- 5 Nisan 2020
- 299
- 441
- 103
- 33
Selam kizlar, kısacık bir içimi dökmek istedim, minnak bir dert belki anlatacağım ama beni sinir eden bir ayrıntı. Sevgilimle 1,5 yılı aşkındır ilişki içerisindeyiz. Genel hatlarıyla iyi gidiyor, büyük kavgalarimiz şimdiye kadar hic olmadı. Farkli sehirlerde kalıyoruz, pandemi dönemi görüşmelerimiz de azaldi (yakin çevremde risk grubunda olan 2 kişi var o yüzden buluşmaları mümkün mertebe minimuma indirdim). herneyse, benim derdim sevgilimin özel günleri önemsememesi, doğum günü olsun, sevgililer günü olsun. İlgi manyağı, hediye hastasi biri kesinlikle değilim, derdim hediye de degil zaten. Onu bırakın, bir mesaj ile bile kutlamiyor. Yahu diyorum, aslında pekte bir odunlugunu görmedim simdiye kadar fakat bu konuda tam bir öküzcük. Bide anlamiyor, ne gereği varmis hediyenin mediyenin, ne hediyesi yaw bi kutla o yeter bana, sen bi o inceligi göster bi ha. Ya bacım seninkisi de dert mi demeyin cidden rahatsız ediyor yani sanki dili kopacak bi kutlasa. Birde ben kutluyorum e hadi belki benden öğrenir diyorum ama yok arkadaş a n l a m i y o r. Iliskilerde herseyi acik acik konusma taraftariyim hele hele rahatsız oldugum yanlarini ama a n l a m i y o r r r. Bende bu durumda kendimi kaale alinmamis hissediyorum, değerli olduğumu biliyorum, bunu karsi tarafa da hissettiriyorum ki onun benim icin değerli oldugunu da gösteriyorum tabii ki. Ama bu konudaki duyarsızligi beni sinir ediyor. Normal degil mi sizce de, en azından bir hatır için happy birthday falan demek? Ben mi abartmıyorum?