- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
post: 38038939, member: 639984"]inan benimde içim acıdı bu yaşadıkların gerçekten çok çok zor.. En basitinden 9 yılın ardından yaşadığın hayal kırıklığının yükü bile çok ağır.. Diğerlerini tarif etmek mümkün bile değil. Yaşadıkların seni otomatikmen etkisiz güçsüz bir hale getiriyor, özgüvenini kaybediyorsun ama inan şuan sende sağlıklı düşünemiyorsun. Lütfen önce kendini düşün artık yalnız değilsin çok şükür senin bi ailen var. Burada hepimiz senin anlattığın kadarıyla yorum yapıyoruz, nışanlının ve senin çevrende olan kişilerden destek al ailenle konuş psikyatri ile görüş ama mutlaka bir an evvel kendin için bişiler yap
[/QUOTE]
Sagligimi kaybettiM onurumu kaybettim hic ii deilm agliyorum gizli gizli hevesimi kaybettim evlencektik paradan dolayi ailesi erteledi hep yuvam olsun istedim dua ettim cok sevdim kucuktuk duzelir kufur etmez dedim ama ben biyudukce kufurler daha agir geldi canim.yanio

Sagligimi kaybettiM onurumu kaybettim hic ii deilm agliyorum gizli gizli hevesimi kaybettim evlencektik paradan dolayi ailesi erteledi hep yuvam olsun istedim dua ettim cok sevdim kucuktuk duzelir kufur etmez dedim ama ben biyudukce kufurler daha agir geldi canim.yanio