- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
- Konu Sahibi diyetkolikmom
-
Yorum yapmaya degmez yani.Boşanmışlar zaten, konu sahibi cici gözükecem diye ne nafaka istemiş ne bişey. Tekrar evlenicez diye bekliyormuş, adam terso yaptı.
Tabiki dönmeyeceğim arada çıkıyor mesela tam tersi düşünen ben diğerlerini ciddiye alıp kendimi gazlayip iyi ve doğru olanı olanı deyip mutlu etmeye çalışıyorum kendimi =)Diğer insanların hepsi küfrü kabul ederim, ayrılmam derse siz de mi tekrar döneceksiniz eşinize?
Bilmem rahatlıyormuş.Yorum yapmaya degmez yani.
Yok adam ters falan yapmadi bugün tekrar yazdı.. geleyim nikahimizi yapalim 3. Cocugu istiyorum vs diyor.. ama asla haksızım demiyor ben ne dersem onu yap otur kır dizini çocuklarına ilgilen diyor yani kendine bir tavuk arıyor ay hayvana hakaret gibi oldu neyse =) tabiki kabul etmedimYorum yapmaya degmez yani.
Evet daha önceden öyleydi mesela boşanma zamanı. Yaptıklarını asla kabul etmedim ve bosandim zaten ise girdim kilo verdim vs aylarca peşimde koştu iş yerinin kapısında bekledi şu bu derken işler hangi ara tersine döndü anlamadım sonra çok yüz verdim kıçı kalktiKonu sahibi bu kaçıncı konunuz,ne duymayı bekliyorsunuz???
Adam bencil,sizi sevmiyor, çocuklarına değer vermiyor .Tek yaptığı eleştirmek, kısıtlamak, aşağılamak.
Dişine göre bir kadın bulsa dut yemiş bülbüle döner.,ama o kadın siz değilsiniz.Boşanin ,ayriysaniz nafaka artırımı talep edin bir işe girin uğraş edinin.Bu adamın yaptıklarına mantıklı açıklamalar aramaktan vazgeçin.Cocuklarınıza ,kendinize odaklanın.......
Git doğur, baban var nasılsa ona da bakar. Hey Allah'ım.Yok adam ters falan yapmadi bugün tekrar yazdı.. geleyim nikahimizi yapalim 3. Cocugu istiyorum vs diyor.. ama asla haksızım demiyor ben ne dersem onu yap otur kır dizini çocuklarına ilgilen diyor yani kendine bir tavuk arıyor ay hayvana hakaret gibi oldu neyse =) tabiki kabul etmedim
Kim ? Kocasına evlenme teklifi ediyorBüyücü anasının ağzına bakıp çat diye boşadığı eski kocasına evlenme teklifi etmeyi düşünen bir üye vardı orlayn mı kendisi şu an?
Anladım. Bu ayrıntıları bilmediğim için öyle yazdım. Kusura bakmayın. Elbette kabul edilmez küfür, hakaret. Kulaklarımızı çirkin söze alıştırıp bunu normalleştirmeye çalışıyor erkekler. Çok yanlış. Hiçbir kadın kabul etmezse, mecburen kendilerine çekidüzen verecekler.Biz zaten daha önce bosandik nikahimiz yok dünde ayrıldım bu sebeple konu açmıyorum kadınların hepsinin ayrılırım demesi beni rahatlatıyor destek alıyor gibi hissediyorum ve bir nevi kendimi terapi ediyorum =) kendime iyi gelen birseyi yapıyorum yani
Salagim evette okadar da degilGit doğur, baban var nasılsa ona da bakar. Hey Allah'ım.
Gelir de görür inş sonunu.Kim ? Kocasına evlenme teklifi ediyor
Evet <3 bu yüzü biz veriyoruz vermeseydim bugün bunları yapamazdı ama artık verdikleri almanın vakti =)Anladım. Bu ayrıntıları bilmediğim için öyle yazdım. Kusura bakmayın. Elbette kabul edilmez küfür, hakaret. Kulaklarımızı çirkin söze alıştırıp bunu normalleştirmeye çalışıyor erkekler. Çok yanlış. Hiçbir kadın kabul etmezse, mecburen kendilerine çekidüzen verecekler.
2 çocuk 2 bin liraydı. 3 bine çıkarabilecek miymiş ?3. Cocugu istiyorum vs diyor.
Ayy görürse bana dönme bacim uzak dur bok gibi degersizlesirsin özür dilerim =)Gelir de görür inş sonunu.
Hahaha2 çocuk 2 bin liraydı. 3 bine çıkarabilecek miymiş ?
Daha önce bosandik diye milyonkere yazdim.. tekrar barıştık görmemişsiniz bu geldiğinde nikahı tekrar kiyacaktik demistimBen asla anlamadım, dünkü konunuzda 8 yıllık eşim dediniz adama senin için saç boyatacağım hevesliyim dediniz. Evli bile değil misiniz yani siz?
Görmedim diğer soruda da bana atar yaptınız siz Allah allaaahDaha önce bosandik diye milyonkere yazdim.. tekrar barıştık görmemişsiniz bu geldiğinde nikahı tekrar kiyacaktik demistim
Kadin sana sacimi boyatcam erimmmm diyince adamin da 3. cocugu istemesi pek bi anormal gelmedi.Ben asla anlamadım, dünkü konunuzda 8 yıllık eşim dediniz adama senin için saç boyatacağım hevesliyim dediniz. Evli bile değil misiniz yani siz?
.d.d.d.d ay size denk geliyor demekki özür dilerim kimseyi kırmak istemem salak olduğum kadar merhamrtliyimdir de bu yüzden eski eşim beni senelerdir iyi kullanıyor dhdbGörmedim diğer soruda da bana atar yaptınız siz Allah allaaahherkesin her sorusunu ezbere bilmiyorum, bana bi daha atar yaparsanız küsücem size artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?