KÜÇÜKÇEKMECE 4 BOYUTLU ULTRASON BAKAN DR TAVSİYELERİ

Kubraozdemir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
19
2
36
MERHABA ANNE ADAYLARI BEN 24 HAFTALIK HAMİLEYİM, MEDİPOL HASTANESİNE GİDİYORUM RUTİN KONTROLLERİM İÇİN DOKTORUMDAN ÇOK ÇOK MEMNUNUM FAKAT ULTRASON CİHAZLARI MALESEF TARİHİ ESER. FOTOĞRAFINI ALIP HATIRA OLARAK SAKLAMAK İÇİN DOĞUMA KADAR BİRKAÇ KEZ 4 BPOYUTLU ULTRASONA GİRMEK İSTİYORUM AMA KÜÇÜKÇEKMECEDE DOKTOR TAVSİYESİ OLANLAR HASTANE BİLGİSİ VE ÜCRETLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.

Bende kcekmedecede ikamet ediyorum hamilelik takibine medipole gidiyordum ayni sebepten hastane degistirdim atakoy hastanesi tahibe dericiye gittim usg renkli 4 boyutlu ayrica harika bir doktor aezeryan oldum cok memnun kaldim kesinlikle her acidan tavsiyemdir muayeneside 75 tldi

Şirinevler ile Yenibosna arasında E5'te olan hastaneden bahsediyorsunuz değil mi?

Rumeli hastanesinde çektirdim. Takibim de orada zaten.
Mehmet aygün çekti ultrasonumu.
300 TL idi.
Görüntüler gayet netti. Muayenesinden de çok memnun kaldım.

Ayrıntılı ultrason değil canım onu yaptırdım ben zaten benim sormak istediğim 4 boyutlu fotoğrafını alabilmek için sadece muayene eden hastaneler ve ücretleriydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…