Onu kocanız olarak görmeniz ve onunla birlikte olmanız bir hata değil. Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen. Gayet doğal şeyler yaşamışsınız.
Küfür meselesine gelince gerçekten ama gerçekten çok ağır küfürler. Nişanlınızın size saygısı yok diyeceğim ama aslında kendisine hiç saygısı yok ki bir kadına bu kadar ağır hakaretler edebilecek seviyede. Bu saatten sonra değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama siz hiç tepki gösteriyor musunuz size böyle küfür ettiği zamanlarda? Benimle bu şekilde konuşamazsın, haddini bil vs diyerek sert çıktınız mı hiç? Belki bu soruya önceki mesajlarda cevap verdiniz ama ben okumadım

Kusura bakmayın.
Çok üzüldüm gerçekten. Bu kelimeler çok çirkin ve kalbinizi çok kırmış. Onca şeyi yaşadıktan ve onca zaman birlikte geçirdikten sonra ayrılmak kolay olmaz, bir de nişanlısınız. Evlenmek için adım atmışsınız. Elbette ilk çözüm ayrılık değil. Birbirinize yol göstererek birbirinizin eksiklerini, hatalarınızı onarabilirsiniz. Bu çok ama çok büyük emek ister ama bu emeği göstermek de tercih meselesi. Kimi gösterir, kimi ayrılmak ister gider. Eğer hala enerjiniz ve kendinize güveniniz varsa nişanlınıza sınırlarınızın olduğunu gösterebilirsiniz.