Küçük şeyler

Annesine düşkün olması iyi bir şey değil mi aslında? Tabi dominant anne kuzusu olmasından bahsetmiyorum, anneyi el üstünde tutmak, gereken değeri göstermek vs. Genelde bir erkek annesine nasıl davranırsa eşine de öyle davranır derler. Bence annesine de hediye almıyordur, hatta evde öyle bir gelenekleri olmadığı için böyle alışmış olabilir
Bu forumu özellikle bdv konularını biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız
Adamların çoğu anneyi kutsal görüp eşini şeytan gibi görür...evlenmeden önce anneyi zerre takmaz iletişim sıfırdır evlenince birden kıymetli oluverir
Yıllarca kaynanasına yaranmaya çalışmasına rağmen gelin hep suçlu,anne ile oğulun arasına giren bir düşman gibi görünür...
Daha neler var uzatmayacağım
Kısaca siz bu platformu araştırın azıcık ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten

Eşimle sevgiliyken ilk sevgililer günümüzü kutlayacaktik ben hediyemi aldım ikimizde çalışıyoruz o benden erken çıkıyordu beni almaya geldi bırak hediyeyi bı sevgililer günümüz kutlu olsun bile demedi bende hediyeyi vermeyip geri iade edip parasını geri alıp kendime bişey almıştım 😂 hala daha aynıdır bende artık istediğim bişey oldumu söylüyorum bunu al diye böyle anlaşıyoruz😁
Benim bir arkadaşım da ilk sevgililer günü kutlayacaklari zaman adam ben pek sevmiyorum böyle şeyleri deyince, olsun ama ilk sevgililer günümüz sonuçta hatıra olur ne alacağımizi düşünmekle uğraşmayalım, avm'ye gidelim sen istediğini sec ben sana alayım, ben seçeyim sen bana al demiş. Adam Allahtan Allahtan sevmiyormuş böyle şeyleri gitmiş kızı lacoste'a sokmuş😄 Kızcağız o zaman 900 lira maaş alıyormuş staj yaptığı yerden, tabi içerde alacağı bir tshirt maaşının yarısı :KK53: adami mağazada bırakmış çıkmış, ne biçim insan bu bundan koca olmaz diye. Şimdi 4 yıllık evliler, 3 yaşında çocukları var :KK53:

Adam ilk sene dışında 1 iğne almamış ne doğum günü, ne sevgililer günü, ne başka gün. Garibim bir keresinde sevgililer gününde bir kuru gül bile almadı diye, bu kadar olmaz artık kendi kendime vericem çiçek siparişimi demiş, ertesi gün en ucuzundan sokaktaki 10 liralık çiçeklerden getirmiş. Üstüne de "sen alma ben alırım" yazmış öküz. Kafasına atsa aynı şey.

Yani böyleleri değişmiyor asla. Kadın saçını süpürge ediyor, adam aracını değiştirdi lüks bir model aldı diye kredi ödüyorlar, kız dişinden tırnağından artırıyor, kendine 1 tshirt bile almıyor masraf olmasın diye. Evin her işi arkadaşımda, alışveriş, temizlik, tamirat, çocuğu hastaneye götürme vs aklınıza ne gelirse ama öküz kocası bir kuru gülü çok görüyor. O yüzden başta nasılsa öyle gidiyor maalesef

Bu forumu özellikle bdv konularını biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız
Adamların çoğu anneyi kutsal görüp eşini şeytan gibi görür...evlenmeden önce anneyi zerre takmaz iletişim sıfırdır evlenince birden kıymetli oluverir
Yıllarca kaynanasına yaranmaya çalışmasına rağmen gelin hep suçlu,anne ile oğulun arasına giren bir düşman gibi görünür...
Daha neler var uzatmayacağım
Kısaca siz bu platformu araştırın azıcık ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten
Niye sert çıktınız yahu ben gayet masum bir şey sordum aslında 😊 ne zaman üye olduğuma bakarsanız forumu avcumun içi gibi bildiğimi tahmin edebilirsiniz. Benim erkek arkadaşım da annesine düşkün o yüzden sordum ilerde bir sıkıntı olmasın, yanlış olmasın diye :KK53: ben çünkü anneme anlatıyorum. Diyorum annesine kıymet veriyor, sevgililer gününde bile hediye aldı annesine mesela. Annem de, ne güzel işte annesino hoş tutan karısını da hoş tutar diyor.

