küfür eden eşim

Bizde oyle ciddi anlamda kufur olmuyor.Aptal gibi davraniyosun dedi o tartusmamizda bu bile yetti cunku ne abimden ne babamdan hic duymadim bunlari ben.Tartisma aninda oluyo tqbiki bu da ama benim kirilmama yetiyo. Aptal gibi ne demek. Allah kilaylik versin sizin daha zor isiniz. Anlamiyorlar cidden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim çok kararlı olmam lazım bu konuda yoksa tepeme binicek. 5 senedir evliyiz 10 senedir beraberiz. baya yonttum bazı huylarını çok şükür eskisi gibi değil. ama yoruluyorum 32 yaşında adamı bu yaşta eğitmekten. seviyorumda uğraşıyorum yoksa hayatta çekmem . ah kayınvalidem kayınpederim biraz daha az şımartsalarmış şimdi ben uğraşmıcaktım. tek çocuk ve de aslan burcu bende yengeç :51:

benim eşim için günlük bir cümle gibi. aile dışı bir ortamda isek ediyor. hatta yeri geliyor ben bile ediyorum yani(çıldırdığım noktada) etme diyorum..

Ama bana yada herhangi birine etmiyor... cümle içinde ediyor yani çok sıradan ona..

Bir kere yoldan giderken herkesin içinde bir şey konuşuyorduk işte bana araba al ehliyet alayım gibisinde bana afedersiniz "nah " işareti yaptı. bağırdım çağırdım...

Şimdi eli ne zaman o şekli alacak olsa engel oluyor yapmıyor ama ben farkediyorum...

Olay tamamen başında sıkı tutmakla... anladım. :)

Küfre ilk zamanlar tepki vermiyordum çok küçüktük..

Şimdi girdiğimiz ortamlar bize bakılan göz herşey değişti. ama bunu üzerinden atamadı küçük bey.

Aslında yanlış yanlışla kapatılmaz ama bir kere de sen de ona onun üslubuyla cevap versen...
Mesela; o sana o gün "bugün çok aradın a.k" dediyse sen de ona; tamam lan aramam bir daha amk desen...:( O sana nasıl küfür ediyorsa aynı küfürle karşılık versen... "Ben küfürcü eşiyim senden öğrendiğim kocacığım" desen... büyük bir problem olmayacağını düşünüyorsan dene.

benim çok kararlı olmam lazım bu konuda yoksa tepeme binicek. 5 senedir evliyiz 10 senedir beraberiz. baya yonttum bazı huylarını çok şükür eskisi gibi değil. ama yoruluyorum 32 yaşında adamı bu yaşta eğitmekten. seviyorumda uğraşıyorum yoksa hayatta çekmem . ah kayınvalidem kayınpederim biraz daha az şımartsalarmış şimdi ben uğraşmıcaktım. tek çocuk ve de aslan burcu bende yengeç :51:

bu arad tek çocuk ve aslan burcu ama ben yay burcuyum.. :d duygusal değilim Allah tan. bizimkini korkutan bir kısım varsa budur.

Aslında yanlış yanlışla kapatılmaz ama bir kere de sen de ona onun üslubuyla cevap versen...
Mesela; o sana o gün "bugün çok aradın a.k" dediyse sen de ona; tamam lan aramam bir daha amk desen...:( O sana nasıl küfür ediyorsa aynı küfürle karşılık versen... "Ben küfürcü eşiyim senden öğrendiğim kocacığım" desen... büyük bir problem olmayacağını düşünüyorsan dene.

yaptım zamanında onuda . sonra bana bi tripler bi havalar konuşmamalar. kendi demiş umrunda değil. ben işte dün öyle küfür edince kapadı suratın bi güzel aradım açmadım, akşamda eve gelmedi..

eşiniz hatasını anlamamış birde evede gelmemiş sanırım yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor
arkadaşım aramayı bırakın bence çıksın gelsin ne zaman isterse ona karşı nötür olun derim
aradıkça kendini nimet sanıyor bazı erkekler kendini

Annesi ile ilişkileriniz nasıl bunu kyv ile görüşseniz ailesi el atsa duruma

eşiniz hatasını anlamamış birde evede gelmemiş sanırım yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor
arkadaşım aramayı bırakın bence çıksın gelsin ne zaman isterse ona karşı nötür olun derim
aradıkça kendini nimet sanıyor bazı erkekler kendini

Annesi ile ilişkileriniz nasıl bunu kyv ile görüşseniz ailesi el atsa duruma

annesiyle ilişkim iyi ama çok karıştırma taraftarı değilim. eve gelmedi nerede kimle olduğunu biliyorum ama haber vermesi gerekirdi. haklısın ne kadar tepki veririsem kendini o kadar bişey sanacak.

Benimki de çok küfür eder ama öyle böyle değil sinkaflı tabir edilen cinsten
Bana hiç etmedi bugüne kadar ama konuşmasının içinde sürekli geçer
Bir gün ona dedim ki ; günah ! Bir de imam hatip mezunu olacaksın benden iyi bilmen lazım, sen Allah'ın yarattığına hangi hakla sövüyorsun ? Öyle kaldı, sustu sustu, fazla olmadı mı bu dedi, yok dedim olmadı seni uyarmak benim vazifem değil mi, on saniyede bir günaha giriyorsun yazık değil mi dedim =)) Şimdi kontrol ediyor, tamamen bırakmadı ama o zamana kadar hiç bir uyarımı umursamamıştı. Belki sizinki de tırsar bir deneseniz, Allah kolaylık versin

merhaba , 5 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. eşimle iyi anlaşıyoruz ama sıkıntılı bir sorunumuz var. eşim sinirlendiğinde küfür ediyor bana. Çok uzatmasa da her seferinde ağzından çıkıyor bu konuda çok konuştuk ama bi sonuca varamadım. kızdım olmadı küstüm olmadı. konu hakkında yorum bile yapmıyor geçiştiriyor ama ben çok üzülüyorum ve kızıyorum.

bugünde olmadık bi şey yüzünden öylesine küfür etti aklı sıra sıra ama cok kızdım. kapadım yüzüne aradı açmadım. ama eşim hatasının farkında değil o kadar normal karşışıyor ki küfür etmeyi . gururum kırılıyor desem de anlamıyor. ben trip yapacağıma o bana yapıyor. konuşmuyoruz. ya ben ne yapayım da süründüreyim azıcık şu eşimi ??

O zaman sende o sana küfür ettiğinde hallice bir küfret :34: ne ayıp bide çocuğunuz var :19:

işteyim bugünde çok sakin işyeri oyalancak bişeyde yok. face falanda giremiyorum napıyo diye merakta ediyorum :) sabredicem aramıcam konuşmıcam hatasını anlayana kadar

eşim bu akşam da evde yok ve ben gerçekten çok kırgınım 2 sttr ağlıyorum

Back
X