Gebeliğe Hazırlık küçük yumurta ile gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ewt değerden dolayı birde en son pazar günü kan tahlili yaptırmıştım 2,99 çıkmıştı. 2 gün sonra 22,31 çıkınca dr umda geç döllenmedir dedi.Bakalım yükselecek mi

inşallah yükselir tutunur bebeğin. bizlere de dua et. hayırlı olsun.

İnş. canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayirli olsun tatlim cok sevindim. Batimiz beraberdi. Ama ben yumurtladmmi bilmiyorum en son 17 mm di daha adette olmadim agrilarim var. Bana da dua et lutfen. Bebegin saglikla gelsin ins

Hayirli olsun tatlim cok sevindim. Batimiz beraberdi. Ama ben yumurtladmmi bilmiyorum en son 17 mm di daha adette olmadim agrilarim var. Bana da dua et lutfen. Bebegin saglikla gelsin ins

Canım bnm çok tşk ederim. İnş. sende hamişsindir. İnan çok sevinirim. Güzel haberlerini bekliyorum.

Merhaba canim. 3 kez klomen kullandim akabinde catlatma ignesi. Sonra hsg cekildim temz cikti. Bu ay tekrat klomen kullandim ama yumurta en son 17 mm di catladi mi bilmiyorum.progestan 12 cikti. Bat 8 subat bekliyorum
Bende 3 kez klomen kullandım ve sonra ine ye geçtim ama gene yeterince büyümemiş ler maalesef bu ay gene ine yapcam bakalım cnm inş büyüyüp çatlar lar

Back
X