Arkadaşlar bu konuyu hem komşum hem ileride başıma gelirse nasıl bir yol izleyebilirim diye açıyorum.
Çok sevdiğim ve görüştüğüm iki komşum var siz deyin kardeş gibi.
Samimi sıcak .
Ikisinin oğlu var 6 yaşlarında ve ikisinin karakteri çok farklı . Aslında annelerin de karakteri çok farkli.
Bir anne çok disiplinli biri çok rahat gibi...
Neyse konuya geçiyorum artık .
Ali çok küfürbaz bir çocuk. Herkes ondan şikayetçi. (Rahat annenin çocuğu)
Veli ise çok mülayim herkes tarafından sevilen parmakla gösterilen bir çocuk ( disiplinli annemin çocuğu )
Veli ile Ali kavga edince anneler de olaya karıştı. Alimin annesi benim çocuğum öyle bir şey demez yapmaz diye savundu.diger anne ise çocuğuna biraz terbiye ver dedi.
Neyse anneler şu an küs.
Ben arada kaldım .Bana dertleniyorlar.
Iki kadın çok iyiyken çocuklar yüzünden düşman kesildiler.
Şimdi size iki sorum var
Siz küfür eden çocuğun annesi olsanız çocuğunuza karşı davranisiniz nasıl olur ?
2. Soru
Çocuğunuzun kavgacı küfürbaz arkadaşı olsa yaklasiminiz nasıl olur ?
Ben de ileride anne olacağım erkek annesi olarak merak ediyorum doğru davranış şekli kirmadan kirilmadan nasıl olmalı ?
Lütfen konuma mantıklı cevaplar yazın her yorum benim için çok önemli .
Çok sevdiğim ve görüştüğüm iki komşum var siz deyin kardeş gibi.
Samimi sıcak .
Ikisinin oğlu var 6 yaşlarında ve ikisinin karakteri çok farklı . Aslında annelerin de karakteri çok farkli.
Bir anne çok disiplinli biri çok rahat gibi...
Neyse konuya geçiyorum artık .
Ali çok küfürbaz bir çocuk. Herkes ondan şikayetçi. (Rahat annenin çocuğu)
Veli ise çok mülayim herkes tarafından sevilen parmakla gösterilen bir çocuk ( disiplinli annemin çocuğu )
Veli ile Ali kavga edince anneler de olaya karıştı. Alimin annesi benim çocuğum öyle bir şey demez yapmaz diye savundu.diger anne ise çocuğuna biraz terbiye ver dedi.
Neyse anneler şu an küs.
Ben arada kaldım .Bana dertleniyorlar.
Iki kadın çok iyiyken çocuklar yüzünden düşman kesildiler.
Şimdi size iki sorum var
Siz küfür eden çocuğun annesi olsanız çocuğunuza karşı davranisiniz nasıl olur ?
2. Soru
Çocuğunuzun kavgacı küfürbaz arkadaşı olsa yaklasiminiz nasıl olur ?
Ben de ileride anne olacağım erkek annesi olarak merak ediyorum doğru davranış şekli kirmadan kirilmadan nasıl olmalı ?
Lütfen konuma mantıklı cevaplar yazın her yorum benim için çok önemli .