- 15 Kasım 2023
- 268
- 667
- 18
- 29
- Konu Sahibi diyetkolikmom
-
Ben herseye susar itaat eder her dediğine evet haklısın dersem aramız iyi oluyor. Sorgulamadan böyle OT.gibi.. mesela bir konu hakkında birsey diyor İnternete bakarsam.kavga çıkarıyor bana mı.inanmiyosun diye sorgulamam bile suç jendsnnsZaten bizim anlamadigimiz yillardir hersey berbatken araniz nasil iyi olabiliyor?
Sen kimsenin doktoru değilsin. Her böyle davranan insan narsist değildir. Sizin eşiniz düpedüz kötü biri.Bi sorsanız öyle haklı ki çok iyi bor kocaymis babaymis ben kotiymusum falan narsist bence
Dövüyor da burnum kırık..
Evet bencede kötü sonuçta annesi çok kötü bunuda anasi yetiştirmiş sen bidr anasını gör şeytan destur cekerSen kimsenin doktoru değilsin. Her böyle davranan insan narsist değildir. Sizin eşiniz düpedüz kötü biri.
ÇalışmıyorumBu ne Allah aşkına!? Çalışıyormuşsunuz?
Bide noldu biliyomusun ben sana mecbur değilim dedim ofkelendi ozaman niye benlesin falan dedi ee sevdiğim için dedim. Ben sana zamanı gelince mecbur değilim iyi baba değilsin bize bakamiyosun lafını çok güzel sericem o günü bekle falan dedi fbendbdb mecbur değilim demem bile zoruna gidiyor hdhdSen kimsenin doktoru değilsin. Her böyle davranan insan narsist değildir. Sizin eşiniz düpedüz kötü biri.
Daha önce bosandik tekrar baristik falan yurt dışında 6 aydie gemide çalışıyor yan yana gelmedik baristiktan sonraResmi olarak ayrı mısınız? Dönünce tekrar deneyelim mi dediniz çok anlayamadım ben konuyu. Ayriysanuz eski eşiniz size ve çocuklara nafaka vermiyor mu?
Yav seni suçlu hissettirme derdinde. Ne derse desin kinci k.pek. evet mecbur değilsin. Kendine gel lütfen. Şu an seni çok iyi anlıyorum. Bazı arkadaşlar ne duymak istiyorsun diye soruyor ya. Oysa sen saatlerce konuşup içini dökmek istiyorsun. Hiç anlaşılmamışsın biri seni anlasın istiyorsun. Ama terapi almanı öneririm. Sonra da çalışırsın. Emin ol iki ay sonra bile bambaşka biri olursun.Çalışmıyorum
Bide noldu biliyomusun ben sana mecbur değilim dedim ofkelendi ozaman niye benlesin falan dedi ee sevdiğim için dedim. Ben sana zamanı gelince mecbur değilim iyi baba değilsin bize bakamiyosun lafını çok güzel sericem o günü bekle falan dedi fbendbdb mecbur değilim demem bile zoruna gidiyor hdhd
İlk defa biri anladı. Evet konuşmak ve rahatlamak istiyorum çünkü yok sarılıyorum gorulmuyorum degersizlestiriliyorum ve buna öyle alışmışım ki normal kabul ediyorumYav seni suçlu hissettirme derdinde. Ne derse desin kinci k.pek. evet mecbur değilsin. Kendine gel lütfen. Şu an seni çok iyi anlıyorum. Bazı arkadaşlar ne duymak istiyorsun diye soruyor ya. Oysa sen saatlerce konuşup içini dökmek istiyorsun. Hiç anlaşılmamışsın biri seni anlasın istiyorsun. Ama terapi almanı öneririm. Sonra da çalışırsın. Emin ol iki ay sonra bile bambaşka biri olursun.
Çalışmıyorum
Bide noldu biliyomusun ben sana mecbur değilim dedim ofkelendi ozaman niye benlesin falan dedi ee sevdiğim için dedim. Ben sana zamanı gelince mecbur değilim iyi baba değilsin bize bakamiyosun lafını çok güzel sericem o günü bekle falan dedi fbendbdb mecbur değilim demem bile zoruna gidiyor hdhd
Dizi yapsalar hayatınızın bu bölümünü oturur izlerim öyle diyeyim
Arkamda daha önce bosandik nikahimiz yokBu saatten sonra burnunuzu kıran bir adamın zoruna ne gidiyor, neye kızıyor diye düşünmeyin, en az hasarla nasıl kurtulursunuz onu düşünün. Aileniz arkanızda ise boşanın degilsede bir iş bulup boşanmaya çalışın.
Anlıyoruz hepimiz ama elimizden bir şey gelmiyor. Ne derse desin görüşme şu adamla. Cehennem olsun pislik.İlk defa biri anladı. Evet konuşmak ve rahatlamak istiyorum çünkü yok sarılıyorum gorulmuyorum degersizlestiriliyorum ve buna öyle alışmışım ki normal kabul ediyorum
Teşekkürler=))Anlıyoruz hepimiz ama elimizden bir şey gelmiyor. Ne derse desin görüşme şu adamla. Cehennem olsun pislik.
Arkamda daha önce bosandik nikahimiz yok
Evet değilim biliyorumGerçekten aferim! Diyecek söz bulamıyorum. Aile de arkanızda ne diye geri döndünüz, burnunuzu kırması için mi? Normal değilsiniz
Terso yaptıBoşanmışlar zaten, konu sahibi cici gözükecem diye ne nafaka istemiş ne bişey. Tekrar evlenicez diye bekliyormuş, adam terso yaptı.
Herkes ayrıl diyor.Boşandığınız adam size böyle konuşuyor hala telefonlarını açıyorsunuz bir de dinliyorsunuz
Hala eşim diyorsunuz.
Ailenizde aklı başında biri yok mu sen kendinde misin ne yapıyorsun diye sizi sarsacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?