küfürler asagılanmaktan biktim :(

Dedim ya babam bize küfür ederdi diye. Ben büyüdükten sonra ona bile kafa tutmaya başladım. Edemiyor artık.
Ki babam yani. Dinimizde bile kötü olsada saygı duymak zorundasın.
Sen de hala kendini erkek sanan pislik bir psikopatın küfürlerini ye yut hazmet!![/QUOT

saygi cok onemli hatta sadiklik sayigi cok onemli benim ivi acisa cirponirdi ama yine aybi keyfnde millet bosanio ben nisani atmamam evet cok ykldm ama hatanın neresidnen dönersek kardir :(

Dedim ya babam bize küfür ederdi diye. Ben büyüdükten sonra ona bile kafa tutmaya başladım. Edemiyor artık.
Sen de hala kendini erkek sanan pislik bir psikopatın küfürlerini ye yut hazmet!!

Millet bosanio bende nisani atarim biliyorim canim yanar ama adamin umrunds deil arkdsyla sohbet gir gir ya insanin ici acisa evde oturur arar ama adamin umurnda deilm ksiamncim die cezam bu olmamaliydi saygi sifir

18 yasinda bana kufurler etmisti bende cocukluk yaotim kabul ettim taviz verdm bu yasima geldim 25 yasinda kufurler bana daha cok koyamaya basladi bide imam nikahmz var nisanliyken yaplmisti kuzeniyle disardaydi ya beni dinle az gez evine git dddim bana dedig8 seyi unutamam vakitlice eve git bak nisanliyz imam nikahmz var beni dinle dedm oda kahvede oturuo yanlış yerde deil ama ben gec saat eve gitsin istemedim imam nikahini s...k..m dedi sok olmuştum bunu duyduguma 3 yil once söylemişti nisandan 1 ay sonra falan dusunun simdi simdi akkima gelio kalbmi acitan olaylar ozm yutmusum ama simdi paatlak verio :KK43:
Sana büyü filanmı yaptı bunlar acaba?? İmam nikahını s..k..m filan.. Bu lafları duyup ayrılmayan insan gerçekten normal olamaz bence. Yada senin çevrende böyle bir çevre ondan kanıksamışsın erkeğin kadına kötü davranıp hakaret etmesini.

Sana büyü filanmı yaptı bunlar acaba?? İmam nikahını s..k..m filan.. Bu lafları duyup ayrılmayan insan gerçekten normal olamaz bence. Yada senin çevrende böyle bir çevre ondan kanıksamışsın erkeğin kadına kötü davranıp hakaret etmesini.

hayir benim ailem babam anneme prenses gibi davranio hic ole bisi görmedim ailemden cok sukur .. imam nikahima kitabima bile kufur etti nasil yuttum yani sizler akimo basima getrdnz, :(

Millet bosanio bende nisani atarim biliyorim canim yanar ama adamin umrunds deil arkdsyla sohbet gir gir ya insanin ici acisa evde oturur arar ama adamin umurnda deilm ksiamncim die cezam bu olmamaliydi saygi sifir
Nişanı atınca üzülürsün belki günlerce üzülürsün. Ama bu şekilde kabul edersen hayatın boyunca üzüleceksin, strese gireceksin, bu sinir stres seni yiyip bitirecek belki. O yüzden at yüzüğü nişanı boz. Fazla da düşünme üzerine. Düşündükçe, geç kaldıkça yanlış kararlar verebilirsin. Bir psikolağa git eğer bu kadar kadına inanmıyorsan tereddüt ediyorsan. Emin ol aynı şeyleri söyleyecektir. Çünkü sen çok önemli ve değerlisin. Kimsenin hakkı yok sana kötü söz söylemeye.

Sen de hala kendini erkek sanan pislik bir psikopatın küfürlerini ye yut hazmet!!
Bu akşam dışarı çıkmamış olsa sen ah caaanııım bak üzüldü evde bu akşam diye kesin özür bile dilerdin ondan. Ki bence sonuçta yine affedeceksin.
Yazık gerçekten çok yazık... Bir kadının daha hayatı kayacak memlekette..
Anlam veremedim bu gurursuzluğuna. Ayrıl, kurtul, hafifle, mutlu ol..
Ben bir yabancıyım ve cidden üzüldüm, kızdım. Senin ailen bilmiyor sanırım bu durumu. Bilipte seni çekip almıyorlarsa onlarada pessss

Nişanı atınca üzülürsün belki günlerce üzülürsün. Ama bu şekilde kabul edersen hayatın boyunca üzüleceksin, strese gireceksin, bu sinir stres seni yiyip bitirecek belki. O yüzden at yüzüğü nişanı boz. Fazla da düşünme üzerine. Düşündükçe, geç kaldıkça yanlış kararlar verebilirsin. Bir psikolağa git eğer bu kadar kadına inanmıyorsan tereddüt ediyorsan. Emin ol aynı şeyleri söyleyecektir. Çünkü sen çok önemli ve değerlisin. Kimsenin hakkı yok sana kötü söz söylemeye.

