyor degil.

Sevindim sizin adınıza . En azından bazı detayları atlamış. İnş özel günleri kutlamaya da alışır

Benim eşimdede sevgiliyken Özel bi günde hediye almazdı ama sıradan Bi gün kafasına esince mağazaya götürür ihtiyacın olanı alalım derdi ben çekinir istemezdim o ısrar ederdi alırdı.. bilmiyordu çünkü doğumgünü VS hiç kutlanmamış şimdiye dek... Evlendik doğum günüm yaklaşınca, doğum günümde napıcaksın diyorum yada sevgililer gününde bana ne alacaksın diyorum çok da dert etmiyorum

Benim eşimdede sevgiliyken Özel bi günde hediye almazdı ama sıradan Bi gün kafasına esince mağazaya götürür ihtiyacın olanı alalım derdi ben çekinir istemezdim o ısrar ederdi alırdı.. bilmiyordu çünkü doğumgünü VS hiç kutlanmamış şimdiye dek... Evlendik doğum günüm yaklaşınca, doğum günümde napıcaksın diyorum yada sevgililer gününde bana ne alacaksın diyorum çok da dert etmiyorum
Bizdede aynı durum özel günleri çok da önemsememek gerek genele bakmak gerek hiç almıyorsa o sıkıntı

Bizdede aynı durum özel günleri çok da önemsememek gerek genele bakmak gerek hiç almıyorsa o sıkıntı
İnanır mısınız Eşim bugüne denk sadece 2 kere çiçek aldı o da benim zorumla... çiçek almadın diye diye başının etini yiyerek aldırdım. Arkadaşlarımda görüp özeniyodum çünkü... biri sevgiliyken biri evlendikten sonra.. Ama canım bişey çekse alır, Şuraya gidelim desem götürür, gece kalkar çocuğa bakar, iyi eş iyi baba ama ince ruh yok

Çok sinir bozucu benimm eşimde almaz sevgiliyken de almazdı evlendik bir hafta sonra doğum günüm çiçek almış yemeğe götürdü pasta ama hediye yok çok kafama takmıştım çünkü ben çok önem veriyorum her özel günde ona sofra yemek hediye kendim süslenirim evi süslerim 9yıl geçti bu sevgililer gününü kutlamadı bile hiç bişey almadı o kdr değer verdiğini bile bile hemde söyle söyle yine de almıyor adam korona dan artk yemeğe de gidemez olduk çiçek de yok psta da yok değer verirsen böyle şeylere çok kafayı takıyor insan bende dolmuşum 😅

Bir adam neyse odur değişmez bu bir
İkincisi bu adamdan bişey bekleme bu seni evlenseniz bile mutlu etmez dahada yorar belliki kadın ruhundan anlamayan incelikten bihaber bir tip...ve ben çok eminimki bu tipler annesi nede oldukça düşkün olur eşlerini hep ezdirirler
Yani bence bırakın yol verin gitsin size değer veren saygı gösteren insanlara şans verin hayatınızda...bu tip odunlar asla yontulmazlar...
Yazık etmeyin kendinze

Bu saatten sonra çok zor adamın zihniyeti bu, böyle görmüş böyle devam edecek muhtemelen. Fazla tepki gösterirseniz belki arada bir iki kere kendinden ödün verip 1 kuru gülle 2 mesajla kutlar ama asla kalıcı bir şey olacağını düşünmüyorum. Hediye almaması neyse ama mesaj dahi atmaması umutsuz vaka gibi.

Ortak yolu bulamazsaniz, beklentilerinizi karşılamayan bu adamla gelecek düşünürken en az 3 kere düşünün derim.

Bir adam neyse odur değişmez bu bir
İkincisi bu adamdan bişey bekleme bu seni evlenseniz bile mutlu etmez dahada yorar belliki kadın ruhundan anlamayan incelikten bihaber bir tip...ve ben çok eminimki bu tipler annesi nede oldukça düşkün olur eşlerini hep ezdirirler
Yani bence bırakın yol verin gitsin size değer veren saygı gösteren insanlara şans verin hayatınızda...bu tip odunlar asla yontulmazlar...
Yazık etmeyin kendinze
Annesine düşkün olması iyi bir şey değil mi aslında? Tabi dominant anne kuzusu olmasından bahsetmiyorum, anneyi el üstünde tutmak, gereken değeri göstermek vs. Genelde bir erkek annesine nasıl davranırsa eşine de öyle davranır derler. Bence annesine de hediye almıyordur, hatta evde öyle bir gelenekleri olmadığı için böyle alışmış olabilir

Eşimle sevgiliyken ilk sevgililer günümüzü kutlayacaktik ben hediyemi aldım ikimizde çalışıyoruz o benden erken çıkıyordu beni almaya geldi bırak hediyeyi bı sevgililer günümüz kutlu olsun bile demedi bende hediyeyi vermeyip geri iade edip parasını geri alıp kendime bişey almıştım 😂 hala daha aynıdır bende artık istediğim bişey oldumu söylüyorum bunu al diye böyle anlaşıyoruz😁

Back
X