seni mimli bulmuş ki yalamış neden bizim elimizi yalamıyorlar bunca zaman çalışırım bir kere bile taciz vakası yaşamadım yani senden yüz bulmuş demek ki bak ben yaşadımmı böyle bişey
seni mimli bulmuş ki yalamış neden bizim elimizi yalamıyorlar bunca zaman çalışırım bir kere bile taciz vakası yaşamadım yani senden yüz bulmuş demek ki bak ben yaşadımmı böyle bişey
helalll
bende pek büyük bişey sayılmam zaten
yok yok yanılmıyosun
ben yeni gördüm o arkadaşı
tanımıyorum ve sanırım kendini tanıtma çabalarında
bende kendimi ona tanıtıcam zaten
Sapik pislikk allahim nasil bi igrenclik bu. Ustteki arkadasa da bisey demiyorum kib
sapık sapıktır. mimli olup olmamasına bakmaz. içgüdüsüne göre hareket eder.
şayet öyle olsaydı küçücük kızlara hatta bebeklere taciz ve tecavüz edenler olmszdı.
ha pardon o bebek ve 4 yaşındaki kız çocuğuda mimliydi size göre değilmi
Seni o kadar iyi anlıyorumki..
Eşimle aynı şirkette çalıştıgımız donemde bir yılbaşı gecesi şirkette kutlama vardı. Bir ara mutfaga gittim alkol kullanmadıgım için meyve suyu alayım demiştim. Taşeron bir firmanın calısanı ile karşılaştım. Ama içmiiş belli zaten. Elini uzattı bende tokalaşıcak sandım. elimi uzattım elimi öpmeye kalktı.O anki refleksle elimin tersıyle carptım adamın yuzune eşim görse duysa gebertir onu. Eşime duyurmadım ama. Bölge direktörümüze cıktım durumu anlattım ve işten cıkartıldı pis sapık benimle yaşıt oglu vardı birde.
Yorumunuz cidden abesle iştigal :) Çalışan parçası dediginiz insanlar alın teri ile calısıp ekmeklerının derdınde olan insanlar. Sırf sapık yegenını kollamak için çalışanını işten çıkarmayı düşünen patron yegeninden daha sapık bir zihniyet taşıyordur bana göre.
bence insanları kışkırtmaktan ve rahatsız etmekten zevk alıyosun.
hayat uzundur başıma gelmez deme
görmediğin tanımadığın insanların da yüz verip vermediğiyle ilgili yorumlarda bulunulmaz,
bulunulacaksa bile konu sahibini gerçekte tanımayan biri olarak bu senin haddine değil zaten..
kızlar ebis daha once bı konu acmıstı ev ısı yapmayı sevmıyorum gıbılerınden bı konuydu carrie de o konuda bıkac komık sey yazmıstı ebis o yuzden carrieye gıcık e tabı ıntıkam zamanı o yuzden boyle gıcık gıcık yazıyo sız bakmayın ona carrie hatırlayamadı galıbagecmıs olsun bu arada carrie sapık heryerde sapık yapcak bısey kafana takma uzme kendını
Şunu ciddiye almayın yahu :))
Kibleyin gitsin.Şahsen öyle ettim
kerim tekrar geçmiş olsun...
Bu ülkede 17 aylık bebeğe tecavüz edildi..Demek ki annesi altını değiştirirken kız kuyruk salladı (!)Pamuğunu ona tecavüz etmeye yeltenen adama göstermeseydi bu olay başına gelmeyecekti..Bu ülkede 66 aylık çocuk okuma yazma öğrenebiliyorsa pekâla 17 aylık çocuk da kukusunu kapatabilirdi (!) Öyle değil mi kk hatunları ?
Bu ülkede bir bayram günü şeker toplamaya çıkan çocuklar aynı semtte bir sapık tarafından eve kapatılıp tecavüz edildi ve öldürülüp bir toprağa gömüldüler..
Mezarlarının yeri bile daha geçen seneye kadar belli değildi..Annesinin feryat figanı yeri göğü deldi ama sapığın vicdanını delip geçemedi..Hoş vicdan olsa hunharca tecavüz edip öldürmezdi..Üstelik nasıl öldürdüğünü bile en ince detayına kadar anlattığında çocukların anneleri keşke bilmeseydik acımız ikiye katlandı dedi...
Demek ki daha cinsellik nedir bilmeyen bu bebeler de kuyruk salladı..Mimliydiler ! Kuyruk sallamasalar ne diye elin adamı gidip tecavüz edip öldürürsün..Değil mi ama ?
