Küçük ve tatlı evim

çakıl taşı biraz yeşile mi kaçıyor boyanın kapağını açtırıp baktım biraz bana öyle geldi birde benim eşyalarım kahve krem tonlarında uyar mı acaba çakıl taşı sizce nasıl olur

Icine biraz beyaz karistirin daha acik olmasini istiyorsaniz.ama cakiltasi oyle gorundugu gibi cok yesil degil uyar bence krem ve kahverengiyle canim bi de islak kum rengi var duymussundur ona da bi bak derim ben.

tv ünitesini biraz boşaltmalısınız cok dolu gözü yoruyor..bir de holde duvarlarda her yerde o yapıştırma aynalar o kadar fazla ki evin tek yerinde olsa neyse basitleştirmiş malesef ama eviniz güzel yepyeni temiz eşyalar da iyi de dediğim şeyler onları kapatmış sanki tabi bunlar benim görüşüm güle güle sağlıkla oturun..

tv ünitesini biraz boşaltmalısınız cok dolu gözü yoruyor..bir de holde duvarlarda her yerde o yapıştırma aynalar o kadar fazla ki evin tek yerinde olsa neyse basitleştirmiş malesef ama eviniz güzel yepyeni temiz eşyalar da iyi de dediğim şeyler onları kapatmış sanki tabi bunlar benim görüşüm güle güle sağlıkla oturun..

haklısın canım ünitem çok dolu aynaları cok esvdiğim için her yer doldu:)teşekkür ederim yorumun için.

güle güle otur evinde evin çok güzel. vitrin benimde içimi daralttı onları boşaltıp daha sade objeler koyabilirsin canım çok kalabalık duruyor.

yasam unitenizin ici ne kadar dolu oyle. goz yoruyor. televizyona bakarken dikkatinizi dagitmiyor mu?:) onun disinda her sey guzel. allah gule gule oturmak nasip etsin.

Siyah beyaz uyumuna fazla yüklenmişsiniz sanki üçüncü bir renk lazımmış gibi ama kesinlikle güzel güle güle oturun :)

Hİ Hİ Hİ ben bu evi yeni gördüm... veee.. aha dedim duvar süslerini seven ve objeleri seven biri daha dedim.. ben beğendim sağlıkla otur evinde huzurla tebessümler eksik olmasın yuvanda ekstradan mutfağın çok hoş kbir ikide kırmızılar gördüm daha bir hoşlandım tabi..

siyah beyaz ağırlıklı döşenmiş evler genellikle bana soğuk gelirdi ancak gayet hoş buldum evinizi, huzurla yaşayınız :)

çok güzel miş evin,ama çok siyah beyaz zamanla sıkılırsın gibime geldi bence biraz kırmızı katabilirsin

Back
X