Gebelikte 4 boyutlu ultrason

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
46
Merhaba, doktora kontrole gittigimizde hep 2 boyutlu siyah beyaz resim veriyor. İnternette 4 boyutlu resimler görüyorum, kaçıncı haftadan sonra bu resimler veriliyor ? Yani, özele gidiyorum doktorumun ultrason cihazının 4 boyutlu özelliği vardır muhakkak. ama neden baba hep 2 boyutlu siyah beyaz resim veriyor ?
Ben 10. Haftadayım :)

Devlette böyle bir durum yok ama özelde eğer mevcutsa vermeleri lazım arkadaşlarım falan baya eli yüzü belirgin alıyorlar sürekli. Sizin doktor da değil ama orda başka bir doktor da falan vardır belki. Buradaki özel hastanede de öyle gittiğim doktorda değil ama bir başkasında var. O yüzden bana da 4 boyutlu vermedi hiç

İlk kez 14+5 iken renkli ultrason ile baktı ve resim verdi.
Hatta 12.haftamızda daha erken bir sonraki randevuda renkli ultrason ile bakalım demişti.

Bir dahaki sefere bende isteyim o zaman :) farklı bir cihaz mı gerekiyor, yoksa siyah beyaz baktıkları cihazın ayarını değiştirince oluyormu ?

Bir dahaki sefere bende isteyim o zaman :) farklı bir cihaz mı gerekiyor, yoksa siyah beyaz baktıkları cihazın ayarını değiştirince oluyormu ?
Aynı cihazla bakıyorlar ama 12 haftada öyle yüz belli olmaz. O yüzden göstermemişlerdir
20den sonra bebeğe benziyor 🙄😅 öncesinde anlamazsın hele 10. Haftada nokta kadar zaten 🙃

Tamam o zaman, bir sonraki randevumda bende rica edeyim. Yine siyah beyaz bakarsa, birde renkli bakmasını ve hatıra resmi vermesini isteyim :) son haftalara gelince hep mi 4 boyutlu bakıyorlar, yoksa yine siyah-beyaz başlayıp sonra mı renkliye geçiyorlar ?

son haftalara gelince hep mi 4 boyutlu bakıyorlar, yoksa yine siyah-beyaz başlayıp sonra mı renkliye geçiyorlar ?

Back
X