• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küfür !!

Ay evet sonuçta özel kalması gereken şeyler ne kadar samimiyet olursa olsun ben ozelimi kimseye açmadim acmayida doğru bulmuyorum
Haklısınız tabii. Erkek arkadaşıyla paylaşırsa kırılır mı acaba korkusuyla bana danıştı. Fakat bayağı yanlış biri "ay ben çok üzülürüüüğm" gibi bir tepki vermemek için zor tuttum kendimi de kadınlar kulübüne zor attım :110:

Haklısınız tabii. Erkek arkadaşıyla paylaşırsa kırılır mı acaba korkusuyla bana danıştı. Fakat bayağı yanlış biri "ay ben çok üzülürüüüğm" gibi bir tepki vermemek için zor tuttum kendimi de kadınlar kulübüne zor attım :110:

Sen bu erkeği tanıyor musun ? Mesela kişiyi tanıyip birde böyle bir durumu biliyorsan o kişiye bakış acin değişebilir ister istemez arkadaşın doğru bir davranış sergilememis bana göre

Kesinlikle ayıp demedim. Yanlış anlamayın lütfen. Ayak fetişine ve daha bir çok fetişe dahi saygı duyuyorum. Kendi görüşümü paylaştım. Bir de olmak zorunda mı ben üzülürüm diye sordum. Tabiki herkesin zevki apayrı. Benim de vardır uç noktalardaki düşüncelerim. Eğer saygısızlık ettiysem özür dilerim. Ama o anlamda söylemedim.

'Zorundalık' tabiki yok.
Zevk meselesi.
Size saygısı olan biri ile birlikte iseniz zaten sizi üzdüğünü yada ağlattığını göre göre öyle konuşmaya devam etmez.
Aynı şekilde bin türlü şey sayarız burada kimine göre çok iğrenc kimi için çok zevkli olan.
Herkes her şeyi kabul edecek diye bir şey Yok..

'Zorundalık' tabiki yok.
Zevk meselesi.
Size saygısı olan biri ile birlikte iseniz zaten sizi üzdüğünü yada ağlattığını göre göre öyle konuşmaya devam etmez.
Aynı şekilde bin türlü şey sayarız burada kimine göre çok iğrenc kimi için çok zevkli olan.
Herkes her şeyi kabul edecek diye bir şey Yok..
Haklısınız. Teşekkür ediyorum hanımefendi

Bana küfretmediler bir arkadaşım erkek arkadaşının ona argo konuştuğunu söyledi. Burda nasıl söyleyebilirim ki off deli gibi şey etmek istiyorum mesela. Şey etmek sözcüğü bildiğiniz gibi :110:

Aman küfür deyince ben de kadına bi küfrü hitap olarak kullanıyo sandım adam çok istiyodu o an demek ki bu lafta bişey yok ki

Aman küfür deyince ben de kadına bi küfrü hitap olarak kullanıyo sandım adam çok istiyodu o an demek ki bu lafta bişey yok ki
Ben sevişmek yerine seks denilince bile rahatsız oluyorum :110: duygusallığı gidiyormuş gibi geliyor. Şu şeylerdenim ben. Sevişirken gözlerden öpülsün en yavaş şekilde dokunulsun. Buram buram aşk koksun. Malum fobi.. aşmaya çalışıyorum işte bunları. Kimine göre tekdüze çünkü:KK22:

Hakaret derken salak aptal gerizekalı demiyo inşallah ahahah cogu kadinin bön bön öyle sandigina eminim ya :)) cok komik. Bence normal hatta zaman zaman gerekli.

Küfür deyince ana avrat dümdüz gidiyor sandım:)Bana garip gelmedi.Sessizlik bana göre değil mi ne.Garip olan çok özelini size açması.Eşiyle ya da partneri kimse ona söylemesi lazım rahatsızlığını.

eşimle bizi düşündüm de ben gülerim kesin ya konsantre olamam sinirim bozulur :KK70::KK70:ay ağzına da hiç yakışmaz ,sevmez de öyle fantağzi falan dümdük adam yaa :KK67:

sevgilim de bana sevişirken küfür edebilir ki ben hiç rahatsız olmam tabi anama babama sövülmediği sürece :KK70:

ikimizi de daha çok gaza getiriyor hatta.

ayrıca neden ağlayacak olasınız ki? dirty talk yapıp sonunda sarılıp uyuduktan sonra herhalde adam bana gerçekten o.... diyor diye düşünmezsiniz. karşınızdakinin samimiyetine bağlı. gayet zevk alınabilir.

Ben sevişmek yerine seks denilince bile rahatsız oluyorum :110: duygusallığı gidiyormuş gibi geliyor. Şu şeylerdenim ben. Sevişirken gözlerden öpülsün en yavaş şekilde dokunulsun. Buram buram aşk koksun. Malum fobi.. aşmaya çalışıyorum işte bunları. Kimine göre tekdüze çünkü:KK22:
Ben sizi anlıyorum ama şu var her kadında bence o diğer "darkside" da var kimisinde fazla kimisinde az ama bunu biriyle gerçekten kuvvetli çekim yaşadığımızda farkedebiliyoruz, yani insan bazn öpülmek okşanmak sevilmek ister bazen de daha tutkulu bişeyler arar bi erkek de her seferinde öpüp severek yapmayabilir doğruya doğru, ama illa küfretcek diye bişey yok siz ağlayınca adam ondan da zevk almaz zaten bunlar normal şeyler evli misiniz yada nasıl bi hayat görüşünüz var bilmiyorum ama mübah gördüğünüz kişiyle olduğunuzda kendinizi fazla kasmamaya çalışırsanız ufak ufak aslında başka şeyleri de sevdiğinizi keşfedebilirsiniz belki:)

Back
X