Anlatiklarina cok üzüldüm ve cok korktum canim benim kiyamam sana

demekki ilerde hrrsey daha kotulescek yol yakinken kendimi ikna edip ayrilcam yoksa evlenip ayrilamk zorunda kalicam garanti
Keske benimde nisanliyken boyle kufur etseydi de o zaman biraksaydimmmm ff Allahim afff .. Bu sana rabbimin bir hediyesi bence geri cevirme ve birakkkk.. Ben hocayim canim kuran kursundan . Imam nikahi olsada sonucta Rabbim yazmasa o nikah zaten kiyilmazdi bunu biliyorsun gokte kiyilmayan nikah yeryuzunde kiyilmazmis . Evet Rabbim bunu sana yazmis . Ama en azindan resmi nikah yok . Sonradan ugrasmak cok zor oluyor en iyisi yol yakinken iyi kullan iradeni
Aksine bende kibarim narinim o kaba konusan argo konuşan biri arkdslarm sen bunla yapamazsin demsti ama ben vazgecmemistim 9 yil emek harcadim ya yanarimda ona yanarim herseye agalyan birym duyguslaim kufur yiyip agalaya aglaya dua ettim yanima geldi melek uzaga gidio seytan yanimdaki haline kandim
Bende oyleyim canim . Ailemde oyle ve beni boyle yetistirmis . Kimseyi kirmak incitmek istemem . Istemeden kirsamda hemen pisman olup gonlunu alirim . Karsimdaki afedersin ama agzimada etse bikere baksin bana dayanamam ona . O kadar hakaret yedim . Bogazima asildi , sacimi cekti yinede sevdim onu . Vazgecemedim . Cok seviyordum cunku. Bir kere baksa akan sular duruyordu sanki . Bakisi icin canimi verirdim ona . Ama o anlamadi hic . Sevgimi hic anlamadi . Beni hep kotu gordu . Ve sonunda kotu ayrildik . Yinede ben onu incitmeye kiyamiyorum . Cok uzuluyorum ona da Rabbim iyi etsin cunku ailesi yetistirmis onunda sucu yok . Sende Rabbime havale et gulum .
hak ettiği küfürleri bir bir suratına sayıp kıçına tekmeyi basacaksın.
evet, yapman gereken şey tam olarak bu.
Ahhh ahhh en buyuk hayalimmdi bu ofkeyle aklima geldi ama Rabbim alsin benim butun herseyimi onlardan . Soz gumusse sukut altindir diye eminim ki bosa denmemistir . Onlarin seviyesine dusmeye bile degmezz..
aynı yoldan geçip boşandım
hiç en ufak bir şüphen dahi olmasın
kaza geliyorum diyor
o an fark etmiyorsun ama evlenince çok güzel ettiriyorlar
sonra uğraş dur boşanmak için
en güzeli böyle temiz bitirmek
Aynen katiliyorum . Bak ben hala bosanamiyorummm cok zorr coook .. Evlenmeden en kolayi .
En cok agir olanda onun icin suan ben sucluyum ya rabbim ya ne diyim brn birine namusuna kufir etsem sinirle ki etmem ALLAH korkum vardir ettim diyelim yerin dibine girerim ya o karisi olacak birine bu kufirleri laik gorup sonra piskin piskin hak ettin dio

cozum bulamıyorum yanimdayken kedi uzakta aslan seviomu sevmiomi blemeiyum acikcasi bende seviommu yoksa aliskanlikmi anlamiyorum yoksa bana ezoyet eden birini sevmem mumkun mu kafam karisik
Bizimde cogu tartismalarimiz o disari cikma davasi yuzunden oldu. Evlenmeden once butun sartlarimi kabul etti . Evlendik 3.gunden basladi sokaklara . Kahveler internet cafeler .. sabrettim ama sonunda patladim bende . O kadar hazirlik yapardim yeni evliyiz sonucta guzel yemekler sofralar .. ama hergunumu yikardi benim .. resil etti.hayallerimi .. bir insan kahve icin , arkadas icin , internet icin karisini uzer mi ?
Biz kadinlar cok cabuk kabulleniyoruz .. cok cabuk sahiplenip , benimsiyoruz . En zayif noktalarimiz bunlar .. Ama erkekler boyle degil (istisnalar disinda) . Onlar daha acimasiz.Benim esim ne mehir vermeyi kabul etti nede esyalarimi . Evlendik zincirlerimi , ceyrekleri , altinlari aldilar bozdurdular sormadan. Kolumda kalan sayili 1 kac tane bilezik sadece. Ceyizimi istedim ve ona karsilik o bes kurusluk altinlari istediler .. evet verecektim ama sirf altinlari almak icin fetvada babamin karsisina gecipte senin kizin erkek psikologla konustu cinsel konular namussuz dediler ve benim babam o laflari hc haketmedi .. ve bende .. psikologu onlar buldular zorla goturduler beni oraya .. ama Rabbim bir yol acti ve daha da gitmedim .. Iyiki gitmemisim beni polisle adamla basacaklarmis cunku . Onun dahi planini yapmislarr dusun . Biz herkesi kendimiz gibi zannedip inaniyoruz oysaki bazilari seytan askerleri gibiler . O ki bana namussuz dediler ama yikilmadim .. Rabbim sevaplarimi arttirsn alsinlar gunahimi . Gittim raporumuda istedim doktorlardan 3 tane doktor var sahidim .. en buyuk sahidimde Allahu Teala .. Rabbim herksin gonlune gore verir canim .
Bak ben benligimden oldum ..
Okulumdan oldum..
Psikolojikmen yiprandim ..
Halada kendime gelemiyorum . Yasamis biri olarak uzak dur . Bu bir ikaz sana demek ki Rabbimin sevgili kulusun ki bunu basindan gosterdi sana . Bile bile sen cehennemi gorsen o yolda yurur musun kardesim ?
Rabbim bu saatten sonra iradeni kullanman icin secenek sunmus sana .
Ya ilk geceden hamile kalirsan ? O yavrucak ne olucak ? Bu evlilik ne kadar saglikli ? Belli ki dindar birisisin .. Evladini nasil yetistirdiginde sorulacak senden .. Kendini birak o masum yavruyu dusun .. O adamdan ne gorur ve ileride nasl bir baba olur ??