kuduruyorum

Pislikten gecilmiyorki ortalik.allah in cezasi kendi yakinlarina yapildimi adamlik taslarlar.sende kendini suclalama arkadasim soylemiyim boylemi duruyorum diye.onun gibilerin ahlaksizligi.dun bende cok sinirlendim 4 yasindaki kizimla yuruyorum yanimdan kamyonet gecti durdu nasil bakip siritiyor.ha bide 5 aylik ta hamileyim.gayette belli karnim pis pis siritip bekliyor.se.....siz diye bagirdim basti gitti.yawrum bile anne ne oldu diyor cavap bile veremedim.

hamile bayan gördülermi akıllarıne ne geliyo ben çok iyi biliyorum
şirrifsizler

ciddimisin carrie ya bu ne pislik arkadaşım
iyi etmişsin ama sesini çıkartmasan her zaman tacize kalkar sapık herif
ortalıkta pislikten bol ne varki canım tövbe estafurullah

Çok geçmiş olsun, zor bir durum, psikoloji.Hakkında şikayetçi olabilirsiniz bile eğer tekrar rahatsız edilmekten falan çekinirseniz.En azından patronunuz düzgün bir adammış ki size sahip çıkmış.Birde şöylelerine hayvan diyerek hayvanlara hakaret ediyorsunuz.Hayvanlar birbirlerine yapmaz şunları...

çok çok geçmiş olsun nası bi ahlaksızlıktır bu okuyunca inanamadım
Allahtan gücün yetmiş haddini bildirmişsin

yalamakkkkkkkkk aman yarabbimmm daha ne tuhaflıklar görecez buda ayrı vaka... geçmiş olsun iyi ki daha da ileri gitmeden halletmişsiniz ALLALH ALLAHHHHHHH kendi kendime şaşkın bir halde gülüp(kusura bakmayın ) hemde ALLAH ALLAH diyip duruyorum yani gözlerim aynen oldu

geçmiş olsun yıllardır çalışıyorum her zamanda çok şık giyinirim ama hiç başıma böyle bişey gelmedi şok oldum resmen okuyunca demekki hayvanilere denk gelmemişim çok şükür

El fetişistidir. Elden tahrik olan bir şahıs. Ama işi taciz konumuna kadar getirmiş hıyar!
Geçmiş olsun Carrie cim. :26:

Önce şaka sandım haaa...Cariee bize şaka yapıyo dedim 10 sayfayı da okudum şok!
Tacize uğramayanımız yok sanırım.
Benim ilk işimde patronumun yeğeni cumartesi boşmusun demişti yılık yılık gülerek?Ben taksi değilim,randevulu çalışan hiç değilim demiştim.Ayaklarını kıracaklardı ben 3 sene çalıştım bi daha gelemediydi salak.Ama bu başka bir şey...pislikkkkk...

Hamile olanada,gencine de ,açık giyinsende giyinmesende KADIN a bakış ne kadar değişti.Hep geri hep geri...HİÇBİR ŞEYE HAKKIMIZ YOK BU ÜLKEDE!
Ne giysen ,hangi saatte çıksan,aile kurup hamile kalsan bile bir sebebe bağlanıyorsun.Ya dikkat çekmeye çalışıyorsun, ya o saatte aranıyorsun,yada kocanla ne ..oklar yedinde o karnın şişti...BU ZİHNİYETTEN GINA GELDİ...

Birileri çıkıp şu oğullarını adam gibi yetiştirene kadar,toplum kadını erkeğe denk,yaşam hakkı eşit ,önce kadın değil İNSAN görene kadar,AHLAKIMIZIN ANCAK KENDİ İÇİMİZDE SINIRLARA TABİİ OLMASI GEREKTİĞİNE İNANA kadar çözemeyecegiz galiba...

Bana bakınca tahrik oluyorsan,kırmızı ruj seni çileden çıkartıyorsa,hamile görünce aklına cinsel münasebet geliyorsa;

BU KADAR DÜRTÜSELSEN-SAPIKSAN dışarı çıkmayacaksın arkadaş! Senin yerin TECRİT !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…