Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyüğünüz küçüklüğünüzden beri yaninizda /size /başka şeylere küfür etti diye onun yaninda küfür eder misiniz? büyüğünüzüde bir bayan olarak düşünerek ... Bu kişi küfür etmenizden hoşlanmadığını söylese bile ?
Büyüğünüz küçüklüğünüzden beri yaninizda /size /başka şeylere küfür etti diye onun yaninda küfür eder misiniz? büyüğünüzüde bir bayan olarak düşünerek ... Bu kişi küfür etmenizden hoşlanmadığını söylese bile ?
Kendim için sormuyorum rahatsız olduğum birşey için sordum . Yani ben başkası ettiğinde bile yanimdaki buyükse utaniyorum... Bu yuzden normal biseymi diye sormak istedim büyük ediyor diye küfür etmek