küfürler asagılanmaktan biktim :(

ALLAH katında cok şükür nikahim varken birliktelik oldu amaburda bazi arkdslar ALLAH A hesap vericek gibi konusmus ben zaten suan ALLAH katinda evliyim gunah mi yanlış mi dusunuyorum ALLaH korkum cok yuksektir ben imam nokahi oldugi icn bian kocam kabul ettim hata ama gunah deil destegn icn cok soalasin ALLAH razı olsun
Günah kul ile Rabbinin arasındadır
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Kaldı ki günah yok Allah katında birbirinize helalsiniz

Arkadaslar konu carptilrimis ben nisanlimdan ayrilsam bile baskasini dusunmuyorum kendimi yamamak gibi bi derdim yok eve t yaptim hatalydim imam nikahindan sonra onu kocam olarak gordum hata bIliyorum ama suan konu bu deil

ALLAH katında cok şükür nikahim varken birliktelik oldu amaburda bazi arkdslar ALLAH A hesap vericek gibi konusmus ben zaten suan ALLAH katinda evliyim gunah mi yanlış mi dusunuyorum ALLaH korkum cok yuksektir ben imam nokahi oldugi icn bian kocam kabul ettim hata ama gunah deil destegn icn cok soalasin ALLAH razı olsun

Ya nerden cikartiosunuz anneme kufur yok duzgun okuyun sadece benim sahsuma kufur var annem benim canim annemi kismeyi ezdirmem okumadan lütfen yorum yapmayın bunu aciklamistim

Seni yargilamadim canim yanlis anlama . Evlenirsin evlenmezsin senin bilecegin birsey..

Kufure gelince sana o.... diyen adam bence gayet annenede etmis sayilir . Sonucta seni annen yetistirdi ha sana ha annene fark yok ki merak etme direk annenede etmesi yakindir .

Hatalisin degilsin diyemem . Bunu sadece Allah bilir . Bende sorun yaptim disari cikmasini benle ilgilensin istedim ama hep suclu oldum evet . Acayp cokuntu yasadim bende .ailecek delirttiler beni. Ben guveniyodumda inaniyodum da . Tek derdim benim yanimdayken mutsuzmus . Evlendik 3. Gece de ne yaptim sna dedim artik . Aileside ondan taraf .. o ERKEK ya ondan herseyi yapar hesap vermez . Bende evde hizmetci yedir icir yatir .

Ama senin ki bastan belli etti . Evlenince hic onunu kesemezsin . Benim yasadiklarimi biraz ders al derim . Cok zor inan ki . Ben nas ayaktayim Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermez diyorum . Rabbim hala nefes aliyorum sukurler olsun diyorum . Iyiki ondan cocugum olmamis diyorum .. Rabbime secde edip dua edebiliyorum .. Ailem benim arkamda diyorum.. Iyiki bastan koptuk diyorum ..Rabbim bunlari herkese nasip etmez.. Daha guzel yazilar yazar insallah

Bende senin gibiyim disari cikmasin benimle ilglensin istemistim heo bndan kavga ettik zaten :( suan muylu olmana cok sevindim INŞALLAH hersey gönlünce olur bundan sonra

Onu kocanız olarak görmeniz ve onunla birlikte olmanız bir hata değil. Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen. Gayet doğal şeyler yaşamışsınız.
Küfür meselesine gelince gerçekten ama gerçekten çok ağır küfürler. Nişanlınızın size saygısı yok diyeceğim ama aslında kendisine hiç saygısı yok ki bir kadına bu kadar ağır hakaretler edebilecek seviyede. Bu saatten sonra değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama siz hiç tepki gösteriyor musunuz size böyle küfür ettiği zamanlarda? Benimle bu şekilde konuşamazsın, haddini bil vs diyerek sert çıktınız mı hiç? Belki bu soruya önceki mesajlarda cevap verdiniz ama ben okumadım :( Kusura bakmayın.
Çok üzüldüm gerçekten. Bu kelimeler çok çirkin ve kalbinizi çok kırmış. Onca şeyi yaşadıktan ve onca zaman birlikte geçirdikten sonra ayrılmak kolay olmaz, bir de nişanlısınız. Evlenmek için adım atmışsınız. Elbette ilk çözüm ayrılık değil. Birbirinize yol göstererek birbirinizin eksiklerini, hatalarınızı onarabilirsiniz. Bu çok ama çok büyük emek ister ama bu emeği göstermek de tercih meselesi. Kimi gösterir, kimi ayrılmak ister gider. Eğer hala enerjiniz ve kendinize güveniniz varsa nişanlınıza sınırlarınızın olduğunu gösterebilirsiniz.

Seni yargilamadim canim yanlis anlama . Evlenirsin evlenmezsin senin bilecegin birsey..

Kufure gelince sana o.... diyen adam bence gayet annenede etmis sayilir . Sonucta seni annen yetistirdi ha sana ha annene fark yok ki merak etme direk annenede etmesi yakindir .

