Küçüklük hatası

Iyi de yani Tampon zaten bakireler icin olmaz ayyy 21 . Yüz yilda okuma yazmandami yok Ben kizim oturup kendini bitirme Ayrica zorladinmi onemli olan bu niye zorluyorsun ay canin falandami acimadi annen ablan yokmu bi büyügün doktora git baska care yok
olumsuz bi yanıt almaktan korkmasam çoktan gitmiştim

Böyle derdini ağzından kerpetenle laf alır gibi anlatan üyelere gıcık oluyorum.
Kardeşim yazsana en başta 3 5 cümle kur yahu bu ne böyle hoffff !

Canim sen kendini biliyorsun uzulme bu kadar. Bence zarar vermiş olsan illaki biraz canin yanardi.farkederdin. uzme kendibi. Koca bir hayat var önunde. Bak çok dert ediyorsan ozele git. Baksin dr.muhtemelen birsey yoktur.kendini boş yere yiyip bitirme

Bya yemin ediyorum, acilan kinularla dalga gecenlerden gina geldi bana. Kendi dertleri olsa ciddiye alirlar ama, yok esim ilgilenmiyor, yok aldatiyormu vs. Gibi... yahu sizin icin onemli olmayan birsey baskasi icin onemli olamaz mi?

Kiz cikipta, biriyle birlikte oldum soyle boyle dese ahkam kesersiniz cinsellik kisitlanmamali diye... ne var simdi dalga gececek?
Kizin, kizlik zarinin tip dili ile bilmesinle dalga gecmissiniz. Zorunuza mi gitti?

Güzelim, canını sıkma doktora gitmelisin icinin rahat etmesi icin. Yoksa senelerce kafani kemirecek. Birde zarina bir zarar gelmese bile, ilk iliskide kan gelmeyebilir, bu tamamen kocan olack kisinin sana olan guvenine kalmis.
Ben tampon falan nasil kullanilir hic bilmem. Ben evlendigimde hic bir damla bile kan gelmedi. Ben kafama takarken, esim aman bosver ne yapacaksin kani demisti. Baskasi olsa sorgulayabilirdi.
Yani esnek olabiliyor, yani belki bosuna korktun bunca zaman.

Bende aynı şeyi başka bi konuda yazdım cnm,bi konu açılıyor herkes hemen eleştiriyor yada dalga geçer gibi yorum yapıyor.kendi dertleri olduğu zaman ciddi bir yorum bekliyorlar ama başkalarına cevap verirken hic ciddi değiller.

Adet dönemimdı zaten kan geldi ise de fark etmedim yani
Regl dönemimdeki kan koyu renktir, çünkü içerden akan kan disari çıkana kadar haliyle biraz pıhtılaşıp renk değiştiriyor
Korktuğun kanama bildigin kan renginde olur, parmak kesildiğinde akan kan kadar kırmızı ve onun regl olmadığını anlamak cok da zor değil kanimca
Fake üyeysen öğrenmiş oldun yeni üyeliğini bu bilgece dayanarak açarsın

Regl dönemimdeki kan koyu renktir, çünkü içerden akan kan disari çıkana kadar haliyle biraz pıhtılaşıp renk değiştiriyor
Korktuğun kanama bildigin kan renginde olur, parmak kesildiğinde akan kan kadar kırmızı ve onun regl olmadığını anlamak cok da zor değil kanimca
kızlık zarına zarar verebileceğimı düşünüp incelemedim sonrasında bunu öğrendiğimde üstünden 1 yıl geçmişti

Tampon regl dıında neden kullanılsın ki?
Regl dönemindeyse hangi kan olduğunu nasıl anlayacak?

Arastirarak ve kendini en kötüyü duymaya alistirark bir yere varamazsin. Doktora gider ya bosa kuruntu yaptigini duyar rahatlarsin, yada gider evet zarar görmüs dedigini duyup, süpheni onaylatirsin. Nedir yani yok duyamam, yok duymak istemiyorum, yok hazir degilim...
Ha diyelim zararmi gördün, alirsin raporunu oturursun, evlencegin zaman 10 tane kizla birliktelik yasamis koca adayina, bak ben gencken böyle bi hata yaptim, cahildim, dersin is biter.
Ki hicbirine gerek bile yok.

Arastirarak ve kendini en kötüyü duymaya alistirark bir yere varamazsin. Doktora gider ya bosa kuruntu yaptigini duyar rahatlarsin, yada gider evet zarar görmüs dedigini duyup, süpheni onaylatirsin. Nedir yani yok duyamam, yok duymak istemiyorum, yok hazir degilim...
Ha diyelim zararmi gördün, alirsin raporunu oturursun, evlencegin zaman 10 tane kizla birliktelik yasamis koca adayina, bak ben gencken böyle bi hata yaptim, cahildim, dersin is biter.
Ki hicbirine gerek bile yok.
İnşallah bişey olmamış olur ve hiç birine gerek kalmaz

Gercekten bende anlamadım
Evlendiğimde bakire değildim, ilk ilişkimde de kanamam olmadı.
Gördüğün gibi sayıca fazlayız.

Bu o kadar da büyütülecek bir sorun değil yani, böyle takıntı yapıp hayatını karartacak kadar.
Önüne bak.

Back
X