Şu yazıyı alkışlıyorumÖnce şaka sandım haaa...Cariee bize şaka yapıyo dedim 10 sayfayı da okudum şok!
Tacize uğramayanımız yok sanırım.
Benim ilk işimde patronumun yeğeni cumartesi boşmusun demişti yılık yılık gülerek?Ben taksi değilim,randevulu çalışan hiç değilim demiştim.Ayaklarını kıracaklardı ben 3 sene çalıştım bi daha gelemediydi salak.Ama bu başka bir şey...pislikkkkk...
Hamile olanada,gencine de ,açık giyinsende giyinmesende KADIN a bakış ne kadar değişti.Hep geri hep geri...HİÇBİR ŞEYE HAKKIMIZ YOK BU ÜLKEDE!
Ne giysen ,hangi saatte çıksan,aile kurup hamile kalsan bile bir sebebe bağlanıyorsun.Ya dikkat çekmeye çalışıyorsun, ya o saatte aranıyorsun,yada kocanla ne ..oklar yedinde o karnın şişti...BU ZİHNİYETTEN GINA GELDİ...
Birileri çıkıp şu oğullarını adam gibi yetiştirene kadar,toplum kadını erkeğe denk,yaşam hakkı eşit ,önce kadın değil İNSAN görene kadar,AHLAKIMIZIN ANCAK KENDİ İÇİMİZDE SINIRLARA TABİİ OLMASI GEREKTİĞİNE İNANA kadar çözemeyecegiz galiba...
Bana bakınca tahrik oluyorsan,kırmızı ruj seni çileden çıkartıyorsa,hamile görünce aklına cinsel münasebet geliyorsa;
BU KADAR DÜRTÜSELSEN-SAPIKSAN dışarı çıkmayacaksın arkadaş! Senin yerin TECRİT !!!
sinirden kudurucam
bütün şirketi ayağa kaldırdım!!
öğlen vakti herkes yemeğe çıktı. ben dışarı çıkmıyorum hiç
tam o ara patronun yeğeni geldi!
patronu sordu yok dedim, ne zaman gelicek dedi bilmiyorum dedim sonra elini bana uzattı ben tokalaşacak sandım çünkü tanıyodum onu daha öncede gelmişti
elimi tuttu yaladı!
çıldırıycammm bağırmaya başladım ona ağzıma geleni saydım.tuttum yakasından ofisten dışarı fırlattım merdivenlere
tam o sırada muhasebeci geldi dışardan elimden aldı onu
sonra anlattım böle böle oldu diye oda kovdu onu dışarı
sonra patron geldi onada söledim ama nasıl titriyorum sinirden
patronda şok oldu
bi daha bu gelirse ben giderim ! dedim
bi daha kapı bile açılmıcak ona dedim
bu ne yaaaaaaaaaa
bu neeeeeeeeeeeee
kuduruyorummm
iyi patron seni kovmamış ben olsam anında şutlarım seni ne demek yeğenime dalmak sen kimsin çalışan parçası derler insana. yeğen sapıksa sapık terslersin bir daha cesaret edemez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?