Bencede sakin anlatma kimseye, sevgilinde olsa esinde olsa anlatma simdi iyi zamaninda seni dinler destek oluyormus gibi görünür ama gün gelir tartisirsiniz veya bi durum olur sürekli basina kakar bu durumu sürekli önüne sürer veya sana karsi o da kullanabilir. Bu da seni daha cok üzer gündemde olur. Her kavgada tartismada ayni konuyu söyleyebilir sana.
Insanlara malesef güven olmaz
Imkanin varsa piskologa git ona anlat en azindan kimseye söyleyemez ve sana karsi kullanamaz mesleginden dolayi.
Yazdiklarimi yanlis anlamayin kendi tecrübelerimden söylüyorum. Bi iliskide yalan gizli sakli olmaz düsüncesiyle saf gibi herseyi söyledim öyle kötü bisede yok ama her firsatta basima kakiliyor ve benim unutmak istediklerimi yillarca icimde sakladiklarimi sürekli basima kakiyor bana hatirlatip duruyor o anda hem sinirleniyorum hem o durumlari tekrar yasiyormus gibi üzülüyorum hemde sürekli söylemesinden dolayi bu durumada üzülüyorum cok kötü oluyorum.
Kim olursa olsun hicbir insana güvenipde söyleme, sokakta buldugun bi kediye söyle, evde duvarlara söyle, yastigina söyle, piskologa söyle ama insana söyleme bence

ne kadar iyi oldugunu düsünürsen düsün gün gelir pisman eder...