Küfür

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Büyüğünüz küçüklüğünüzden beri yaninizda /size /başka şeylere küfür etti diye onun yaninda küfür eder misiniz? büyüğünüzüde bir bayan olarak düşünerek ... Bu kişi küfür etmenizden hoşlanmadığını söylese bile ?

Küfüre başlı başına karşıyım ne edeni severim be etmeyi severim bence ne edin ne ettirin.

Kendi etmişse ederim,hoşlanmıyorum derse de "bende hoşlanmıyordum sayende hoşlanıyorum" der konuyu açacak duruma getiremez halde bırakırdım.

Küfüre başlı başına karşıyım ne edeni severim be etmeyi severim bence ne edin ne ettirin.
Kendim için sormuyorum rahatsız olduğum birşey için sordum . Yani ben başkası ettiğinde bile yanimdaki buyükse utaniyorum... Bu yuzden normal biseymi diye sormak istedim büyük ediyor diye küfür etmek

Tamamen saygısızlık ve çok çirkin. Yanımda biri küfür etse gözümde sıfır seviyesizdir artik

Küfürden nefret ediyorum sokakta hiç tanımadığım insanlardan bile duysam rahatsız oluyorum bana çok antipatik geliyor

Bazıları hakedıyor
Onun dışında elbette çirkin

Büyüğüme küçükken ben küfür etmeyi senden öğrendim, hoşlanmadığın bişeyi sende yapmıyacaktın derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…