Küfür edene nasıl cevap verilmeli ?

Ama başlık müsait değil mi nella?
Nasıl cevap vereyim?

____
Konu sahibi, yapacağınız en düzgün şey cevap vermemek.

Bir de şahsınıza mı küfretti yoksa küfürlü mü konuşuyor?
Tartışmalı bi ortamda idim ve taraflardan biri aileye sövdü. Taraf ben değilim .
Ben de düşündüm acaba böylesi durumlar da en etkili cevap ne olur diye?sizlerden fikir almak istedim .

"Sende mevcut söylediğin çirkin küfürlerini vs...asıl sahibi olan sana hemen geri iade ediyorumve seni Allahıma havale ediyorum "

etrafındaki alakasız insanlara dönüp "köpek mi havlıyor ne? hay aksi hayvanların dilinden de anlamıyorum" deyip küfürbazla asla muhatap olmayıp ortamı terketmek.

en super cevap bu olmus. hem onun seviyesine inmiyosun hem sakinligini koruyup onun dediklerini ciddiye almadigini gosteriyosun super valla

Bildiğimiz küfürden bahsediyoruz değil mi ?

Hani dümdüz gidilenden ?

Yok yani hiç bir küfüre , zeka ile cevap verme gereği duymadım da

ettiği küfür ne olay ne bilmeden cevap veremeyiz ki he en basiti ben olsam ay seviyesiz o seviyeye gelemem çelik şuradan ezik der geçerim yanından

"Bende sana ederdim de insan olduğum için kendime yakıştıramıyorum" deyip bir daha hiç muhatap olmayın.
(maalesef ben karşılık vermiştim bana edilen küfürlere, şimdi çok pişmanım, bu şekilde kestirip atardım şimdiki aklım olsa.)

Bana karsi kufur edenlere.
Et et kendine yakisani yapiyorsun derim. Rabi diyecek birseyin olmayinca ne yapacaksın kufur edeceksin tabi derim.
Kufur etmeyi kesiyorlar.

En guzeli susmak eger altta kalmak istemeyip sende onun gibi davranirsan ondan hic bir farkin kalmaz bence susmak en buyuk erdemliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…