küçük yeğenim abimin takıntıları

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
kızlar yengem iki ay önce doğum yaptı maşallah çok da tatlı bir bebek ama biz sevincimizi bile yaşayamıyoruz herkes çococuğunu önemser ilgilenir ama abim o kadar abartıyor ki her şeyi bunaldık bebeğin her şeyini sorun ediyor sürekli davranışlarını takip ediyor her şeyiçin hastaneye gidiyorlar ve kimseyi de dinlemiyorlar ne yapmamız gerektiini de bilmiyoruz

günden güne takıntıları artıyor her şeyi çok abartıyor

Size zarari yoksa bosverin yasina gelince gecer hevestir.

Bi hastalığı var mı? Ne mesela gözü mü kayıyo? Bebekte ne görüyo?

Buldumcuk olmuş abin 6 aya geçer :) ilk Bebek'te oluyor

Hiç bir şeyin aşırısı güzel diil !

ama sizi ilgilendirmez ki
sıkıldınız mı bu kadar konuşmasından?
o zaman bana anlatma abi sıkıldım desen? ya da daha kibar dille söylesen?
biz onun iyiliği için söylüyoruz abimin üzülmesini istemem ki mesele benim sıkılmam değil kendini zihnen çok yoruyor örneğin bebeğin burnu bebeğin ağzında pamukçuk durmadan yeni biberenlar farklı ürünler çok abartıyor bebek daha iki aylık belki 5 6 defa hastaneye götürdü örneğin bebek biraz bile ağlamasın diyor sürekli bebek açbebekdoymadı sadece bebekle uğraşıyor yengemi debunaltıyor saaatlerce bibereonları yıkıyor

canım o kadar abartıyor ki burnu tıkandı burun damlası yazdı doktor gitti burunhortumlu farklı bi üründaha aldı sürekli nöbet tutuyor

Canım , abinin kaybetme korkusu çok fazla , aşırı korumacı evhamlı başından daha önce bir trajedi geçti mi ?Böyle yaparak bebeğinin psikolojisini bozacaklar. Kafasına göre bir şeyler alıp, çocuk üzerinde denemesi çok sağlıksız farkında olmadan çocuğa Allah korusun zarar verebilir.

ev iş yemek hiçbir şey umurlarında değil

ilgilenmeyin ne yaparlarsa yapsinlar sonucta cocuga zarar vereck birsey degil zamanla telasi azalacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…