küfürler asagılanmaktan biktim :(

Biliyormusunuz sanki herkes bunkufurle yasio zaneder hale gelmişim siz simdi trpki gosterinxe aslında nekdr hakszliga ugradgima fark ettim sandim ki herkes kufur yiyip oturuyor halbuki benmisim ole katlanan ya suan fark ettim iyiyiki konu da acmsm

Öyle birşey yok canım kesinlikle eş dediğin insan bir kadına nasıl davranacağını bilmeli.Saygı duymalı.

Kendinden emin n e guzel bitirmissin brnde senin gibi guclu olablr mym blmiyorum :KK43: ben her kavgadan sonra kufur yiyip gece ağlayıp teli aciyorum kfur ettm ozur dilerim dio artik buarlar onuda demio sanki bisi yokmus gibi devam edioz ben kendime yaotim asil ilk bastabu saygszligi :KK43: o dedign kufuru ben ole.cok duydum ki hic yabanci gelmedi okuynca
ben aynı şeyi yaşamasaydım bu kadar emin konuşamazdım canım.. allahtan başka kimseye muhtaç olmayalım.. hayatını neden hiçe sayıyorsun güçlü olabilirsin.. yeterki yaparım de kendine. ve kendine bir söz ver ben bu işi bitireceğim ama tek bir damla gözyaşına ve vicdanıma yenik düşmeyeceğim.. bende ağladım bende üzüldüm kimsenin umrunda olmadım de kendine..

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Ayrılmak için tam olarak sana ne yapması gerekiyor acaba. Daha nişanlıyken bunları söylüyor ve sen ne yapayım diyorsun. Bile bile lades olur evlenmek.

Nikah masasına kadar evliliğin fragmanını izliyorsunuz. Siz bide filmi düşünün nasıl olur.

Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorum :KK43: yanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim :KK43: cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii :KK43:
Sende bunu kendisine teklif et ozaman.

Cikar yuzugu firlat yuzune rn büyük kufuru sen et..
Ayril boyle adamdan ..
Hala dugubun var diyosun boyle adanla nasil evlenirsin ,igrenc.....

Sonraki msjlarını okudum da benim yüzümden kavga çıkıyor ben kıskancım onu bezdiriyorum da yazmış,

şimdi biz ne dersek boş nasıl olsa konu sahibi bizi dinlemeyecek bildiğini okuyacak,

evlenecek birde üzerine çocuk yapacak sonra hiç üzmek istemediği o annesini bin beter üzecek.

konu sahibi arkadasim millet burda cocugum var gidemiyorum annem babam Kabul etmez gidemiyorum gidecek yerim yok gidemiyorum diyor kendilerine gore sebepleri var senin sebebi bu psikopati sevmekmi birak allah askina bosuna hayatinin icine etme goz gore gore atese atma kendini bak o ates seni yakar bitirir kul eder yol yakinken at gitsin nisani bu kadarmi zor yahuuuuuu:mad:ne zevk aliyorsa bazi kizlarimiz boyle erkeklerde ne buluyo anlamadim gitti:KK62:

Saygısız agI bızul bı adamı hala seviyorum diyosan bu forma iyice alıs canım.. İlerde cok konu acıcaksın belli.. Madem öle bu konunda fazla yorulma.. Böle insandan sen siddette göreceksin çünkü tam bi öküz ... Aldatılacaksında... Ohhhh hos geldin sefa getirdin....
Bn eşim bna birdefa salak demedi demezde.. Bu 40 sen 50 sene evliliğini yürütenler sevgiylemi yürütüyo sanıyodun akıllı kadın.. SAYGI SAYGI..
Asıl olması gerekn şey evlwnmeden kaybolmus ortadan...
Bile bile lades olur bu adiyle evlenirsen...
Hadi kolay gelsin..
Tamam dersen insanlıgına geri dönersin..
Devam dersen yeni küfürleri keşfetmeye hazır ol!!!!!!..

canım bak her seferinde küfür etmiycem deyip yine de sinirine hakim olmayıp yapmış aynı eşekliği, bu da demek oluyor ki bu adam sinirlenince kendine hakim olamıyor yani hani demişsin ya dövse daha iyi diye , şimdi uzaktasın bişey yapamıyor küfürle hırsını alıyor yarın bir gün Allah korusun evlenince elinin altında olacağın için büyük ihtimal şiddet de uygular. bir kadın için en kötü durum sevdiği adamın saygısını kaybetmek ve ondan daha kötü olanı da kendisine olan saygısını kaybetmek sen malesef bu ikisini de yaşamak üzeresin :( üç yıl silinip atılabilecek kadar kısa bir zaman değil ama oturup iyice düşün şimdi hayatının üç yılını çalmış olacak senden diğre türlü bir ömür kaybedeceksin. Bende yeni evliyim eşim çok şükür ufak tefek sıkıntılar dışında beni çok mutlu eden bir adam ama nişanlılık döneminde beni hangi konu da üzdüyse evlenince de aynı konularda üzüyor yani hiiiiiç değişmedi :) Umarım yazdıklarım senin için bi fikir sağlamıştır çok üzüldüm yaşadıklarına...

Maalesef burdaki arkadaşlar boşuna yazıyor.çünkü hatunun aklı başında değil.o kadar küfür yiyor, hakarete uğruyor hala ne yapayım ayrılmasam olmaz mı küfür işi çözülmez mi diyor...adama biraz söylenince "ama pişman oluyor defalarca arıyor aslında suç bende onu bunaltıp kızdırıyorum "diyor. Zavallıcık,adamı bunaltmanın bedelinin ana avrat sövülmek olduğunu zannediyor.
Olmaz güzelim olmaz..en basta adamın ailesi istemiyor bu kadar küfür hakaretin sonraki adımı dayak..adamın sana saygısı yok,kaybetme korkusu yok.
Neyse nasılsa bu sitede daha önce çok gördüğümüz gibi sen de bildiğini yapacaksın.

Sımdıden boylye evlendıkten sonrasını dusunemıyorum.genelde erkekler kotu yanlarını evlnmeden once gızlı tutarlar bence sanslısın kı sımdıden o ıgrnc yuzunu gosterms sana sende bu sansını dgerlendır ve de bırak gıtsın boyle adamdan ne ıyı bır es olur ne de ılerde ıyı bır baba ondan hıc tavız vermw

Sen şimdi ona "ben ayrılmak istiyorum" de bak bir de o küfürleri duy.

Afedersin o.puya bile öyle hakaret edilmez. Kimsenin haddi değil çünkü.
Sen sindirip yanında kedi gibi oturuyorsun? O adam senin gibi birine denk gelmiş ondan bu havaları.
Yüzünde tırnak iziyle dolaşması gerekirdi asıl.

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum

kusura bakma bıle bıle lades dıyorsun bu evlılığe ne yapsa mustehak sana....bana esım bıle bu kufurlerı edemez posta koyarım kapıyı gösterırırm sen ne hıkmetle hala bu adamla nışanlısın aklım almadı yazdıklarına....

Back
X