Gözümde canlandı bir an, ciww, cuuuwBenim çeyizlik satenleri ben de kullanamadım.İçinde kaydık durduk. En iyisi patiska
Aylarca kalmis diosunda aylarca sen nerelerdeydin kiz onemli bi durum yoktur insAy canım benim.
Benim adamda yemişti benzer bi naneyi, öyle bir atmış ki yastık kılıfını çamaşır sepetine , astarın altında kaybolmuş aylarca orda kalmış simsiyah küf olmuş.
90 derece yıkadım ağzı yüzü kaydı eminim ne bir mikrop ne başka bir şey kalmıştır lakin o siyah küf lekeleri çıkmadı attım gitti.
Yani yıkadığında o küf temizlenecek ama büyük ihtimalle lekesi kalacak. Lekenin nasıl çıkacağını bilen varsa bende takipteyim aydınlanayım :)
Gözümde canlandı bir an, ciww, cuuuw
Ben nevresimlerimi 90º'den az yıkamıyorum zaten, bol bol deterjan koy, at makineye. Geçer diye düşünüyorum.
nevresimlerin ne marka
zira çoğunda 30-40 derece diye etiket var
90 derece çok fazla değil mi
ben iç çamaşırlarını bile o kadar yüksek ısıda yıkamam da
zaten onlarda da düşük derece yazıyor zira lastikleri var ben kurutmada bile hassas da kurutuyorum lastikleri yıpranmasın diye
90 dereceye çamasır çorap dayanmaz ki.Nevresimlerimin markasi kimbilir ne :) Evlenirken cogu hediye geldi zaten paketini actim kullandim. 5 senelik evliyim degistirme zamani anca geldi o da renkleri hafif solunca esimin hosuna gitmiyor. Lastik yok benim nevresimlerde. %100 pamuk oldugu icin 90° bozmaz. Ic camasiri, havlu, nevresim, corap (esimin ayaklarinda mantar var) 90° den az yikarsam icim rahat etmiyor maalesef sanki mikroplari kirilmiyor gibi hissediyorum.
90 dereceye çamasır çorap dayanmaz ki.
Mantara sirke sür devamlı .Ağızdan alınan ilaclarla geciyor dikkatli kullanılırsa .Sağlık ocağında bile yaziyorlar .Eßim evlenene kadar uğraßmıs mantarla.İlaćları aksatmadı sprey hap krem iyi geliyor.
Ben olsam huylanırdım ve atardım.arkadaslar merhaba
Ben evde yokken esim nevresim takimlarini makinaya atmis kapagini kapatmis Ben donunce calistirmak uzere . Ama Benim esim cok terler sirilsiklam oluyor yastigi falan bi 12 gun kadar Boyle beklmemis makinanin icinde . Simdi Ben geldim eve tabi makinanin kapagini acip soyle bir Baktim vaziyete . Kuf tutmus Islak koyunca . Anneme sordum yuksek isida yika dedi bana. Su an makina calisiyor ama dogrusu yikamak mi bilmiyorum.. Bu Konuda bilgisi olan varsa yardimci olur musunuz?
Bir de camasirlari cikarinca mecbur evin icine camasirliga asiyorum balconum da yok, ev cok kucuk zaten ..
Fazlasiyla takintili oldugum icin bilemedim ne yapsam , hastalik kapmayiz degil mi??
Klavyem problemli biraz yazim hatalari icin ozur dilerim
ahaha yok bende evdeydim de hiç dikkat etmemiştim yani çamaşır sepeti hasır içinde astar var nerden soktuysa o astarın altına sokmuş. Ta ki bir gün "lan şu astarı bi yıkıyım bu siyahlık ne alaka?" diyene kadar. Astarı cırtlarından sökünce ben şok, ben vefat.Aylarca kalmis diosunda aylarca sen nerelerdeydin kiz onemli bi durum yoktur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?