Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçükçekmece civarı kadın doğum için hastane önerisi
Merhaba arkadaşlar
Ben medipol sefaköy hastanesinde Tülay hanıma gidiyorum fakat doktorumdan memnun değilim çok ilgisiz ultrasona bakıp gönderiyor. Hiç birşey anlatmıyor. Sizin önerebileceğiniz bu civarlarda ilgili doktor-hastane varmı?
Hallkalida özel muayneleri olan 2 dr var gürkan ağralı ve ali çevik var dogumuda istanbul hospital hastanesiyle anlaşmalı yapiyorlar diye biliyorum iki dr çok ilgililermis çevremde gidenlerden duymuştum
Merhaba arkadaşlar
Ben medipol sefaköy hastanesinde Tülay hanıma gidiyorum fakat doktorumdan memnun değilim çok ilgisiz ultrasona bakıp gönderiyor. Hiç birşey anlatmıyor. Sizin önerebileceğiniz bu civarlarda ilgili doktor-hastane varmı?
Merhaba ben medipol sefaköyde Öznur hanımda doğum yapmıştım fakat tülay hanım aslında çok iyi bir doktor o hastanede şerife hanımı da denemenizi tavsiye ederim