11/08/2011 tarihinde (dün) Küçükçekmece belediyesine nikah için başvuru yapmak için gittik.Küçükçekmecede oturuyorum ancak düğünüm ilçe dışında olacak ve düğünle aynı gün, düğün esnasında nikah olmasını istedik. Tüm evraklarımız tamam iken hiç de hoş olmayan ilçe dışına çıkamayız tarzında bir durum ile karşılaştık ki, bu nikah memurunun tamamen keyfi tavrıdır. Hiç bir belediyede bu şekilde bir geri çevirme yoktur.Zaman yok, günler-saatler dolu dense anlaşılabilir. Küçükçekmece belediyesindeki nikah memurları keyfi iş yapmakta ve ilçe dışına çıkma tarifesi olduğu halde( Bakırköy ve Bahçelievler belediyelerinde bu tarife ücreti yazısını gördük) direk ilçe içi nikah ücreti.. TL ve İlçe dışı nikah ücreti:.. TL şeklinde yazılı bir durumda ve herkesin göreceği şekilde duvara asılmıştır. Nikah memuru istediğimiz tarihte ücretini almak koşulu ile çağırılan yere gelmek durumunda değil midir? Avcılarda oturup da boğazda nikah yapanlar nikah memurunu nereden buluyor?(kısa bir süre önce kuzenim bu şekilde evlendi) K.Çekmece belediyesi nikah memurlarını şiddetle kınıyorum.. Allahtan nişanlım Bakırköy blediyesine bağlı ve tüm işlemlerimizi durumumuzu anlatarak (KüçükÇekmece belediyesinin bize yaptığı muameleyi) başvuru saati geçmesine rağmen bizi mazur görüp isteğimizi onayladılar. Tereyağından kıl çeker gibi.. Siz siz olun eğer benim gibi başka bir seçeneğiniz var ise sakın ha sakın küçükçekmece belediyesi nikah salonu ile işiniz olmasın.. Üyesi olduğum tüm forumlara, şikayet sitelerine hatta klüçükçekmece belediyesi şikayet formuna dahi yazdım..İstediğimiz tarihi almamıza rağmen orada gördüğümüz muamele yüzünden hala soğumadım,sinirliyim.. buraya da yazacam dedim.. Ohh rahatladım
bir arkadaşım bakırköyde oturuyorlar düğünü kilyosa yakın bir yerde kır düğünü şeklinde oldu
ve bakırköy belediyesine bağlı nikah memuru paşa paşa geldi yani
Devletin kamuya hizmet için görevlendirdiği bir memurun hizmet etmesi gereken kişilere böyle keyfi bir yanıt verebilmesi hiç etik değil. O tamamen memurun keyfi tutumu. Sanki babasının hayrına geliyor.
Kurum/Kişi kötüleme yasaktır...
Bahsi geçen Belediye'nin memurlarıyla ilgili bir şikayetiniz varsa forumlarda yazmak yerine gerekli merciilere şikayet dilekçesi yazmalısınız.