küçük yeğenim abimin takıntıları

ilgilenmeyin ne yaparlarsa yapsinlar sonucta cocuga zarar vereck birsey degil zamanla telasi azalacaktir.
canım okadar abartıyorlar ki tek dertleri bebek sürekli aç eşine doğru düzgün yemek vermiyor çogunlukla kahvaltı yiyorlar

canım okadar abartıyorlar ki tek dertleri bebek sürekli aç eşine doğru düzgün yemek vermiyor çogunlukla kahvaltı yiyorlar

karismayin yetiskin insanlar elbet duzelirler siz mudahale ettikce kotuye gider

Abin normal olanı yapıyor siz önemsemiyorsunz bence.Normal olanı bile abartarak anlatmışssınız.
Biberonu saatlerce kimse yıkamaz ,abinin çok iyi yıkadığını düşünüyorum güzel olanda bu zaten helal olsun valla.
Burun için aldığı aparata otribebe deniyor ve çok kullanışlı , neden almasın ki yavrusu rahat edecek.
Ooo siz beni tavırlarımı görseydiniz o zaman bana deli derdiniz.
Evladınız doğsun o zaman anlarsınız abinizi.Yahu okudukça düzenliyorum iki aylık bebek tabi ki tek dertleri bebek olacak üstelik ilk bebekleri tecrübesizler.

Abiniz kötü birsey yapmiyor ilgisiz olmasindan daha iyidir diye düsünüyorum simdi böyleyse ilerde de asiri ilgili davranir cocuguna. Cocuguna öyle davranan karisina da iyi davranir. Sürekli bebek den konusmasi can sıkıcı olabilir eminim ama ilk cocuklari ise normaldir adam fazla mutludur sizinle mutlulugunu paylasmak istiyordur. Ileride kesilir cok fazlada konusmaz bebek hakkinda. Benim cocugum yeni dogdugunda bende konusurdum hakkinda hala da konusurum yani. Bana normal geldi. Hastaneye sürekli gitmesi de cok fazla iyi degil aslinda sonucta mikrop yuvasi bende sevmezdim hastaneye gitmeyi bebeklen. Cocuk doktoruna niye gitmiyorlar bebegin haftasina göre muayene olmuyor mu türkiyede bebekler? Bebegin birseyi varsa da düzenli muayene lerdd belli olur

Sizde genetik yalnız o durum. Sizin de aşırı derecede temizlik takıntınız varmış, hergün biberon yıkamasını en iyi sizin anlıyor olmanız lazımdı.

canım o kadar abartıyor ki burnu tıkandı burun damlası yazdı doktor gitti burunhortumlu farklı bi üründaha aldı sürekli nöbet tutuyor

biberon fırçası deterjanı biberonları hergün yıkıyor

ev iş yemek hiçbir şey umurlarında değil

İyi de size ne? Bu onların iç işleri. Ne diye yetişkin insanların işlerine karışıyorsunuz? Çocuğa zarar veren bir şey yapmadıkları sürece karışamazsınız. Hatta çocuğa zarar verseler bile karışamazsınız, sadece haklarında şikayette bulunabilirsiniz.

Eczaneden aparat almış, biberonu her gün yıkamış, yemek olarak kahvaltı ediyorlarmış. Hepsinin böyle şeyler olduğunu varsayarsak yazıyorum. Bu dediklerinizin zararlı olduğuna dair bilimsel çalışma var mı? Biberon her gün yıkanır tabii, aparat da alınır. Yemek de ne isterlerse onu yerler.

Back
X