Küçükken sarışın olmak

Benim de öyle baya çocukluk fotoğraflarımda sapsarı platin gibi şimdi açık kumral kuzenim de altın renki lüle lüle saçları vardı şimdi koyu kahve ve düz

türk halkının yarısında aynı muhabbet var zaten, şimdiye kadar böyle bir şey duymamış olmanız pek tu

Benim de öyle baya çocukluk fotoğraflarımda sapsarı platin gibi şimdi açık kumral kuzenim de altın renki lüle lüle saçları vardı şimdi koyu kahve ve düz
Annem esmer babam sarışın saç geninin anneden geçtiği söylüyorlar değişim sebebi bu mu acaba hep İlker İnanoğlu aklıma geliyor oda küçüklük filmlerinde sarı ama şimdi adam Evrim geçirmiş

Ben sarışın değilmişim hala değilim. Benim kız sarı doğdu hala sarı, yaş 5

Ben de 12 13 yaşıma kadar epesmer bir kız çocuğuydum sonradan beyazlamaya başladım, meğer güneşten yanıyormuşum sokakta oynamayı bırakınca özüme döndüm😆 bu arada memleketin büyük çoğunluğu söylediğiniz gibi.

Hep kara kara kaşlıydım. Gram değişmedim işte istikrar
Ben de :))))

H hobbysu eşim 5-6 yaşına kadar sapsarıymış, ilkokula başladıktan sonra saç rengi kumrala dönmeye başlamış, bugünkü halini gören çocukken sarışın olduğuna inanmaz çocukluk fotoğraflarında bayağı sarı kafalı çaki gibi bakan bir çocuk:)

Ben sapsarıydım, 28 yaşındayım hala belime kadar sarı saçlarım var 😄 İlerde koyulaşır mı bilmiyorum halama benziyorum halamda 50 yaşında sarışın bi kadın saç rengi açık kumral kaşlarıda koyu değil, genetik olabilir.

Benim bi arkadaş var , ilkokula kadar çocuğu her gördükleri yerde almancı, rus vs turist sanmışlar bir de foto çekmeye kalkıyolarmış. Şimdi adeta mozambikten ihraç edilmiş gibi maşallah kömür arada ne yaşadı bilinmez belki Bağcılar etkisidir dösksksksks
Demem o ki, çok normal hatta böyle hikayeleri hiç duymamış olman daha garip

Arkadaşlar küçükken saçım kaşım kirpiğim sarıydı büyüdükçe koyu kahverengi oldu. Böyle bişey yaşayan var mı çok merak ettim.
Kara kaşlı kara gözlü abimin bebeklik fotolarında kıvır kıvır altın sarısı saçları var 😂değişmeyen tek şeyi beyaz ten😂

Back
X