Kufur eden hakaret eden her konuda suclayan es dusuncelerinizi merak ediyorum ?

Diğer insanların hepsi küfrü kabul ederim, ayrılmam derse siz de mi tekrar döneceksiniz eşinize?
Tabiki dönmeyeceğim arada çıkıyor mesela tam tersi düşünen ben diğerlerini ciddiye alıp kendimi gazlayip iyi ve doğru olanı olanı deyip mutlu etmeye çalışıyorum kendimi =)

Yorum yapmaya degmez yani.
Yok adam ters falan yapmadi bugün tekrar yazdı.. geleyim nikahimizi yapalim 3. Cocugu istiyorum vs diyor.. ama asla haksızım demiyor ben ne dersem onu yap otur kır dizini çocuklarına ilgilen diyor yani kendine bir tavuk arıyor ay hayvana hakaret gibi oldu neyse =) tabiki kabul etmedim

Evet daha önceden öyleydi mesela boşanma zamanı. Yaptıklarını asla kabul etmedim ve bosandim zaten ise girdim kilo verdim vs aylarca peşimde koştu iş yerinin kapısında bekledi şu bu derken işler hangi ara tersine döndü anlamadım sonra çok yüz verdim kıçı kalkti

Git doğur, baban var nasılsa ona da bakar. Hey Allah'ım.

Anladım. Bu ayrıntıları bilmediğim için öyle yazdım. Kusura bakmayın. Elbette kabul edilmez küfür, hakaret. Kulaklarımızı çirkin söze alıştırıp bunu normalleştirmeye çalışıyor erkekler. Çok yanlış. Hiçbir kadın kabul etmezse, mecburen kendilerine çekidüzen verecekler.

Evet <3 bu yüzü biz veriyoruz vermeseydim bugün bunları yapamazdı ama artık verdikleri almanın vakti =)

Ben asla anlamadım, dünkü konunuzda 8 yıllık eşim dediniz adama senin için saç boyatacağım hevesliyim dediniz. Evli bile değil misiniz yani siz?

Ben asla anlamadım, dünkü konunuzda 8 yıllık eşim dediniz adama senin için saç boyatacağım hevesliyim dediniz. Evli bile değil misiniz yani siz?
Daha önce bosandik diye milyonkere yazdim.. tekrar barıştık görmemişsiniz bu geldiğinde nikahı tekrar kiyacaktik demistim

Daha önce bosandik diye milyonkere yazdim.. tekrar barıştık görmemişsiniz bu geldiğinde nikahı tekrar kiyacaktik demistim
Görmedim diğer soruda da bana atar yaptınız siz Allah allaaah herkesin her sorusunu ezbere bilmiyorum, bana bi daha atar yaparsanız küsücem size artık

Görmedim diğer soruda da bana atar yaptınız siz Allah allaaah herkesin her sorusunu ezbere bilmiyorum, bana bi daha atar yaparsanız küsücem size artık
.d.d.d.d ay size denk geliyor demekki özür dilerim kimseyi kırmak istemem salak olduğum kadar merhamrtliyimdir de bu yüzden eski eşim beni senelerdir iyi kullanıyor dhdb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…