Cnm inşallah istediğin burna kavusursun resmini gonderebilirmisin
Arkadaşlar ilk ameliyatımda sadece kemer alınmıştı ama yüzüme göre hala büyüktü burnum 5 yıl sonra 20 gün önce revizyon oldum küçültmek için ama hala kocaman kocaman 😐😐😐😐daha erken biliyorum ama bakıyorum diğer arkadaşların burnuna o haliyle bile kuçukkkk.benim ki yıne çok büyük duruyor yandan .ozellikle burun ucu çok büyük de.inecek diyor amaaaa inmiyecek diye çok korkuyorum
Eki Görüntüle 1064621 resmim bu da benim
yorumlarınızzi bekliyorum büyük geliyor gözüme hala
Önceki halini bilmiyorum ama yüzüne gitmiş gözüküyor , inşallah içine sincek görüntüye ulaşır
[QEki Görüntüle 1066825 UOTE=esmerece;34860621]Eki Görüntüle 1066183 Eki Görüntüle 1066183 ewet ikinci fotom
gözleri silik olan revizyononcesi
Eki Görüntüle 1067312 bu da en sonnn artıkk:))
burnun daha şiş senin cnm. hiç kafanana takma. ben de ilk aylar cok takmıştım. 3. ay tamamen gidiyo şişlikler. çok güzel burun yapın var ayrıca. başarılı bir revizyon olmuş bence
çok tşk ederim çok mutlu oldum:) bekliycem zaten bir de doktoruma güveniyorum ameliyattan çıkınca çok güzel oldu demişti hafıf kavisli ve hokka demişti bekliycem artık:)))
tabiki bekle. fıstık gibi kavisli ve kalkık burnun var daha ne istiyorsun :)) maşallah nazar değmesin. sadece sabreticen beklicen okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?