Küfür eden eski eş müsveddesi,sinirlerim çok bozuk

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..

Arkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..

Ne kadar igrenc bir insan. Üzülmek yerine sükredin.

sizin girdiğinizi anlıyor demekki. şifresini neden değiştirmiyor acaba? ya da siz de artık girmeyin bence rahatsız oluyorsa

Bosanmıyorsunuz, sen pısman olup dönsün diye beklıyorsun. WhatsApp face heryerden stalklıyorsun adamı.

Facesıne bakmasan gormeyecektın o yazıyı, bakma dedıler sana dıger konunda.
Neyse.
Daha dün dilekçe kargoladım nerden biliyorsun boşanmadığımı?

Bosanmıyorsunuz, sen pısman olup dönsün diye beklıyorsun. WhatsApp face heryerden stalklıyorsun adamı.

Facesıne bakmasan gormeyecektın o yazıyı, bakma dedıler sana dıger konunda.
Neyse.
Bide iyiki de bakmışım bakmasam görmeuecektim görmesem tiksinmeyecektin, her geçen gün iğrenç birşeyin görmek daha iyi değilmi sizcede evet acıtıyor ama acıyan her yara daha da güçlenir derler

Daha dün dilekçe kargoladım nerden biliyorsun boşanmadığımı?
Yanı?
Pazartesi gunu kendine guvenen kadınlardan taktık ıstedıgın konu actın, adamın pısmanlıgını gormek ıstedıgını falan soyledın sayfalarca. Sımdı de Facesıne bakmıssın, arayıp kufur etse tamam. Sen bakmıssın gene.
Hayırlı kargolar oyleyse

Face be bakmasan hiç görmeyecek üzülmeyecektin
Binevi bile bile lades
Şimdi bu süreçte kendine ve çocuklarına odaklan o bunu demiş şunu yapmış diye düşünmem sadece seni yıpratır
Evet doğru üzüyor gördüklerim ama daha güçlü hissediyorum sonradan, ne kadar iğrenç gereksiz biri olduğunu görüyorum yaşadıklarımı daha mantıklı analiz etmeye başlıyorum. Çünkü insan sevince hiçbirşeyi kpnduramıyor ben senelerdir hep o yüzden affettim. Ama bu sefer görebiliyorum kondurabilşyorum ne kadar ucuzmuş diyebiliyorum evet acıtıyor ama biliyorum ki zamanla acıyan her yerim dahada güçlenecek. Bide ben bu adamı senelerdir neden çektim diye şuan kafamı duvarlara vuruyorum. İnş davayı en kısa zamana verirler

Facebook şifresini bilmiyorum girmiyorum da birisi çalmaya çalışmış oda ben sanıyor salak
ha pardon konuda facebookuna bir bakayım yazmışsınız. içine girip baktınız sandım.
o zaman şifresini değiştirsin. ona rağmen size atıyorsa suçu durum biraz vahim.
Allah yardımcınız olsun iki küçük çocukla size destek olmayan bir adamla nasıl uğraşacaksınız. gerçekten zor

Yanı?
Pazartesi gunu kendine guvenen kadınlardan taktık ıstedıgın konu actın, adamın pısmanlıgını gormek ıstedıgını falan soyledın sayfalarca. Sımdı de Facesıne bakmıssın, arayıp kufur etse tamam. Sen bakmıssın gene.
Hayırlı kargolar oyleyse
Evet bakıyorum ben inkar etmiyorum ki neyse o allahın bildiğini kuldan mı esirgeyecrğim iyide oluyor bakmasam görmen görmesem salak gibi gene onu kendi içimde iyi yaparım sevince herşeyi iyi görürüz ya senelerce öyle yaptım ne safmışım... Şuan görüyorum canım acıyor ama en azından hatalarımı görebiliyorum, ne kadar seviyesiz olduğu nu senelerdir aadece kullanıldığımı görebiliyorum.. Lütfen empati yapmayı deneyin.

Evet bakıyorum ben inkar etmiyorum ki neyse o allahın bildiğini kuldan mı esirgeyecrğim iyide oluyor bakmasam görmen görmesem salak gibi gene onu kendi içimde iyi yaparım sevince herşeyi iyi görürüz ya senelerce öyle yaptım ne safmışım... Şuan görüyorum canım acıyor ama en azından hatalarımı görebiliyorum, ne kadar seviyesiz olduğu nu senelerdir aadece kullanıldığımı görebiliyorum.. Lütfen empati yapmayı deneyin.
Herkesle empatı yapamıyorum ben
Hakkında hayırlısı madem

Back
X