resimdede çok mimli duruyorum dimi
gell beni sevvv diyorum
tolin yeminle ben hala daha hatırlamış değilim onu
ne dediğimi hatırlamıyorum ama....şimdiye kadar kırdığım,üzdüğüm ne kadar insan varsa hepsinin ağzına tüküreyim,ben kimseyi boşuna kırmam..
seni mimli bulmuş ki yalamış neden bizim elimizi yalamıyorlar bunca zaman çalışırım bir kere bile taciz vakası yaşamadım yani senden yüz bulmuş demek ki bak ben yaşadımmı böyle bişey
kızlar ebis daha once bı konu acmıstı ev ısı yapmayı sevmıyorum gıbılerınden bı konuydu carrie de o konuda bıkac komık sey yazmıstı ebis o yuzden carrieye gıcık e tabı ıntıkam zamanı o yuzden boyle gıcık gıcık yazıyo sız bakmayın ona carrie hatırlayamadı galıbagecmıs olsun bu arada carrie sapık heryerde sapık yapcak bısey kafana takma uzme kendını
onun sorunu şahıslarla değil,kendiyle bence,başka topiklere de girip durduk yere laf atıyor çünkü...
hele o dudaklar
olay şok edici
yapılan bir yorum olaydan daha çok şok edici
carrie geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın bu iğrenç olayın etkilerini :26:
yok kırmamıstın zaten acılan konu mantıksız bı konuydu sen makaraya aldın en sonundada s.g. dıye kufuru basıp ban yemıstıno konuyu mune kaldırdı zaten arasanda bulamazsın
Allah sapık erkeklerden ziyade böyle düşünen kaıdnlardan korusun milleti.sapığa bi tokat atar bi şikayet edersin ya insanın beyninin içi sapkın düşüncelerle doluysa ona ne yapacaksın?
gerçi bu yorumu yapanı görünce kendisine gayet yakışan bi msj olduğunu fark ettim daha normali beklenmezdi zaten.
he ebiş he dünya yansa kadınlar suçlu
onun sorunu şahıslarla değil,kendiyle bence,başka topiklere de girip durduk yere laf atıyor çünkü...
evet buna bende katılıyorum actıgı konularda da bı mantık aramak mumkun dııl bazen dusunuyorum acaba erkek falanmı dıye cunku sureklı kadınlara karsı nefretı var gıbıme gelıyo
evet buna bende katılıyorum actıgı konularda da bı mantık aramak mumkun dııl bazen dusunuyorum acaba erkek falanmı dıye cunku sureklı kadınlara karsı nefretı var gıbıme gelıyo
ben erkek olduğunu düşünmüyorum ancak kadınlara karşı bir kızgınlığı olduğu kesin, hele ki bekar kadınlar olarak biz de nasibimizi almıştık zamanında
demişimdir valla
acaba beni yine ''tatile'' gönderme çabalarınamı girdi bu
ıste o yuzden gelme bu oyunlara carrıe
ben erkek olduğunu düşünmüyorum ancak kadınlara karşı bir kızgınlığı olduğu kesin, hele ki bekar kadınlar olarak biz de nasibimizi almıştık zamanında
hımm onu bılmıyorum ama son actıgı konuda da baya vermış veriştirmiş ozellıkle bekarlara
bu arada bir arkadaş söylemiş fetişist olabilir diye
ellerin bakımlı tırnakların ojeli miydi :26:
hala yani anlayamıyorum nasıl bir bünyedir bu
ii demek bi benden kuyruk acısı yok
ii etmiştim ya seviyorum kendimi
erkeklerin kadılara karşı pek nefreti sayılmaz...daha çok gayler kadınları kıskanır
ebis..acabaaa.....acabaa???
bak benımde aklıma geldı acaba tra... mi dıye ama ban yemıyım aksam aksam dedım
dişlerini söküp dilini koparsaydın keşkeevet benim herzaman tırnaklarım ojeli
ellerim miniktir ama kodummu oturturum
dişlerini söküp dilini koparsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?