• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük şeyler

Dediğim gibi bordo kumaş pantolonla nude stiletto düşünmüştüm ama şimdi çoğu kişide topuklu olmayacak komik ve abartı olur muyum ki. Gerçi arkadaşlarıma bakıyorum gayet şaşalı giyiniyorlar ama kendime gelince tuhaf zaten çok yüksekle de yürümeyi hiç beceremiyorum:KK70:
Üstünde emanet gibi tasımazsan komık durmaz..topukluyla yurumeye alıskınsan zaten o senin vucudunun parçası gıbı durur..

Bence sectığın ayakkabı gayet zarıfmış..asırı yüksek topuk değilse sorun olmaz..

Tabii gelen kişilerin görgüsüne de bağlı biraz..

İstediğin uzunluktaki topuklu ayakkabıyı ispanyol paça klasik bi pantolon ve üzerine klasik bir bluz giyerek kullanabilirsin, takılarınla ve saçınla sporlaştırabilirsin. Hem abartı durmaz hemde şık olursun benim düşüncem bu oldu :KK39: Şimdiden hayırlı olsun...

Canım be giyeceğine karışmam ama sana bi tavsiye topuklu giydiğinde bence ispanyol paçayla gizleme seni ilk günden zaten tanıyamazlar oraya boyuna posuna oturuşuna kalkışına bakmaya geliyolar binevi. Sonradan şoka uğratma derim..

Canım ailesiyle çok önceden tanışıyorum o da sadece babamla tanışmadı:KK54: Boyumu huyumu bilirler ama ne biliyim dediğin gibi o akşam herkes bizi süzecek gibi hissediyorum:KK53:

Annemler günlere giderken en şık ayakkabılarını götürürdü eskiden :D bence topukta abartıya kaçmadan kibar bir stiletto giy. Hareketlerini zorlamayacak bir ayakkabı olsun. Ama illaki bir ayakkabı giy.

Üstünde emanet gibi tasımazsan komık durmaz..topukluyla yurumeye alıskınsan zaten o senin vucudunun parçası gıbı durur..

Bence sectığın ayakkabı gayet zarıfmış..asırı yüksek topuk değilse sorun olmaz..

Şöyle söyliyim topuğu 9- 10 cm falan belki de yoktur ve aşırı rahat koşabilirim bile onlarla o açıdan problem yok özel bir akşam sonuçta şık giyinmişsin ayağımda çorapla ya da ev terliğiyle daha komik gözükürüm gibi geldi şu an:KK51:

Anladım özenmen konusunda hemfikirim çünki bu güzel bi adım insan herşey kusursuz olsun ister. Bence stilettoda abartı kaçmaz

Boyle ortamlarda elbise giyilor. Ne pantolonu? Dizde bir elbise ve topuklu bir ayakkabi. Topugu da minicik falan olmasin

Ben tanışmada giydim istemede giydim nişanda giydim üstüne kurban bayramına ziyarete geldiler ondada giydim nişanlım bayramda giymeseydin bari dedi :KK48:

Ek olarak şunu da söyliyim ailesi çok anlayışlı ve modern insanlar

Ben tanışmada giydim istemede giydim nişanda giydim üstüne kurban bayramına ziyarete geldiler ondada giydim nişanlım bayramda giymeseydin bari dedi :KK48:

Ya ben de erkek arkadaşıma anlattım şöyle giyeceğim böyle yapacağım tuhaf geldi ona evde topuklu fikri :KK53: aaa dedim bayanlar böyle severler evde topuklu giymeyi:KK70:Normalde seviyorum ama işte düğüne gider gibi gözükmek de var işin ucunda:KK70:

Boyle ortamlarda elbise giyilor. Ne pantolonu? Dizde bir elbise ve topuklu bir ayakkabi. Topugu da minicik falan olmasin

Canım 1 ay sonra söz var ona saklamıştım :KK51: Şimdi sadece çay içilecek aileler kaynaşacak falan. Kötü mü cidden kumaş pantolon bluz fikri:110:

Bence stiletto hem zarif durur
Yani istedigin kadar topuklu giy asil boyun kol boyundan yuz yapindan belli olur yani kompleksin ortaya cikar
Ben ispanyol paca ve dolgu topuk fikrine katilmiyorum hem zarif degil hemde bence haldir huldur sokakta yurur gibi yani ben olsam asla tercih etmezdim
Şik bi bluz ve kumas pantolon altina stiletto bence cok hos olur..

Annemler günlere giderken en şık ayakkabılarını götürürdü eskiden :KK70: bence topukta abartıya kaçmadan kibar bir stiletto giy. Hareketlerini zorlamayacak bir ayakkabı olsun. Ama illaki bir ayakkabı giy.

Benim annemle halamda topuklu terlik götürüyor :KK70:Fikirler beni nude stilettoya itiyor iyice:-)

Olsun canim. Tanismada da giy. Sozde de giy. Elbise her zaman kibardir. Tek renk ve desensiz olsun tabi

Kep törenimde giydiğim dizlerde lacivert bir kalem elbisem var dümdüz yakasında transparan detay var. Altına mürdüm stiletto giymiştim. Aslında o çok güzel olur ama keşke 5 kilo almasaydım o zamandan bu yana:KK53:

Back
X