Bana or..p demed8 canim ama dedgm gibi o...ya edikcek kufurler soyeldi amk gibi kufurler onu asla savunmuyorim beni bu kufirler beni drrinden sarsti ha o demis ha amk demis sonucta heosi igrenc:(

Ya nerden cikartiosunuz anneme kufur yok duzgun okuyun sadece benim sahsuma kufur var annem benim canim annemi kismeyi ezdirmem okumadan lütfen yorum yapmayın bunu aciklamistim

bi önceki mesajımdan okuyup okumadıgımı anlamış olmandı... neyse üzüntüne veriyorum kabalığını. anneye küfre gelince önceki mesajlarda biri yazmış konu 40 sayfsa olunca gözden kaçabiliyor

Günah kul ile Rabbinin arasındadır
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Kaldı ki günah yok Allah katında birbirinize helalsiniz

Cok tsk ederim senden ALLAH razi olsun destekledin cok saol gerçekten bende bunu anlatmak istemistim ALLAH tan korkan biriyim RABBIm gunah yazmamistir INŞALLAH şuan agliyorum beni savundugunuz icn saoliun :(

Bana or..p demed8 canim ama dedgm gibi o...ya edikcek kufurler soyeldi amk gibi kufurler onu asla savunmuyorim beni bu kufirler beni drrinden sarsti ha o demis ha amk demis sonucta heosi igrenc:KK43:

Kufur kufurdur .. detaylara takilma . Ne erkekler duydum ben karilari neler yapiyor ama sevgilerinden susuyorlar ... bir disari cikma dmeekte ne var yani .. Birak ya valla kendi olayimdanda sinirim var bide boyle duyunca daha cok ofkeleniyorum . Birak ne hali varsa gorsun.. ben nisanliyken karismadim hic evlenene kadar dedi bana ki az cikardi o zamnlar .Mutlu olsun disarda kimle mutlu olmak istiyorsa .. Bu kadar onemliymis demek ki senden .. Birak bosver hic takma . O kaybettigine yansin ..

Diger durumuda takma . Ister namussuz desinler bu yuzden ister baska birsey . Sen Allah katinda nikahlisin istedigini de yaparsin.. Gunah degil bu . Ama evlenirsen mutlaka anlat evlenmeden o kisiye .

Cok tsk ederim senden ALLAH razi olsun destekledin cok saol gerçekten bende bunu anlatmak istemistim ALLAH tan korkan biriyim RABBIm gunah yazmamistir INŞALLAH şuan agliyorum beni savundugunuz icn saoliun :KK43:
Sonuna kadar arkandayim arkadaşım
InsAllah bundan sonra mutluluk gözyaşları dokersin.
Rabbim nişanlınıza da Hidayet nasip etsin.
Senden ricam çok yönlü düşün
Umarim düzelir

Onu kocanız olarak görmeniz ve onunla birlikte olmanız bir hata değil. Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen. Gayet doğal şeyler yaşamışsınız.
Küfür meselesine gelince gerçekten ama gerçekten çok ağır küfürler. Nişanlınızın size saygısı yok diyeceğim ama aslında kendisine hiç saygısı yok ki bir kadına bu kadar ağır hakaretler edebilecek seviyede. Bu saatten sonra değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama siz hiç tepki gösteriyor musunuz size böyle küfür ettiği zamanlarda? Benimle bu şekilde konuşamazsın, haddini bil vs diyerek sert çıktınız mı hiç? Belki bu soruya önceki mesajlarda cevap verdiniz ama ben okumadım :KK43: Kusura bakmayın.
Çok üzüldüm gerçekten. Bu kelimeler çok çirkin ve kalbinizi çok kırmış. Onca şeyi yaşadıktan ve onca zaman birlikte geçirdikten sonra ayrılmak kolay olmaz, bir de nişanlısınız. Evlenmek için adım atmışsınız. Elbette ilk çözüm ayrılık değil. Birbirinize yol göstererek birbirinizin eksiklerini, hatalarınızı onarabilirsiniz. Bu çok ama çok büyük emek ister ama bu emeği göstermek de tercih meselesi. Kimi gösterir, kimi ayrılmak ister gider. Eğer hala enerjiniz ve kendinize güveniniz varsa nişanlınıza sınırlarınızın olduğunu gösterebilirsiniz.

Tepki gosteriyorum bende bagiriyorum lutfen kufretme diyotum agliyorum yuuzme gelince kifur etmiosun nie telde kufur ediosun diyorim aglarsam hemen ozur dilio bunca yil bana inanmioun inanmaynca givenmeyince kufir cikio agzmdan dio bazende bonyere gttngde hep yeminlerde ianniorum ona oda artik tak edio.kufur edio hak ettin dio inanmiosin dio yuzume teli kapio olay bole gelisio :(

Tepki gosteriyorum bende bagiriyorum lutfen kufretme diyotum agliyorum yuuzme gelince kifur etmiosun nie telde kufur ediosun diyorim aglarsam hemen ozur dilio bunca yil bana inanmioun inanmaynca givenmeyince kufir cikio agzmdan dio bazende bonyere gttngde hep yeminlerde ianniorum ona oda artik tak edio.kufur edio hak ettin dio inanmiosin dio yuzume teli kapio olay bole gelisio :KK43:
Sizi çok seviyor. Ama sanırım öfkesini kontrol edemiyor. Yüz yüze olunca küfür etmediğine göre telefonda sizi göremeden konuştuğu için kendini huzursuz ve güvensiz hissediyor. O anda elinden başka bir şey gelmediği için öfkelenip küfür ediyor. Bir de insanlar en çok haksız yere suçlandığı zaman öfkelenir, kontrolünü kaybeder.

