küfürler asagılanmaktan biktim :(

Biliyorum cok skkiyorum kisknacim bazen cekilemiyo olblrm ama.oda kiskanc hersey yasak banada bi tane arkdsm kalmadi cevremde tuh halim harap bide aileme hic bisi belli etmiyorum ya icim kan aglarken :(

Ailem hep destekcim cok sukur ALLAH basimdan eksik etmesin. .. tek benim salakligim kopamadim duzelir sandim imam nikahliyiz ama daha resmi evlenmedk stockholm hastaligi ne peki bilmiyorum :KK43: hastamiym acaba

Özetle; Özgüveni bir ruh hastası tarafından çekip alınmış asosyal insanların celladına aşık olduğunu sanması. Ve onun yanından başka bir yerde güvende olamayacağını düşünmesi.

Direk böylesin diyemem. Ama yorumları okudukça psikolojinin ne kadar yıprandığını farkettim.
Bence senin ilacın o kişiyi terkedip her herden (telefon,whatsapp,sanal ortam) engellemek. Ailenle konuşmak ve psikolojik tedaviye başlamak.

Özetle; Özgüveni bir ruh hastası tarafından çekip alınmış asosyal insanların celladına aşık olduğunu sanması. Ve onun yanından başka bir yerde güvende olamayacağını düşünmesi.

Direk böylesin diyemem. Ama yorumları okudukça psikolojinin ne kadar yıprandığını farkettim.
Bence senin ilacın o kişiyi terkedip her herden (telefon,whatsapp,sanal ortam) engellemek. Ailenle konuşmak ve psikolojik tedaviye başlamak.

Bu hastalgnin bazi belirtileri sanki bende var :(

Burdaki dertleri okuyorum dayak falan cok üzülüyorum sonum bile.olucak korkuyorum oyzuden bi care bulmam lazim ilk basta doktora gdcm kendim asamam bunu

Unv yurtan bir arkadaşima cok kötüyüm sana ihtycm var dedm aricam aricam dedi beni oyaladi bende buraya yazdim beni tanimadgnz hakde destek oldunuz ALLAH sizden razı olsun gerçekten benim iyiliğimi düşündüğünü zu biliyorum yanimda olduğunuzu hsetrdnz tsk ediyorum hepinize kizlar

Oluru varsa yolunu ayırmalısın oluru yoksa da oldurmalısın. Daha evli değilsiniz ki evlilik bile sana bu sekil konuşmasını geektirmiyor. Bu insanla hiç mutlu olamazsın saygısızlık diz boyu olmuş

Kendimi stres topu hsediorum cok saygisiz coksoz verip tutmuyor kufur eetmicem dio ama yok ya adan zy batmis bu iliski duzeltmek mumkunmi die sizlere sormak istedim aldgm cevap imkanz kendimi kandrmsm bunca zmn bunu bugun gördüm

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Bende 3YIL nişanlı kalmıştım.. bazı bazı küfürler yediğimde oldu.. ailesiyle sorunlarda yaşadım .. hatta ailesiyle görüşmüyorduk ailecek.. sadece nişanlımla görüşüyorduk.. birgün bana bir küfür etti sırf bi şaka yaptım diye. a.k salağı dedi. oymuş ya düşündüm taşındım tam üç gün boyunca.. ve ayrıldım.. güçlü ol.. bu adam asla değişmez. evlenince gece yarılarına kadar onumu bekleyeceksin.. evlenip boşanıncaya kadar şimdi ayrıl.. köpekler gbi pişman olacak yaptıklarına ve seni arayacak. ama sakın dönme .. üç gün değişir 4. gün gene aynı olur. evlenme şeyi olan bi adam zaten 3 sene bekletmez canımbenim

Haklsn soven doverde gucumde yetmez bunun sonu ya boşanmak olur pskologa gidip kendime gelcem tuh sagligimdan supheliym
bak bunun farkında olmak güzel.kimse vazgeçilmez değildir bir acı ömür boyu sürmez.Rabbim karşına seni anlayacak bir insan gönderir.korkma..bende nişan atmıştım şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum.kendini bi halt sanan erkeklerden nefret ediyorum..bugün senin yanında annen baban var ama evlendiğinde yalnız olacaksın..dopru karar ver canım

