kuduruyorum

olay şok edici
yapılan bir yorum olaydan daha çok şok edici

carrie geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın bu iğrenç olayın etkilerini :26:

yok kırmamıstın zaten acılan konu mantıksız bı konuydu sen makaraya aldın en sonundada s.g. dıye kufuru basıp ban yemıstın o konuyu mune kaldırdı zaten arasanda bulamazsın

seni mimli bulmuş ki yalamış neden bizim elimizi yalamıyorlar bunca zaman çalışırım bir kere bile taciz vakası yaşamadım yani senden yüz bulmuş demek ki bak ben yaşadımmı böyle bişey

Allah sapık erkeklerden ziyade böyle düşünen kaıdnlardan korusun milleti.sapığa bi tokat atar bi şikayet edersin ya insanın beyninin içi sapkın düşüncelerle doluysa ona ne yapacaksın?

gerçi bu yorumu yapanı görünce kendisine gayet yakışan bi msj olduğunu fark ettim daha normali beklenmezdi zaten.

he ebiş he dünya yansa kadınlar suçlu

onun sorunu şahıslarla değil,kendiyle bence,başka topiklere de girip durduk yere laf atıyor çünkü...

onun sorunu şahıslarla değil,kendiyle bence,başka topiklere de girip durduk yere laf atıyor çünkü...

evet buna bende katılıyorum actıgı konularda da bı mantık aramak mumkun dııl bazen dusunuyorum acaba erkek falanmı dıye cunku sureklı kadınlara karsı nefretı var gıbıme gelıyo

allahtan dudaktan öpmedi beni dimi

olay şok edici
yapılan bir yorum olaydan daha çok şok edici

carrie geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın bu iğrenç olayın etkilerini :26:

sağol canım.
gerçi olayın etkisinden kurtuldum sayılır ama bugün patronun kardeşi geldi.
çok efendi iyi biri ama tip olarak o yeğenine benziyo
istemeden ona çok soğuk davrandım :44:

yok kırmamıstın zaten acılan konu mantıksız bı konuydu sen makaraya aldın en sonundada s.g. dıye kufuru basıp ban yemıstın o konuyu mune kaldırdı zaten arasanda bulamazsın

demişimdir valla
acaba beni yine ''tatile'' gönderme çabalarınamı girdi bu

yok yok bu sefer onun yüzünden banlanmıcam
ama çok istiyosa bi defada onun için yatarım damlarda yanee sıkıntı yok

Son düzenleme:

ii demek bi benden kuyruk acısı yok
ii etmiştim ya seviyorum kendimi

evet buna bende katılıyorum actıgı konularda da bı mantık aramak mumkun dııl bazen dusunuyorum acaba erkek falanmı dıye cunku sureklı kadınlara karsı nefretı var gıbıme gelıyo

erkeklerin kadılara karşı pek nefreti sayılmaz...daha çok gayler kadınları kıskanır
ebis..acabaaa.....acabaa???

demişimdir valla

ıste o yuzden gelme bu oyunlara carrıe

ben erkek olduğunu düşünmüyorum ancak kadınlara karşı bir kızgınlığı olduğu kesin, hele ki bekar kadınlar olarak biz de nasibimizi almıştık zamanında

ben erkek olduğunu düşünmüyorum ancak kadınlara karşı bir kızgınlığı olduğu kesin, hele ki bekar kadınlar olarak biz de nasibimizi almıştık zamanında

hımm onu bılmıyorum ama son actıgı konuda da baya vermış veriştirmiş ozellıkle bekarlara

demişimdir valla

ıste o yuzden gelme bu oyunlara carrıe

bak şimdi kiblicek beni zaten

sizide sünnet etti desene

bu arada bir arkadaş söylemiş fetişist olabilir diye
ellerin bakımlı tırnakların ojeli miydi :26:
hala yani anlayamıyorum nasıl bir bünyedir bu

bu arada bir arkadaş söylemiş fetişist olabilir diye
ellerin bakımlı tırnakların ojeli miydi :26:
hala yani anlayamıyorum nasıl bir bünyedir bu

evet benim herzaman tırnaklarım ojeli
ellerim miniktir ama kodummu oturturum

ii demek bi benden kuyruk acısı yok
ii etmiştim ya seviyorum kendimi

erkeklerin kadılara karşı pek nefreti sayılmaz...daha çok gayler kadınları kıskanır
ebis..acabaaa.....acabaa???

bak benımde aklıma geldı acaba tra... mi dıye ama ban yemıyım aksam aksam dedım

Carrie ve taifesi, rotanızı yapılan tacize, yani konu içeriğine doğru kırsanız, dümen mi kilitlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…