küçükken tacize uğradım... görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş:(

TURKUAZZZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
137
60
kadın olmak... kız çocuğu yetiştirmek ne kadar zor... kızım şu an 2 yaşında. son yaşanan ama aslında hep var olan taciz haberleri... ben 7 yaşlarındayken halamda kalmıştım... eniştemi o kadar çok seviyordumki o gece onun yanında uyumak istedim. sırtım eniştem olacak şerefsize dönüktü o da arkamdan cinsel organını bana sürtüyordu ben rahatsız olmuştum o da rahatça sırıtarak ne oldu dedi ve ben uyuyakaldım çocukluk işte şimdi düşündüğümde deliye dönüyorum :KK43:(( görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş. eşimin ailesi görümceme boşan diyorlar ama el ne der kaygısıyla da pek boşanmalarından yana değiller aslında. zaten görümcem de milletten utandığı için boşanmıyor.. cahillik.. görümcemin 5 yaşında oğlu var ve oğlu sanki kızımı taciz edecekmiş gibi kabuslara kapılıyorum şimdiden :KK43: kızımı kreşe gönderip işe başlamak istiyordum. kreş çıkışları kayınvalideme gidecekti. ama cesaret edemiyorum... hiç işe girmemek en iyisi gibi geliyor..

aman cocuğunuzu bu aileye bırakmayın siz yanında yokken orada olmasın lütfen bu pislik herifin girebileceği ortamlara sakın sakın bırakmayın siz isteyken adamın orada olup olmadığını bilemezsiniz.cok üzüldüm Allah karsınıza birdaha böyle pislikler cıkarmasın kızınızı ve sizi korusun

aman cocuğunuzu bu aileye bırakmayın siz yanında yokken orada olmasın lütfen bu pislik herifin girebileceği ortamlara sakın sakın bırakmayın siz isteyken adamın orada olup olmadığını bilemezsiniz.cok üzüldüm Allah karsınıza birdaha böyle pislikler cıkarmasın kızınızı ve sizi korusun
görümcemin eşiyle görüşmüyorlar kv evine gelemiyor yani... ama yine de eşimin ailesi bu olayı çok çok kötü görmeyen bir aile sonuçta.

görümcemin eşiyle görüşmüyorlar kv evine gelemiyor yani... ama yine de eşimin ailesi bu olayı çok çok kötü görmeyen bir aile sonuçta.
lütfen cocuğunuz siz yokken orada olmasın.cocuk tacizi cok yaygın siz de yasamıssınız sakın güvenmeyin kimseye:KK43::KK43:artkk kimseye güvenemeyecek duruma geldik:KK43:

Nasil yani normalmi karsiliyorlar?
Yada gorumcenizin yasi kucukte ne dedigini bilmiyor havasindalar felanmi?

Hissiyat çok onemli herşeyden once. Guveniniz kırılmış bi kere, zaten durumda ortada. Bence çocuğunuzun piskolojisi herşeyden once gelir. Ya işe gitmeyin yada çocuğu guvenle bırakabilecek,bi,yer bulun...

çok cahiller.. bekar görümcem 25 yaşında .. ama cahil olduklarından el ne der kaygısı...

Tovbe tovbe.
Hic dusunmuyorlarmi namusumz elden gidecek birgun diye bunlar?
Yoksa bosanirlarsa bosanma sebebi ortaya cikar diyemi bu korkulari?

kucuk cocuk diyoruz biz ama zihniyeti bozuk serefsizler onda bile etkilenecek sey buluyorlar! Allah korusun..
cocugu oyle yatili bilmem neli birakmayacaksin, kimseyle de uyumayacak.. her seyden, herkesten korkar olduk..
bir de nacizane, lutfen kucuk cocuk da olsa yari ciplak gezdirmeyin yavrulari.. (nihat dogan gibi algilamayin, pedofili yi onlemek icin onerilenlerdendir bu)

Ya bizim komşumuz var daha doğrusu hemşerimiz kızlarını kp taciz etmiş. Kızın 2 çocuğu oldu ikiside kız o adam (yani oğlu) senin karnına erkek çocuk koyamayacak sen benle ol demiş şok olmuştum ilk duyduğumda. Benim babam ben olsam herhalde o adamı öldürürdüm diyor. Komşumuz kredi çekti 1+1 ev aldı boşatmadı kızını ve kızın kocası hâlâ o sapık babası ile görüşüyormuş. Çok iğrenç bu insanlar ya.

Görümcenizin evliliğinin akıbetine kayınvalideniz mi karar veriyor? Bu kadının sapık bir şerefsizle ilişiğini kesmeye hakkı yok mu?

Hakikaten, sapığın karısı görümce bir şey demiyor mu?

Ben küçükkende halamın eşi bizde kalırdı eniştemi çok severdim eniştemle yatıcam derdim anneme ama annem asla izin vermezdi şimdi çok iyi anlıyorum annemi kılımıza zarar gelmesin diye nasıl sakınırmış bizi canım annem ozamanlar çok kızardım anneme hiçbirşeye izin vermiyor diye bu zamanda babana bile güvenmiyceksin derlerya çok doğru rabbim herkezin yavrusunu korusun

X