Bu bence anneyle alakalı. Anne fitne fesat her şeye karışmayan biriyse çok sıkı nti olacağını düşünmuyorum. Evladını herkesten kıskanan,hep onun olsun isteyen anneler var sıkıntı bununla alakalı bence. Ya da bilemiyorum yaşamadan çok yorum yapmayayim. Başta anne - eş ilişkisini dengede tutup, nasılsa artık nikahlı karım kafasıyla rahata erince anam anam diyor olabilirler. Aman evlerden ırak

Benim bir arkadaşım da ilk sevgililer günü kutlayacaklari zaman adam ben pek sevmiyorum böyle şeyleri deyince, olsun ama ilk sevgililer günümüz sonuçta hatıra olur ne alacağımizi düşünmekle uğraşmayalım, avm'ye gidelim sen istediğini sec ben sana alayım, ben seçeyim sen bana al demiş. Adam Allahtan Allahtan sevmiyormuş böyle şeyleri gitmiş kızı lacoste'a sokmuş😄 Kızcağız o zaman 900 lira maaş alıyormuş staj yaptığı yerden, tabi içerde alacağı bir tshirt maaşının yarısı :KK53: adami mağazada bırakmış çıkmış, ne biçim insan bu bundan koca olmaz diye. Şimdi 4 yıllık evliler, 3 yaşında çocukları var :KK53:

Adam ilk sene dışında 1 iğne almamış ne doğum günü, ne sevgililer günü, ne başka gün. Garibim bir keresinde sevgililer gününde bir kuru gül bile almadı diye, bu kadar olmaz artık kendi kendime vericem çiçek siparişimi demiş, ertesi gün en ucuzundan sokaktaki 10 liralık çiçeklerden getirmiş. Üstüne de "sen alma ben alırım" yazmış öküz. Kafasına atsa aynı şey.

Yani böyleleri değişmiyor asla. Kadın saçını süpürge ediyor, adam aracını değiştirdi lüks bir model aldı diye kredi ödüyorlar, kız dişinden tırnağından artırıyor, kendine 1 tshirt bile almıyor masraf olmasın diye. Evin her işi arkadaşımda, alışveriş, temizlik, tamirat, çocuğu hastaneye götürme vs aklınıza ne gelirse ama öküz kocası bir kuru gülü çok görüyor. O yüzden başta nasılsa öyle gidiyor maalesef
Yok benimki öküz sayılmaz yaptimi kralını yapar maddi yönden takıntılı biraz harcamayı çok sever ozamanda parası yokmuş özel gün harici çiçek alır eve gelirken ama özel günde tıkanır ne alacağını bilemez ben bir kere dedim sen niye düşünüp almıyorsun diye klasik cevap verdi 5lirayada zeytin var ama sen seviyorsun diye ben 12likten alıyorum demişti iyi madem ben kendi isteklerimi söylerim dedim bana kolay olur dedi buyuzden ben söylerim 😂 cebinde parasi olsun yeterki bı akşamda maasin hepsini harcasam ne yapıyorsun demez ama yoksa boş boş yürümeye çıkmaz bişey görürüz alamayiz bana ters der 🤦🤷

Yok benimki öküz sayılmaz yaptimi kralını yapar maddi yönden takıntılı biraz harcamayı çok sever ozamanda parası yokmuş özel gün harici çiçek alır eve gelirken ama özel günde tıkanır ne alacağını bilemez ben bir kere dedim sen niye düşünüp almıyorsun diye klasik cevap verdi 5lirayada zeytin var ama sen seviyorsun diye ben 12likten alıyorum demişti iyi madem ben kendi isteklerimi söylerim dedim bana kolay olur dedi buyuzden ben söylerim 😂 cebinde parasi olsun yeterki bı akşamda maasin hepsini harcasam ne yapıyorsun demez ama yoksa boş boş yürümeye çıkmaz bişey görürüz alamayiz bana ters der 🤦🤷
Öküz diye sizin eşinize söylemedim zaten, arkadaşımın eşi ve onun familyasındakilere lafım 😄 eşinizde erkek arkadaşımı gördüm. O da öyledir ne yapacağını bilmez hep ufak tüyolar vereceksiniz. Bana bir keresinde valla para vereyim ne istiyorsan al beni bu çileden kurtar dedi yok artık daha neler dedim. Sonra pişman oldum ihtiyacım olmayan bir şeye gereksiz verdiği para yüzünden, dedim keşke para verseymis :KK53: çok para harcamayı sever, eşiniz gibi parası yoksa çıkmaz cebimde para yokken çıkmam simdi canımız bri sey çeker bir şey görürüz diye. Başta bu bilmiyor oluşu sinirimi bozmuştu ama şimdi böylesi daha iyiymiş diye düşünüyorum😊

