küfürler asagılanmaktan biktim :(

İsterse Türkiyenin en zengin ailesinin Amerikada okumuş yakışıklı oğlu olsun. Acil kurtul bu psikopattan.
İnsan mutlu olmak için ilişki yaşar.
Umarım sende bu akşam bir psikopatla birlikte olduğunu Ve herkesin ilişkisinin böyle olmadığını anlamışsındır.
Üyeliğini yazışmalarını filan görmesin dikkat et de seni dayaktan gebertmesin.
Mutluluklar diliyorum son olarak...

Dertlescrk aslinda bunu utanamdan birine soylicek arkds olarak kimsem yok oyuzden kk burayi tercih ettim ama iyikide sizlere icimi dokmusum kendi kendime debeleniyodum icimi rahatlattiniz hakli oldugmu gordum cesaretlendm eger birine anlatmaysadim mahvolcaktim bliyorum ALLAH razi olsun

evlendıkten sonra değişir diye sakın sakın düşünme .... değişmez böyle adamlar bizleri dinle yol yakınken ayrıl ... Ewlendikten sonra ayrılmak daha çok koyar... oyuzden şimdiden bitir... hiç bi kadın bu lafları haketmemeli ... kendine saygın varsa BİTİR.

Mantigim ayrilmak istiyor kalbim.bi tuhaf burda herksi dinledikce nekadar hakslziga uğradığımi fark ettim simdi herkes bu yaz dugunumz olucagini bilio esyalar alindi dugunsalobu ttutuldu ayrilrsam kotu karsilanrmi blmiyorum kendimi ii hsetmiyorim :KK43: napicam ben blmiyorum[/QUOTE]

bak ben sana ilk evlilimn nasıl hata oldugunu basta herkes karşı çıktı önüme birsürü engeller çıktı ben görmedim cahil aklım takmadım yas ilerledikce aklın basına geliyor ama ondada herşey çok geç oluyor keşke beni ailem evire çevire dövseydde o evlilik olmasaydı ve ben dügüne 1 hafta kala nişanı atmak istedim atamadım çok pişmanım sende aynı hataya düşme ki o eski eşte bana küfür dahi etmemiştir edemezdeee baska sornlar yasadım ama görmezden geldim

Mantigim ayrilmak istiyor kalbim.bi tuhaf burda herksi dinledikce nekadar hakslziga uğradığımi fark ettim simdi herkes bu yaz dugunumz olucagini bilio esyalar alindi dugunsalobu ttutuldu ayrilrsam kotu karsilanrmi blmiyorum kendimi ii hsetmiyorim :KK43: napicam ben blmiyorum

bak ben sana ilk evlilimn nasıl hata oldugunu basta herkes karşı çıktı önüme birsürü engeller çıktı ben görmedim cahil aklım takmadım yas ilerledikce aklın basına geliyor ama ondada herşey çok geç oluyor keşke beni ailem evire çevire dövseydde o evlilik olmasaydı ve ben dügüne 1 hafta kala nişanı atmak istedim atamadım çok pişmanım sende aynı hataya düşme ki o eski eşte bana küfür dahi etmemiştir edemezdeee baska sornlar yasadım ama görmezden geldim[/QUOTE]

Basarabilirim dimi ayrilamayi :(

Bu kufurleri soyleyen biri namusuma diline uzatip beni rezil ederse ailemin suratina bakamam korkuyorum onlar benim canim ailem :KK43:
Benim arkadas zoruyla görüştüğüm biri vardi isinamadim gorusmek istemedigimi söyledim senin yedigin laflardan fazlasini yedim kapima dayandı iftiralar atti annem vardi sadece anlattim yapmaya calistigini yani demem o ki ailenle bu kufur meselerini bir konus havlayan kopek isirmaz ben evlenirken cok korktum bir yerden cikacak diye ama defoldu gitti

Rahatça küfreden ve bundan utanmayan adam benim gözümde saygısızdır. Aşkımdan ölsem de ayrılırım evlenince katlanacaktır çünkü. Üstelik arkadaşlarıyla gece yarısından sonra çıkmasına karışmamanı istiyorsa o da senin hayatına karışmayacak, sen de istersen dene gece 12de dışarı çıkmayı bak bakalım o zaman o.. kelimesi yerini nelere bırakıyor? Artık namusuna bile laf eder neden çünkü kadın başına gece çıkılmaz ama o erkek istediğini yapmakta özgür (!):KK62:

