Önce şaka sandım haaa...Cariee bize şaka yapıyo dedim 10 sayfayı da okudum şok!
Tacize uğramayanımız yok sanırım.
Benim ilk işimde patronumun yeğeni cumartesi boşmusun demişti yılık yılık gülerek?Ben taksi değilim,randevulu çalışan hiç değilim demiştim.Ayaklarını kıracaklardı ben 3 sene çalıştım bi daha gelemediydi salak.Ama bu başka bir şey...pislikkkkk...
Hamile olanada,gencine de ,açık giyinsende giyinmesende KADIN a bakış ne kadar değişti.Hep geri hep geri...HİÇBİR ŞEYE HAKKIMIZ YOK BU ÜLKEDE!
Ne giysen ,hangi saatte çıksan,aile kurup hamile kalsan bile bir sebebe bağlanıyorsun.Ya dikkat çekmeye çalışıyorsun, ya o saatte aranıyorsun,yada kocanla ne ..oklar yedinde o karnın şişti...BU ZİHNİYETTEN GINA GELDİ...
Birileri çıkıp şu oğullarını adam gibi yetiştirene kadar,toplum kadını erkeğe denk,yaşam hakkı eşit ,önce kadın değil İNSAN görene kadar,AHLAKIMIZIN ANCAK KENDİ İÇİMİZDE SINIRLARA TABİİ OLMASI GEREKTİĞİNE İNANA kadar çözemeyecegiz galiba...
Bana bakınca tahrik oluyorsan,kırmızı ruj seni çileden çıkartıyorsa,hamile görünce aklına cinsel münasebet geliyorsa;
BU KADAR DÜRTÜSELSEN-SAPIKSAN dışarı çıkmayacaksın arkadaş! Senin yerin TECRİT !!!