kuduruyorum

Çok geçmiş olsun carrie

Evde,işte,arabada her yerde bir haydar bulundurucaz anlaşıldı, kıpırdayanın beynini dağıtmak farz oldu, ne sapıklıktır ya, insan kemiklerini kırsa hıncını alamaz

Iyyyy igrencccc... Kendini bisey sanan asalak isteee.... Carrie allahtan senin gibi birine denk gelmiste agzinin payini almis sapik... Yanlis anlama basina gelmesine üzüldüm ama cok sessiz kalan kadinlarimiz var maalesef korktuklarindan, islerinden olcaklaondan falan... Salak yanlis kapiyi calmis... Iyi yapmissin vallahhhh keske bikac tanede indirseydin kafasina yok yokkk agzina agzina... O dili cekip kesecen... Manyak herif...gecmis olsun vallah...

canım eline hangi deterjan geçerse güzel bir yıka
bu nasıl bir terbiyesizliltir böyle
terbiyesiz adam

yalamak !? :/ pislik.. iyi tepki vermişsiniz.. çok geçmiş olsun...

bir de hamile bayanlardan nasıl tahrik olunur ben anlamıyorum. kadın yüksek ihtimalle evli onu da geç yahu çok masum bir şey değil mi o durum, mucize, maneviyatı yüksek.. sapıklar...

Şu yazıyı alkışlıyorumYazsaydım aynen böyle yazardım dedim okurken aklınıza sağlık.

Saka zannettim guldum ama hic komik degilmis
Gecmis olsun

Ben de küçük çocuk sandım. Diyecektim küçük çocuğa niye öyle yaptın ki, çocuk sonuçta .
Ama sonra büyük olduğunu anlayınca, şok geçirdim şaka gibi . Diyecek kelime bulamadım.

Dili kopasıca! Bu ne cüret yahu?

Gercekten yalamis mi ? Yoksa hani nazikce bir öpüsmü

Dili kopasıca pis sapıkkkk şok oldum nasıl iğrençlik bu böyle. Pislik herif.

iyi patron seni kovmamış ben olsam anında şutlarım seni ne demek yeğenime dalmak sen kimsin çalışan parçası derler insana. yeğen sapıksa sapık terslersin bir daha cesaret edemez zaten

kesin bi filmde falan görmüştür o adam bu saçmalığı, fırsat bulunca da uygulamak istemiştir :44:

llah var tokalaşacak zannettim yazınca bende geriden göğsünü tuttu yaazacan zannettimyalamasıda çok ilginç:26:delimi acaba:26:

Opse bi derecede yalamak nedir ya elini bidr igrenc yaratik ne munasebet yahu

iyi patron seni kovmamış ben olsam anında şutlarım seni ne demek yeğenime dalmak sen kimsin çalışan parçası derler insana. yeğen sapıksa sapık terslersin bir daha cesaret edemez zaten

Yuh ya saka mi bu yorum? Ben olsam demissin ya, bu yorumunda ciddiysen insallah hicbir zaman patron falan olamazsin. Patronun yegeni diye goz mu yummasi gerekiyor? Sen oyle yapiyorsun galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…