Küçüklük hatası

Kaç senelik kızlık zarına bir gün hymeni midir nedir denileceği neyse zaten biliyordum ki:KK23:

Valla burdan bişi söylemek çok zor..Hem korkup hem de ne diye kurcalarsın be kızım :KK35:
Eğer bi imkanın varsa doktora git..Belki sadece zedelenmiştir...Bide sorması ayıp neyaptin be canım..
Aklımda deli sorular:deli:
Doktora gitme cesaretim yoktu hiç o yüzden çok araştırdım

Hymen mastürbasyonla deforme olacak bir yapıya sahip değildir.
Yani vajene bir şey sokmadığın sürece tabi, kanayıp kanamadığını kendin bilmiyor musun?

Küçükken burnumuzu oyardık.. Hiç olmadı içine pat pat sokardık kağıt sokardık... Peçete bulursak peçete sokar sonrada çıkarır sümüğümüze bakardık. Hiç bişey bulamadık işaret parmağı iş görürdü.. Valla bizim küçüklük böyleydi. Hiç o tarafı merak edipte bişey şeetmedim. Aklımın ucuna bile gelmezdi. Ordan bi işediğimizi bide diğer taraftan büyük tuvaleti yaptığımız dışında başka bir bilgim yoktu benim alt kısımla alakalı. İlginç yani siz bu gidişle dünyaları fethedersiniz cidden. Maşallah maşallah.

Gerçekten zarar verebileceğini bilmiyordum bilsem niye böyle birşey yapayım şu an hayati kendime zehir ediyorum
Ay çok mu önemli şu zar. Olmayıversin nolcak.
Sen kimseyle olmadım diyorsun işte.
Bitmiştir.
Herkes kanamıyor merak etme.
Bugün de ne zar muhabbeti döndü ya

Küçükken burnumuzu oyardık.. Hiç olmadı içine pat pat sokardık kağıt sokardık... Peçete bulursak peçete sokar sonrada çıkarır sümüğümüze bakardık. Hiç bişey bulamadık işaret parmağı iş görürdü.. Valla bizim küçüklük böyleydi. Hiç o tarafı merak edipte bişey şeetmedim. Aklımın ucuna bile gelmezdi. Ordan bi işediğimizi bide diğer taraftan büyük tuvaleti yaptığımız dışında başka bir bilgim yoktu benim alt kısımla alakalı. İlginç yani siz bu gidişle dünyaları fethedersiniz cidden. Maşallah maşallah.
:KK70::KK70: Ama ben resmen koptum ya burda, hakkat bak bu burun mevzu falan çok gerçek :KK70:
Üstler ilgimizi çektiyse demk:KK70:
Ay çok yaşayın :KK70:

Gerçekten zarar verebileceğini bilmiyordum bilsem niye böyle birşey yapayım şu an hayati kendime zehir ediyorum
Hayati kendine zehir etmeyi birak. Icim rahat olsun diyorsan git bi ozel doktora, kimse niye gittin demez, kaldiki gittigini nerden bilecekler...bilseler bile bin bir turlu kadin hastaligi var, en basitlerinden bir mantar.

En fazla zedelemissindir. Acimasina ragmen israrla tamponu yerlestirmeye calistigini sanmam.

Hayati kendine zehir etmeyi birak. Icim rahat olsun diyorsan git bi ozel doktora, kimse niye gittin demez, kaldiki gittigini nerden bilecekler...bilseler bile bin bir turlu kadin hastaligi var, en basitlerinden bir mantar.

En fazla zedelemissindir. Acimasina ragmen israrla tamponu yerlestirmeye calistigini sanmam.
Acı hissetmedim. Olgun bi şekilde yaklaştığıniz için teşekkür ederim

Canım en fazla zedenmiştir...Bide hiç mi bilmiyon ya tamponun zarar verebileceğini..
Çok çok bişi olduğunu düşünmüyorum...
Hiç mi yok doktora gitmr gibi bi ihtimalin..

Canım en fazla zedenmiştir...Bide hiç mi bilmiyon ya tamponun zarar verebileceğini..
Çok çok bişi olduğunu düşünmüyorum...
Hiç mi yok doktora gitmr gibi bi ihtimalin..
Gidebilirim ama olumsuz bişey duyma cesaretim yok kendimi hep kotuye alıştırdım. Ne yapayım nasıl bi yol çizerim bilmiyorum

Back
X