• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür.

Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Ayrılmanız tam da olması gereken şey. 2- 3 seneye kadar senin esamen okunmaz. Bana ve aileme küfür eden bi tipin adını bile anmam deseydiniz.

O kadar iyisiniz ki cok tesekkur ederim. Çok ayrılıp barıştık ama küfürü çok ağırdı. Bir daha barışmayı düşünmüyorum ama onu içimde bitirmek çok zor olacak.

O kadar iyisiniz ki cok tesekkur ederim. Çok ayrılıp barıştık ama küfürü çok ağırdı. Bir daha barışmayı düşünmüyorum ama onu içimde bitirmek çok zor olacak.
Neler neler geçmedi ki, kimler kimler gitmedi ki hayatlarımızdan. İnsanlar gelip geçici, kimse sonsuza kadar kalmıyor. Böyle bakarsan geniş pencereden atlatması daha kolay olur. Bir de ettiği küfrü düşün, öfken affetmene izin vermesin. Bir süre sonra iğreneceksin, sonra bir şey kalmayacak içinde, beraber geçirdiğin zamana üzüleceksin. Vakit kaybı böyle insanlar.

Ağla bağır zırla, en azından yalnız ağlarsın rahat rahat, şimdi bir kanepeye sığarsın babanın evinde, ilerde elinde bebe ile bir yere sığdıramazlar. :KK43:

Back
X