Kuflenmis Camasir

Aylarca kalmis diosunda aylarca sen nerelerdeydin kiz onemli bi durum yoktur ins

Malesef yıkamayla çıkmıyor lekeler. Benim gardolabım arkasındaki duvar komşudan su çekmiş, biz evde yoktuk. pike takımları falan küflenmiş, yıkanmıycak gibi olanları kurutemizlemeye verdim onlar çıktı ama benim evde yıkadıklarım çıkmadı. Beyazları çamaşır suyunda bile beklettim ama faydası olmadı

Cevap vermişsin yeni gördüm :) Yıkandıktan sonra sadece leke olarak kalır yani sağlığa bir zararı olmaz sanırım.
Birde satenmiş kışın soğuk tutar yazın sıcak, en iyisi kaldır onları rafa

Leke çıkmıypr ama saglık sorununa neden olmaz yıkayın yeter.benim beyaz çamaşırlatım içinde kalmıştı ıslak çamaşır,beyazlar birikene kadar oda küf yapmış ozaman yeni evliuim tâbi bişeydrnde anlamıyorum velhasıl ne yaptıysam cıkmadı iç çamaşırı olunca bende attım onları.

Rnkliler için çmasır suyu var. Amonyak da leke çıkarıomuş

Ben nevresimlerimi 90º'den az yıkamıyorum zaten, bol bol deterjan koy, at makineye. Geçer diye düşünüyorum.

nevresimlerin ne marka

zira çoğunda 30-40 derece diye etiket var

90 derece çok fazla değil mi

ben iç çamaşırlarını bile o kadar yüksek ısıda yıkamam da

zaten onlarda da düşük derece yazıyor zira lastikleri var ben kurutmada bile hassas da kurutuyorum lastikleri yıpranmasın diye

Nevresimlerimin markasi kimbilir ne :) Evlenirken cogu hediye geldi zaten paketini actim kullandim. 5 senelik evliyim degistirme zamani anca geldi o da renkleri hafif solunca esimin hosuna gitmiyor. Lastik yok benim nevresimlerde. %100 pamuk oldugu icin 90° bozmaz. Ic camasiri, havlu, nevresim, corap (esimin ayaklarinda mantar var) 90° den az yikarsam icim rahat etmiyor maalesef sanki mikroplari kirilmiyor gibi hissediyorum.

90 dereceye çamasır çorap dayanmaz ki.
Mantara sirke sür devamlı .Ağızdan alınan ilaclarla geciyor dikkatli kullanılırsa .Sağlık ocağında bile yaziyorlar .Eßim evlenene kadar uğraßmıs mantarla.İlaćları aksatmadı sprey hap krem iyi geliyor.

Ne bileyim dayanıyor valla. Daha evlendiğimde aldığım çamaşırlardan var. Eşimin çoraplarını da senede bir değiştiriyoruz. Zaten yıkamadan yıpranmasa topuktan parmaktan delinir yani. Ayrıca yıpransın çorap kaç paralık şey? Mantarı aşırı değil, tinactin kullanıyor geçiyor ama tekrarlamaması için önlem niyetine çoraplarını da atıyorum 90º'ye.

Benim havlumda da olmuştu makinanın içinde unutmuşum bulduğumda yemyeşildi üstü. Ben beyaz olduğu için çamaşır suyunda beklettim yüksek ısıda yıkadım sonra güneşte kuumaya bıraktım çıkmamıştı. Kumaşa yerleşiyor sanki ben çözümünü bulmadım malesef.

Minyatur olur o artik, benimde kayinvalidem kacirmisti altina yikadim 90derecede hem tiftiklendi, hem kuculdu :)) ceza olarak bi nevresim takimi alsin sana

Ben olsam huylanırdım ve atardım.

Aylarca kalmis diosunda aylarca sen nerelerdeydin kiz onemli bi durum yoktur ins
ahaha yok bende evdeydim de hiç dikkat etmemiştim yani çamaşır sepeti hasır içinde astar var nerden soktuysa o astarın altına sokmuş. Ta ki bir gün "lan şu astarı bi yıkıyım bu siyahlık ne alaka?" diyene kadar. Astarı cırtlarından sökünce ben şok, ben vefat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…