- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
merhaba , 5 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. eşimle iyi anlaşıyoruz ama sıkıntılı bir sorunumuz var. eşim sinirlendiğinde küfür ediyor bana. Çok uzatmasa da her seferinde ağzından çıkıyor bu konuda çok konuştuk ama bi sonuca varamadım. kızdım olmadı küstüm olmadı. konu hakkında yorum bile yapmıyor geçiştiriyor ama ben çok üzülüyorum ve kızıyorum.
bugünde olmadık bi şey yüzünden öylesine küfür etti aklı sıra sıra ama cok kızdım. kapadım yüzüne aradı açmadım. ama eşim hatasının farkında değil o kadar normal karşışıyor ki küfür etmeyi . gururum kırılıyor desem de anlamıyor. ben trip yapacağıma o bana yapıyor. konuşmuyoruz. ya ben ne yapayım da süründüreyim azıcık şu eşimi ??
bugünde olmadık bi şey yüzünden öylesine küfür etti aklı sıra sıra ama cok kızdım. kapadım yüzüne aradı açmadım. ama eşim hatasının farkında değil o kadar normal karşışıyor ki küfür etmeyi . gururum kırılıyor desem de anlamıyor. ben trip yapacağıma o bana yapıyor. konuşmuyoruz. ya ben ne yapayım da süründüreyim azıcık şu eşimi ??