Size guvenim tam hepiniz benim iyiligime konusuyorsunuz biliyorum cok sagolun derdimi paylastim sizinle :(

Bu akşam dışarı çıkmamış olsa sen ah caaanııım bak üzüldü evde bu akşam diye kesin özür bile dilerdin ondan. Ki bence sonuçta yine affedeceksin.
Yazık gerçekten çok yazık... Bir kadının daha hayatı kayacak memlekette..
Anlam veremedim bu gurursuzluğuna. Ayrıl, kurtul, hafifle, mutlu ol..
Ben bir yabancıyım ve cidden üzüldüm, kızdım. Senin ailen bilmiyor sanırım bu durumu. Bilipte seni çekip almıyorlarsa onlarada pessss

Ailem bilmiyor :( mutluluk rolu yapiyorim bilseler dunyayi basina yikar onun :( kendimi mahvettim keske oncrden ayrlsaydim yanımda melek gibi bana el bebek gül bebek :( uzakta seytan

Size guvenim tam hepiniz benim iyiligime konusuyorsunuz biliyorum cok sagolun derdimi paylastim sizinle :KK43:
Şu an evli olup bunları yazaaydın belki bu kadar rahat ayrıl diyemezdik ama sen daha nişanlısın. Vaktin var fırsatın var. İlerde olacak kötü olayları önleme şansın var. Hayatını kendi ellerinle göz göre göre mahvetme sakın. Allah göstermiş sana nasıl bir kişilik olduğunu adam karakterini saklamamış belli etmiş. Bi de bu taraftan bak. Herşey ayan beyan ortadayken iki güzel sözüne kanıp barışma. Ayrıl en kısa zamanda ve ablan barsa ablanla yoksa annenle paylaş bu durumu. Onlar nasihat etsinlet sana bari. Nişanlına karşı yanında olsunlar işin ciddiyetini görsün. Utancından bakamasın yüzünüze. Ya da utanmaz belki de. Ne bileyim işte sen ayrıl mutlaka

hey allahım yarabbimmm dövse küfür etmesinden iyidir demiş birde arkdaşım kardeşim bacım etme tutma hayatını mahvetme bu evlilik işi öle üç bes günlük bişiy deil ömür boyu küfürle dayakla geçecek gibi deil bu adam yarın birgün senle evlenecek eve bırakıp yine seni takmayıp arkadaşlarıyla takılacak ve sende evde kendi kendini yiyip bitirip sinir hastası olacasın yapma bakk allahın sevdigi kuluymuşunki o aşagılık azı bozuk herif gerçek yüzünü göstermiş sana bu adamın neyini seviyosun allah aşkına nişan atmak boşanmaktan bin kat iyidir benim ikinci evliligim hayatımı mahvetti 1.evlilim hata oldugu için

gxuxzelkxixzMS, post: 38049835, member: 42837"]hey allahım yarabbimmm dövse küfür etmesinden iyidir demiş birde arkdaşım kardeşim bacım etme tutma hayatını mahvetme bu evlilik işi öle üç bes günlük bişiy deil ömür boyu küfürle dayakla geçecek gibi deil bu adam yarın birgün senle evlenecek eve bırakıp yine seni takmayıp arkadaşlarıyla takılacak ve sende evde kendi kendini yiyip bitirip sinir hastası olacasın yapma bakk allahın sevdigi kuluymuşunki o aşagılık azı bozuk herif gerçek yüzünü göstermiş sana bu adamın neyini seviyosun allah aşkına nişan atmak boşanmaktan bin kat iyidir benim ikinci evliligim hayatımı mahvetti 1.evlilim hata oldugu için[/QUOTE]
Mantigim ayrilmak istiyor kalbim.bi tuhaf burda herksi dinledikce nekadar hakslziga uğradığımi fark ettim simdi herkes bu yaz dugunumz olucagini bilio esyalar alindi dugunsalobu ttutuldu ayrilrsam kotu karsilanrmi blmiyorum kendimi ii hsetmiyorim :( napicam ben blmiyorum

O şoförluk yapio
İsterse Türkiyenin en zengin ailesinin Amerikada okumuş yakışıklı oğlu olsun. Acil kurtul bu psikopattan.
İnsan mutlu olmak için ilişki yaşar.
Umarım sende bu akşam bir psikopatla birlikte olduğunu Ve herkesin ilişkisinin böyle olmadığını anlamışsındır.
Üyeliğini yazışmalarını filan görmesin dikkat et de seni dayaktan gebertmesin.
Mutluluklar diliyorum son olarak...

Back
X