Sonuna kadar arkandayim arkadaşım
InsAllah bundan sonra mutluluk gözyaşları dokersin.
Rabbim nişanlınıza da Hidayet nasip etsin.
Senden ricam çok yönlü düşün
Umarim düzelir

AMİN canim benim beni bu destegn cok mutlu etti hersey INŞALLAH dilerim ki ALLAHIM dan gönlünce olsun kardesim cok saol

Sizi çok seviyor. Ama sanırım öfkesini kontrol edemiyor. Yüz yüze olunca küfür etmediğine göre telefonda sizi göremeden konuştuğu için kendini huzursuz ve güvensiz hissediyor. O anda elinden başka bir şey gelmediği için öfkelenip küfür ediyor. Bir de insanlar en çok haksız yere suçlandığı zaman öfkelenir, kontrolünü kaybeder.
Evet size katılıyorum kesinlikle

Tepki gosteriyorum bende bagiriyorum lutfen kufretme diyotum agliyorum yuuzme gelince kifur etmiosun nie telde kufur ediosun diyorim aglarsam hemen ozur dilio bunca yil bana inanmioun inanmaynca givenmeyince kufir cikio agzmdan dio bazende bonyere gttngde hep yeminlerde ianniorum ona oda artik tak edio.kufur edio hak ettin dio inanmiosin dio yuzume teli kapio olay bole gelisio :KK43:

Burads haksizsin o zaman . Guvenmediginbir insan ,inanmadigin bir insan ve onunla bir yola cikmak .. Onu yargilamak ? Buda cok yanlis .. Vesvesedir bu kardesim .. Birazda kendine hakim olsaydin ya .. Ama artik saygi yok gecmis sizden ne yazik ki

Ben onu hep.sucluyorum durduk yere bana sizn dedgnizi soylio hakszliktan clgna donuyrum dio mesala.yemin etmeden inanmıyorum uzaktayiz belki ondan gozumden sakiniiyorim ciktigi yerde kahve genelde aama disari cikinca ben sinirlernoru kavha çıkarıyorum yüzume bunları söylese sevgim biterdi ama trlde dio sonra yanima gelio.bin pişman ama cozulcek mi blmiorum sidete donerse korkiom neblym karisik duygular icndeym ayrilamk kolay diyemem 9 yildr ama ya kendmi atese atiosam kendi kendime konusuorum ne yapcgmi valla :(
destegnz icn cok saolun

Ben onu hep.sucluyorum durduk yere bana sizn dedgnizi soylio hakszliktan clgna donuyrum dio mesala.yemin etmeden inanmıyorum uzaktayiz belki ondan gozumden sakiniiyorim ciktigi yerde kahve genelde aama disari cikinca ben sinirlernoru kavha çıkarıyorum yüzume bunları söylese sevgim biterdi ama trlde dio sonra yanima gelio.bin pişman ama cozulcek mi blmiorum sidete donerse korkiom neblym karisik duygular icndeym ayrilamk kolay diyemem 9 yildr ama ya kendmi atese atiosam kendi kendime konusuorum ne yapcgmi valla :KK43:
destegnz icn cok saolun
Bence de uzaklıktan kaynaklanıyor arkadaşım bu cozulemeyecek bir şey değil bunun üzerinde durun eminim anlayacaktir

8
Ben onu hep.sucluyorum durduk yere bana sizn dedgnizi soylio hakszliktan clgna donuyrum dio mesala.yemin etmeden inanmıyorum uzaktayiz belki ondan gozumden sakiniiyorim ciktigi yerde kahve genelde aama disari cikinca ben sinirlernoru kavha çıkarıyorum yüzume bunları söylese sevgim biterdi ama trlde dio sonra yanima gelio.bin pişman ama cozulcek mi blmiorum sidete donerse korkiom neblym karisik duygular icndeym ayrilamk kolay diyemem 9 yildr ama ya kendmi atese atiosam kendi kendime konusuorum ne yapcgmi valla :KK43:
destegnz icn cok saolun

Bak canim . Yaptigin yanlis . Herseyde yemin et inanirim demek hic dogru degil . Adam erkeklik gururu kalmamis ki bu sekilde . Onuda anliyorum . Ama sana kufur edemez yinede . Hatasi burada . Seni sevse saygi duyss zaten uzmez seni . Sende onu . Biraz guvenmeyi deneseydin .

Al karsina konus . Ama bunu yapan evlenincede yapar gibi . Bunuda bil yani

Back
X