- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arkadaşa katılıyorum evlendirin, hiçbir şeye karismayin. Madem size ve annesine değer vermiyor gitsin kp'i yapsın her mokunu.
İflah olmaz bu belli. Evlendirin kurtulun. Tabi evlendikten sonra da pek muhatap olmayın. Belli ki iki güne karısıyla da kavga edecek ve size patlayacak.
Nişanlısına böyle olmaz.Ben ve kız kardesım de aynı evdeyız.Biz böyle saygısız degılızSuçluyu çokta uzakta aramamak lazım
suçlu gene o evin içinde
Ortam neyse çocuk insan o olur
Böyle birini kışkırtarak daha fazla küfür yada şiddete mağruz kalırsınız
En iyi yaklaşım muhattap olmamak
Yarın size neyse nişanlısına da o olacak
Merak ettiğiniz buysa
Büyütülürken çok şımartılmış sanırım. Böyle bir insandan size-annenize hayır gelmez de bari evlenince mesafeli durun da zararı da dokunmasın.
Yok davranmaz.Kız biliyo anneme böyle davrandıgını birşey demıyor.Kız tarafıyla aynı yerde evlerı dıpdıbe oturacaklar.Yanı kıza bırsey demeye cesaret edemez benceSonuçta bu çouk anasının karnında böyle buyumedi .
Çocuk yanlış yetişmiş + yanlış çevresı varmış böyle olmuş .
Sen dıyorsun kı suan nışlanlısına ve ailesine melek gibi .
Evlensınler 1 yıl sonra bak .
Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...
Eh müstehak ne diyelim :)Anneme babama kızsa da küfür etse de halaa oglum oglum der her istedıgını yaparlar.Annem bana ve kız kardesıme 1lira verırken elı tıtrer ama erkek kardesıme daha büyük paralar cekınmeden verir
Tahmin etmiştim zaten. Anneniz bu hale getirmiş, sonucuna da katlansin.Anneme babama kızsa da küfür etse de halaa oglum oglum der her istedıgını yaparlar.Annem bana ve kız kardesıme 1lira verırken elı tıtrer ama erkek kardesıme daha büyük paralar cekınmeden verir
Yok davranmaz.Kız biliyo anneme böyle davrandıgını birşey demıyor.Kız tarafıyla aynı yerde evlerı dıpdıbe oturacaklar.Yanı kıza bırsey demeye cesaret edemez benceSonuçta bu çouk anasının karnında böyle buyumedi .
Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...
Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?