Küçük ve tatlı evim

ağız tadı mutlulukla oturun yuvanızda

Gercekten minik ve tatli bi evin var,
agiz tadiyla oturman dilegi ile...

Yanliz oturma odani bi parca kalabalik buldum,
temizliginde zorluk cekmiyo musun?

Son düzenleme:
Kutu gibi ev
Agiz tadiyla huzurla mutlulukla oturun insaAllah.
Bize de nasip olsun insaAllah, aylardir ariyoruz

maşallah güle güle oturun
küçük ama çok kullanışlı ve şirin bir eviniz var
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin

Merhaba eviniz çok tatlı şirin duvar renginiz çok hoş görünüyor hangi renk acaba boya renginiz bende boyatacağım evimiz parkelerim sizinki gibi boyaya karar veremedim güle güle ağız tadıyla oturun..:)

Gercekten minik ve tatli bi evin var,
agiz tadiyla oturman dilegi ile...

Yanliz oturma odani bi parca kalabalik buldum,
temizliginde zorluk cekmiyo musun?

öncelikle teşekkür ederim.evet biraz zor ama koltuklarım çok büyük ve vitrinime de sığmıyorum ev küçük olunca sıkıntılı canım.

Merhaba eviniz çok tatlı şirin duvar renginiz çok hoş görünüyor hangi renk acaba boya renginiz bende boyatacağım evimiz parkelerim sizinki gibi boyaya karar veremedim güle güle ağız tadıyla oturun..:)

çok teşekkür ederim duvar rengim çakıltaşı. açık renk parkelere ve gri eşyalara çok yakışıyor ben de çok seviyorum, inşallah sizin de içinize sinen şekilde olur:)

Kutu gibi ev
Agiz tadiyla huzurla mutlulukla oturun insaAllah.
Bize de nasip olsun insaAllah, aylardir ariyoruz

teşekkür ederim canım inşallah Allah gönlünden geçeni verir. biz de 1 buçuk yıl önce aldık her şeyi yeniledik.Kira çok zor inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur:)

Çok zevkli döşenmiş çok beğendim.
Güle güle oturun güzel günler görün inşallah canım

çok teşekkür ederim duvar rengim çakıltaşı. açık renk parkelere ve gri eşyalara çok yakışıyor ben de çok seviyorum, inşallah sizin de içinize sinen şekilde olur:)

çakıl taşı biraz yeşile mi kaçıyor boyanın kapağını açtırıp baktım biraz bana öyle geldi birde benim eşyalarım kahve krem tonlarında uyar mı acaba çakıl taşı sizce nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…