- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
Arkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..