Bende 3YIL nişanlı kalmıştım.. bazı bazı küfürler yediğimde oldu.. ailesiyle sorunlarda yaşadım .. hatta ailesiyle görüşmüyorduk ailecek.. sadece nişanlımla görüşüyorduk.. birgün bana bir küfür etti sırf bi şaka yaptım diye. a.k salağı dedi. oymuş ya düşündüm taşındım tam üç gün boyunca.. ve ayrıldım.. güçlü ol.. bu adam asla değişmez. evlenince gece yarılarına kadar onumu bekleyeceksin.. evlenip boşanıncaya kadar şimdi ayrıl.. köpekler gbi pişman olacak yaptıklarına ve seni arayacak. ama sakın dönme .. üç gün değişir 4. gün gene aynı olur. evlenme şeyi olan bi adam zaten 3 sene bekletmez canımbenim[/QUOTE

kendinden emin bi sekilde ne de guzel bitirmissin ben bitti demiyorum bile uzun zmndir askerden yeni geldi dedimki askerde adam.olur ama yok yine ayni beter bende senin gibi iradeli olsam keske ama ogucu ttoplamaya calisiyorum kendimce

Bende 3YIL nişanlı kalmıştım.. bazı bazı küfürler yediğimde oldu.. ailesiyle sorunlarda yaşadım .. hatta ailesiyle görüşmüyorduk ailecek.. sadece nişanlımla görüşüyorduk.. birgün bana bir küfür etti sırf bi şaka yaptım diye. a.k salağı dedi. oymuş ya düşündüm taşındım tam üç gün boyunca.. ve ayrıldım.. güçlü ol.. bu adam asla değişmez. evlenince gece yarılarına kadar onumu bekleyeceksin.. evlenip boşanıncaya kadar şimdi ayrıl.. köpekler gbi pişman olacak yaptıklarına ve seni arayacak. ama sakın dönme .. üç gün değişir 4. gün gene aynı olur. evlenme şeyi olan bi adam zaten 3 sene bekletmez canımbenim

Kendinden emin n e guzel bitirmissin brnde senin gibi guclu olablr mym blmiyorum :( ben her kavgadan sonra kufur yiyip gece ağlayıp teli aciyorum kfur ettm ozur dilerim dio artik buarlar onuda demio sanki bisi yokmus gibi devam edioz ben kendime yaotim asil ilk bastabu saygszligi :( o dedign kufuru ben ole.cok duydum ki hic yabanci gelmedi okuynca

bak bunun farkında olmak güzel.kimse vazgeçilmez değildir bir acı ömür boyu sürmez.Rabbim karşına seni anlayacak bir insan gönderir.korkma..bende nişan atmıştım şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum.kendini bi halt sanan erkeklerden nefret ediyorum..bugün senin yanında annen baban var ama evlendiğinde yalnız olacaksın..dopru karar ver canım
Tsk ederim destegnz icn bende cesaret edemiyorum ama farkindayim mutlu olamdgmi yavas yavas kalbim.soguyor dank.mi etti acaba aklim basimami geldi

Can çıkar huy çıkmaz canım böyle bir insanla bir ömür geçirmek istiyormusun? İleride doğan çocuklarına da küfredecek bunları hesap et ve yoluna öyle devam et.

En buyuk korkumda evladimn yaninda bana kufur etmesi hayal.kiriklgi bu bence hele evladima kufur etmesi beninkahrimdan öldürür ileriyi dusunemm lazim :(

Biliyormusunuz sanki herkes bunkufurle yasio zaneder hale gelmişim siz simdi trpki gosterinxe aslında nekdr hakszliga ugradgima fark ettim sandim ki herkes kufur yiyip oturuyor halbuki benmisim ole katlanan ya suan fark ettim iyiyiki konu da acmsm

Esyalari aldik biz annesi burnumuzdan getirdi yok bende olsaydim yok pahaliya almissinz falan die tek sorun nisnalim deilki kunye aldi bitane bilezik aldi aklmda kunye yoktu ama neyse dedi annesi neblym yüzüme burar gibi aslında herseye katlanmısm ya simdi simdi görüyorum hersey sorun bizde

Babasindan zaten nefret ediyorum hic bisey umrunda deil annesi buarlaar basina bisi düşmüş sanrm ii davranio nisanlim kendi havasinda derdi tasasini.ben cekiym oh ne ala ya

Back
X