Serpil öğretmen vardı hani annesiyle eve dönerken tinerciler tarafından tecavüz edilip meme uçları kesilen..Hem de annesinin gözleri önünde !
Sende mi be serpil ?
Sende mi kuyruk salladın örtmenim ? Mimlisin işte mimli (!) Olmasaydın öldürülmezdin..Hakettin..
Gel gelelim Sinem Yurdanur'a kemikleri seneler sonra bir uçurumdan battaniye arasında çıkarılan kız..Mavi gözlü alımlı birşeydi..Ama kuyruk salladı işte..Tek hatası buydu kızcagızın..Sallamasaydı o da ölmeyecekti..Mimliydi işte kahretsin..Tam tecavüzlük değil mi ? (Sinem şunu bile yazarken içim buruldu..Mezarında rahat uyu güzel gözlü kız )
Mimlenmek böyle birşey işte hatunlar..Mimli olmak..Damgalı olmak..
Yazık sana be kadın sadece yazık !
Üstünden bir Türkiye geçse (!) ben sana dönüpte mimlisin demezdim..Diyemezdim vicdanım el vermezdi..Ama profilindeki resim varya işte o çok mimli be kadın...Sırt dekoltesi libidomu alıp alıp tavanla taban arasında bir oyana bir buyana fırlatıp duruyor..Yapma böyle ofsayt hareketler !
Nefis bu can çeker !
Bu ülkede alan razı veren razı kavramına binaen zorlama olmadan yapılan ,sonucunda iki tarafında haz alarak sonlardıgı eylemin adı TECAVÜZÜN,TACİZİN tanımı olmuş....
Vay motherini !!
Giderim ben yeter bu kadargel Keriii
Arkadaşım iyi misin sen ya?
Bence özel hayatındaki bir sorunun hırsını,burada saçma sapan yorumlarla insanlara saldırarak gidermeye çalışıyorsun..
seni mimli bulmuş..ne demek?
Yani ..demek ki gelen giden zaten seni yalıyor ki bu kişi de seni seçmiş..gibi bir anlam çıkıyor ki..çok çirkin.. haketmişsin sen..der gibi..
Neden konu sahibi hakkında böyle düşündün anlayamadım..
Her tacize uğraya kadın o zaman mimli mi? yani alışık..
pess diyorum sana..
çok saygısız ve çirkin bir zihniyetin var..
Bir sorunun varsa kendi içinde hallet ..tacize uğramış bir kadına..sen alışıksın ki sana gelmiş...tarzında konuşarak bir yere varamazsın..
Herşeyi sebebe bağlarsan işin zor ebis...
Senin burada mantıksızca yazılar yazıp insanları tahrik etmeni de sebebe bağlatma bence
kızlar ebis daha once bı konu acmıstı ev ısı yapmayı sevmıyorum gıbılerınden bı konuydu carrie de o konuda bıkac komık sey yazmıstı ebis o yuzden carrieye gıcık e tabı ıntıkam zamanı o yuzden boyle gıcık gıcık yazıyo sız bakmayın ona carrie hatırlayamadı galıbagecmıs olsun bu arada carrie sapık heryerde sapık yapcak bısey kafana takma uzme kendını
Bende mimliyim ozaman yanimda 4 yasindaki kizim yoldan gecen kamyonet durup pis pis siritiyor ah ben bide hamile halimle sokaga cikiyorum yazik bana ne terbiyesizim dimi hakediyorum tacizi.mimliyim ya.asil sana yazik.baska yerde tanit kendini burasi degil senin yerin.....
aaa bak ben onu hatırlamıyorum ii dedi hatırlattın banaa tolincim
demekki ebisi baya etkilemişim baksana kaç ay geçiş aradan hala beni unutamamış
şeytan tüyümü ne var bendeeebeni bi gören bi daha unutamıyor
aaa bak ben onu hatırlamıyorum ii dedi hatırlattın banaa tolincim
demekki ebisi baya etkilemişim baksana kaç ay geçiş aradan hala beni unutamamış
şeytan tüyümü ne var bendeeebeni bi gören bi daha unutamıyor
Evet çok mantıklı! sokakta oynarken abi dedigi adamin elle tacizine ugrayan kiz çocuğu da mimliydi utanmaz bir de oyun oynuyordu dusunebiliyor musun
töbe töbe bu yorumu bir kadın yapmis olmasaydi keşke
Anlamıştım zaten..
Bir sorunu hırsı olduğu belli, yoksa aklı başında bir insanın yazacağı şeyler değildi..
Neyse bırakalım kendi halinde intikamını alsın kızcağız..
senin profil resmini gören bir daha unutabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?