Ben kuzenin karisini ornek verince brni kimseyle kiyaslama dedim sanane onun karisindan dedim onun karisini tanimiyor ama o anlayisli biz kuzenimle bulasinca karisi hic bagrp cagrmio fln dedi bende onun gibi zayf deilm fln die dis gorunuse getrdm olyi oda benden ayrilmsti ben kuzneimin karisina bakacak kadar serfszmym die benden ayrıldı die kahroldum 1 gun sonra aradi bakalim falan dedi barisn die bide ben yalvardim artik bana karisamazsin brn istedgmde didari çıkarım önceleri inanmamazlik yaptın artik deistim seni bağlamaz falan die konusuodu ya o kufir etmisti ebnde baskasonim karisini ornek gostermesine bozlidm ama yine o ayrildi baristi ben bole sirinler yaptim.hem kufir yedim hemde mal gibi sirinlik yaptım simdi goruyorum yaptgm hatayi halbuki kiyaslnmk beni mahvetmisti ondan delirmstm hic tanımadığı bi.kizi o anlaysli sen deolsin die beni asagilamasi

bak ben sana ilk evlilimn nasıl hata oldugunu basta herkes karşı çıktı önüme birsürü engeller çıktı ben görmedim cahil aklım takmadım yas ilerledikce aklın basına geliyor ama ondada herşey çok geç oluyor keşke beni ailem evire çevire dövseydde o evlilik olmasaydı ve ben dügüne 1 hafta kala nişanı atmak istedim atamadım çok pişmanım sende aynı hataya düşme ki o eski eşte bana küfür dahi etmemiştir edemezdeee baska sornlar yasadım ama görmezden geldim

Basarabilirim dimi ayrilamayi :KK43:[/QUOTE]
Tabi ki başarabilirsin. Eğer bunu tek başına yapamayacağını düşünüyorsan destek al. Annenle paylaş. Annen seni gitsin başkasının hakaretlerini işitsin üzülsün diye büyütmedi. Mutlu olmak senin de hakkın. Ve hiç birşeyden korkma şunu derse bunu derse diye. Belki sıkıntılar yaşayacaksın ama emin ol evlendikten sonra yaşayacağın sıkıntılardan daha büyük değil

Sanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom :(

Son yazınızı okuyunca adamda saygı kavramının olmadığını daha iyi anladım. En sevmediğim şeylerden biridir başkalarıyla kıyaslanmak zira bu bana hakarettir, kişiliğime saygı duyulmamasıdır ki adamın size küfretmesinden saygı duymadığını anlamak zor değil

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Bol bol küfür yemeye devam et o zaman. Sen bi bireysin ya, kimse sana kufredemez. Korkutun su tiplerin gözünü ya, hiç mesaj atmıyor mu arkadaşım bu sana. Seni dava edicem de ve kurtul. Kesin çözüm. Sonra da sana saygı duyan biriyle birlikte ol. Bu seni döver evlenince ben söyleyeyim de. Nasıl olsa sesi çıkmıyor diye seni iyice ezer. Artık fıstık ezmesi olarak yaşarsın :KK53:

Sanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom :KK43:
Birlikte mi oldunuz? Gerçi sırf bu yüzden ona muhtaç hissetmemelisiniz kendinizi. Evlendikten sonra boşanmak daha zor

Sanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom :KK43:
Canim seni kendine bi şekilde bagimli yapmis bu tip ben o salaktan kurtulmasyip evlensem ne olurdu biliyor musun intihar etmis olurdum peki simdi nasilim esim sanki bebekmisim gibi ilgileniyor benimle kendine edersin tatlim laf yiyecem ihtimali var diye yarin bi gün baba evine dönünce daha cok uzulecekler

Canim seni kendine bi şekilde bagimli yapmis bu tip ben o salaktan kurtulmasyip evlensem ne olurdu biliyor musun intihar etmis olurdum peki simdi nasilim esim sanki bebekmisim gibi ilgileniyor benimle kendine edersin tatlim laf yiyecem ihtimali var diye yarin bi gün baba evine dönünce daha cok uzulecekler

Benide bi baskasi sever yani bilemiyorum sabki ondan baska erkek yokmus gibi geliyordu suan sanirim ben takintili olmusum bu belli :(

Evet neyazikki bole bi hata yaptım guvenip :KK43:
Sen hata yapmadın sevdiğine güvendin ve birlikte oldun, bunu hata olarak görüp kendini ezme. Yaşadığının arkasında dur ve kendine yeni bir sayfa aç hayatında. Seni sen olduğun için sevecek kişi elbet karşına çıkacaktır ama öncelikle şu bela adamdan kurtulup kendine toparlanmak için zaman tanıman lazım ;)

Valla böyle küfreden insan yarın birgün evlendiginde de, sen zaten evlenmeden benimle olmustun diye daha da çok rencide edebilir. Hatta işin ucu çok farklı noktalara gidebilir. Seni her halinle sevecek insanlar var, sen bi silkelen kendine gel. Bırak şunu, emin ol daha mutlu olursun.

Back
X