Kudurmuşsun

Pis şeytan! Kurbanın Allah katında kabul olmaz inşallah. Eşinin hatrı falan olmasın canım, çek dön evine. Ben hep aynısını ben yapsaydım onlar bana ne yapardı diye düşünürüm. Ve cevabına göre hareket ederim. Bu lafı sen kp e söylemiş olsaydın, düşün bakalım neler olurdu? Ama onlar söyleyince vay efendim yaşlıymış da alttan alalımmış. Geçeceksin o işi. Lafını bilmeyen sonucuna katlansın.

Nefret ediyorum böyle kadınlarin her işine karışan karı kılıklı erkeklerden onun mutfakta ne işi var şu an çok sinirim bozuldu , yeni evlendigim zaman ben de böyleydim kim ne dese çok üzülür sessizce gecerdim şimdi herkesin ağzının payını veriyorum tmm yine de üzülüyorum sinirim bozuluyor ama yine de onları mors etmezsem sinirim hiç geçmez tahammülüm kalmadı

Düşüncenize evet altı çizili söyleminize hayır

Eti müzeye kaldıracak galiba vitrine koyup sergilesin.:110:
Ben de olsam yemezdim insanın boğazına dizilir zaten.
Dışarıdan biseyler söylerdim.Eşimin hatırına bir kaç saat daha oturur kalkardım hafta sonunu bekleyemezdim.
Şahsen evime misafirliğe geldiklerinde ise o günü unutmadığıma dair bir dokundurma yapmak isterdim ama yapmazdım onun yaptığını yapmaz,seviyesine düşmez misafirperverliğimle utandırırdım.

Kv, kp yemeklerini yemiş üstüne tatlilarinin yiyorlardı. Bir biz yememistik öğle yemeği.
6 da eve gelmişseniz 1 saat sonrası akşam yemeği saatidir
Öğleden akşama kadar dışarıdaysanız yemiş olmanız gerekirdi zaten

Çok ama çok ayıp etmiş. Köfteciye gitmekle iyi yapmışsınız. Bayram günü kapısına gelen gelinine insan şu lafı söyler mi? Terbiyesiz adam.. Sanırım ben de çekip gitmek isterdim oradan, eşimi de alıp..

Kv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah
Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Kardeşim evi terk etmedi şimdiye dek keza ben de kızarım
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Kp tepkisi abartılı ama sizinki de gayet hoş olmayan bir hareket

6 da eve gelmişseniz 1 saat sonrası akşam yemeği saatidir
Öğleden akşama kadar dışarıdaysanız yemiş olmanız gerekirdi zaten
Yahu bunda bile kadını haksız çıkartacaksınız. Denize gitmiş saatin farkında değildir belki. Yazılı kuralları mı var illa öğlen şu saatte yemek yenecek diye? Kp ; kızım karnını doyurma , birazdan hep beraber masaya otururuz dese dili mi kopardı?

Yahu bunda bile kadını haksız çıkartacaksınız. Denize gitmiş saatin farkında değildir belki. Yazılı kuralları mı var illa öğlen şu saatte yemek yenecek diye? Kp ; kızım karnını doyurma , birazdan hep beraber masaya otururuz dese dili mi kopardı?
Yazımı gözünüzle okusanız sıkıntı kalmayacak aslında
Zaten üst mesajımda tepkisinin gereksiz olduğunu yazmışım, tek mesaja okuyup alıntılamayın lütfen.

Merhaba BDV nin güzel kadınları.

Eşimin ailesinin evine bayram ziyaretine geldik. Sabah 8 de kahvaltı edip birkaç aile büyüğünü ziyaret ettikten sonra, eşim ve cocuklarla denize gittik. Çay meşrubat filan derken akşam 18:00 gibi eve döndük.

Çocuklar ve ben çok acikmistik. Kavurma da mis gibi kokuyordu ve evet yapmamam gereken bir şey yapıp, bir kaşık kavurmayi bir tabağa koyup tadına bakma gafletinde bulundum. Kayınpeder " kudurdun mu açlıktan? Akşam hep beraber yiyeceğiz zaten" diye bağırdı.

Peki size afiyet olsun o zaman deyip odaya çekildim. Şu an ağlıyorum. Eşim ben konuşurum ayıp etmiş babam diyor fakat ben konuşmasını filan istemiyorum. Tek istediğim evime dönmek. Başka sehirdeyiz şu an ve bayram sonu dönmekti planımız. Fakat ben tek lokma yemem bu saatten sonra bu evde.
Yerimde olsaniz ne yapardınız? Kalır mıydınız? Bayram günü bogazima dizildi lokmalar.
O evde lokma yemezdim.gider dışarıda yer içer otel gibi kullanır yuzlerine bakmazdim

Back
X