Selam kizlar, kısacık bir içimi dökmek istedim, minnak bir dert belki anlatacağım ama beni sinir eden bir ayrıntı. Sevgilimle 1,5 yılı aşkındır ilişki içerisindeyiz. Genel hatlarıyla iyi gidiyor, büyük kavgalarimiz şimdiye kadar hic olmadı. Farkli sehirlerde kalıyoruz, pandemi dönemi görüşmelerimiz de azaldi (yakin çevremde risk grubunda olan 2 kişi var o yüzden buluşmaları mümkün mertebe minimuma indirdim). herneyse, benim derdim sevgilimin özel günleri önemsememesi, doğum günü olsun, sevgililer günü olsun. İlgi manyağı, hediye hastasi biri kesinlikle değilim, derdim hediye de degil zaten. Onu bırakın, bir mesaj ile bile kutlamiyor. Yahu diyorum, aslında pekte bir odunlugunu görmedim simdiye kadar fakat bu konuda tam bir öküzcük. Bide anlamiyor, ne gereği varmis hediyenin mediyenin, ne hediyesi yaw bi kutla o yeter bana, sen bi o inceligi göster bi ha. Ya bacım seninkisi de dert mi demeyin cidden rahatsız ediyor yani sanki dili kopacak bi kutlasa. Birde ben kutluyorum e hadi belki benden öğrenir diyorum ama yok arkadaş a n l a m i y o r. Iliskilerde herseyi acik acik konusma taraftariyim hele hele rahatsız oldugum yanlarini ama a n l a m i y o r r r. Bende bu durumda kendimi kaale alinmamis hissediyorum, değerli olduğumu biliyorum, bunu karsi tarafa da hissettiriyorum ki onun benim icin değerli oldugunu da gösteriyorum tabii ki. Ama bu konudaki duyarsızligi beni sinir ediyor. Normal degil mi sizce de, en azından bir hatır için happy birthday falan demek? Ben mi abartmıyorum?
Evlenirseniz de aynen böyle gider haberin olsun

Işin ilginç tarafı, ona kalsa her haftasonu görüşmek ister. Seni çok özledimler nezaman görüşecez diye sormalar. Burda bi sorun yok gibi. Erindigini de düşünmüyorum bana haber etmeden ta kalkipta yasadigim sehire de gelip sürpriz yapmışlıği var boş gününde. İlgisini yinede gösteriyor günahını alamam her geldiğinde çiçeğini çikolatasını falan getiriyor hatta bi keresinde küçük kardesimin dogum gününün ertesi günlerinde gelmişti, kardesime küçük bir hediyeyle beraber. O yüzden ilgisiz diyemem, sadece yukarda anlattiklarima bir anlam veremiyorum.
Uzak mesafe iliskisinde size hak veriyorum, buda beni düşündürmüyor degil.
Senin doğumgününü kutlamayıp kardeşininkini düşünerek hediye alması garip değil mi? Başkasının özel gününe ilgili ama sevgilisininkine değil mi yani

Arkadaşlar, hepinize cevaplarinizdan dolayi teşekkürler, hepsini tek tek okudum, kisa kesmek icin toplu bir mesaj yazacagim.
Kendisi yabanci biri, ben dogma büyüme yurtdisindayim. O da bi 10 sene yakin benim yaşadığım ülkede yasiyor, ailesinden uzakta. Gecen sene yasaklar başlamadan önce gitmişti ülkesine işinden dolayı, giderken de yaninda ailesine hediyeler götürdü tabii. Bunlari da birlikte sectik "beraber alalim, ben zevkine güveniyorum" diyerek o teklif etmişti. Ki zaten genel olarak ta fikrimi soran birisi, giyim kusam olsun insan ilişkilerine dair olsun. Yani o konuda kendimi önemsenmis hissediyorum. Yüzük olsun, düğün hakkinda konuştuğumuz da olsun dediği şey hep "sen nasil istersen öyle olsun, parayi dert etme" (hosuma giden bir yüzük ile evlilik teklifi etmişti, sade zarif bir yüzüktü ki öyle abartılı aşırı pahalı şeyleri seven birisi değilimdir zaten)
Annesiyle olan ilişkisine deginilmis bir kac yorumda, o da şöyle: anne babasina karsi cok hürmet eden biri, annesiyle olan bağı da kuvvetli fakat bağımlı değil. Birde şöyle bir artısı var, bana hep babasinin annesine ne kadar güzel davrandigindan bahsederdi, ne kadar cok sevdiginden, bende "demek ki iyi bir role model i var önünde" diye bir kanaate vardim. Sözel ve davranışsal olarak ta sevgisini gösteren biri, o konuda bir sıkıntım yok aslında.

Benim derdim isteklerimi belirttigim halde niye onlari önemsememesi (özel günlere ilişkin). Cevabi da şöyle oluyor: "sen beni mi seviyorsun, sana aldığım eşyalarımı?" Sanki yatlar katlar istiyoruz paşamdan. Yani adamin lügatinda yok, aileden de görmemiş demekki ama güzel bir dille söylediğim halde niye empati kuramıyor, işte bu beni sinir ediyor. Bi çok iyi huyu olmasina rağmen bu yaptığı beni soğutuyor. Siz benim yerimde olsanız böyle düşünür müydünüz yoksa ben haksızlık mi yapıyorum?

Duygusssal olarak tamamlamıyorsa onun eksikliğidir daha ne işin var

Back
X