KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

Paylastigin icin tesekkurler canim.

Iki tarafada donuyor simdi ben dahimi oluyorum hep derim akilliyim diye kimse inanmazdi bunu tescilledim demekki:icecream:

bu arada resimden kaynaklandığını buldum bunun zekayla alakası yok sola dönerken sol ayağını kullanıyor sağa dönerken sağ ayağını bizim görmemizle ilgili olsaydı aynı ayağını kullanırdı biz farklı görürdük.

:hooray::hooray:Ben iki yönde döndüğünü gördüüüüüüüüüümmmmm vay bee:dance::dance::dance: ayağındaki gölgeden takip edin bakalım kızlar
heeeeyyyy ben dahi sayılırım hehehehhee:sm_cool::sm_cool:

ben ilk önce saat yönünde gördüm ama sonra diğer tarafada döndü :dance::dance::dance:
biliodum... 160 üstü :kahve: iyiymiş :sm_cool:

bende önce sol gördüm ama yazıya bakıınca yönün değiştiğini gördüm. Ya anlamadığım bişey var nerdeyse hepimiz iki yönüde gördük hepimiz dahimiyiz...CADIARZU

hangi ayağının yere bastığını düşünürseniz diğer ayağın yönünde dönüyor. sağ yerde diyorsanız solun yönünde dönüyor.

kesinlikle katılıyorum ve ben sürekli istediğim yöne döndürebiliyorum. dahi miyim yoksa test yanıltmacadan mı ibaret sizce

kızlar bir de ben ilginç birşey daha denedim. resme biraz yaklaşın sola dönmek üzereyekn gözünüzü 1 sn kırğın hemen açın sağa dönüyor hemen yine kırpın sola dönüyor arkadan tam tur yapmıyor.yani bi sağa yöneliyor bir sola. sürekli açık kaparsanız gözünüzü görürsünüz. anlaşıldı ki tamamen illüzyon bence.

rabbime şükürler olsun dahiyim
her iki yöne doğru dönüyor ,
ayyyyyyyyyyyyy
çok mutlu oldum

Back
X